Проблем с вентилацията!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Гост
-
Проблем с вентилацията!
Снощи като запалих,изключих климатика и потеглих и по едно време усетих,че нещо вентилатора го няма никакъв!
Дисплея със степените действа,но от духалките нищо не духа!
Някой да има идея как да се справя с проблема?
Пусках,гасих климата,спирах и пусках само вентилатора,гасих-палих колата-нищо не става!Проверих и бушона на парното в жабката-няма индикация да е изгорял!
Дисплея със степените действа,но от духалките нищо не духа!
Някой да има идея как да се справя с проблема?
Пусках,гасих климата,спирах и пусках само вентилатора,гасих-палих колата-нищо не става!Проверих и бушона на парното в жабката-няма индикация да е изгорял!

Привет, слагал ли си нещо отпред пред конзолата на климатика, имам в предвит копчетата? Преди време аз имах същия проблем. оставих една ледена кола до конзолата и вентилатора отказа за около 10-15 минути, изгасих няколко пъти колата и след това се оправи. Според мен там има датчик който се забърква. Така беше при мен. Успех!
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
проблема е в кондензатора който регулира оборотите на вентилатора. Той е заминал и вентилатора не включва. Намира се под конзолата откъм жапката. Имаше тема как се сменя - потърси из Е39. Другата причина е и моторчето на вентилатора да не е изгоряло.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
CheGevara написа:проблема е в кондензатора който регулира оборотите на вентилатора. Той е заминал и вентилатора не включва. Намирасе под конзолата откъм жапката.
Имаше тема как се сменя - потърси из Е39..
Мдаааа, колегата е прав!
Нека да те улесня! Погледни тук: Детски болести при Е39 ... и за каращите дизел!!! ...
и потърси темата: Вентилатора прави каквоти си иска!?!?
Мисля че бешв на първа страница 4-5-6 тема (линк)...
Успех!

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
SKISABMW написа:Както и очаквах-запалих на другата сутрин и всичко си беше на 6! Почна да се държи като Уиндоус тая кола-важното е ,че работи!
Не открих никаква причина,но сега парното си работи и нищо не отчита като грешка на компютър закачена!Туй то!
е точно това е кондензатора ! Бъди сигурен, че проблема пак ще се появи и то в най-неприятният момент!

8 мнения
• Страница 1 от 1