Дилема - Автомобил за teen...
Модератор: Общи модератори
- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
- Кара: внимателно.
- Мечтае да кара: сАмоЛеТ
Re: Дилема - Автомобил за teen...
Мисля че ще ми подхожда макар и вече да е старичка, защото вече има два наследника (е90, F30)... - щом мислиш по този начин купувай орела той е нов и е актуален 

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Дилема - автомобил за който не знае какво иска ?
За какво ще ти е тая кола - да си развозваш г*за или да караш ?
Очевидно ако е за каране Astra-та/E46 - зависи кое предаване предпочиташ и имаш ли планове за колата в бъдеще...
Изясни си за какво ти трябва колата и отговора сам ще дойде.
За какво ще ти е тая кола - да си развозваш г*за или да караш ?
Очевидно ако е за каране Astra-та/E46 - зависи кое предаване предпочиташ и имаш ли планове за колата в бъдеще...
Изясни си за какво ти трябва колата и отговора сам ще дойде.

- vaykisss
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 compact,96'индивидуъл
- Мечтае да кара: 6 serries
- Детайли за колата: монреалблауууу
без да се зачудвам 5-та серия,3,0Д
,e46 (143кс,)ще ти умалее бързо,орела няма да го коментирам(само да споделя,че съм имал предния модел ,купих го почти чисто нов и няма да се върна на тази марка коли
не ме питай що
)

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
530д някаква бърза кола ли е ? 

DanielzZz написа:530д някаква бърза кола ли е ?
Колеги като теб моля да не се заяждат.
Като стана въпрос и за газовата на е46, ами аз не работя че да ги избия тея пари (?) така че колко по евтино се возя толково повече пари ще ми останат в джоба.
За е39 530d ме плаши разходи по ремонти и поддръжка.
А може вече и да добавя вариант 4. Astra Bertone Cabrio 1.8 16v 125 к.с. със газов инжекцион. Тази ме влече защото е кабриолет. Да знам вървенето му куза (0 до 100 км/ч 9-10 секунди), но си кабриолет...

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
По-бърза трябва да е от 25цата от която се опитваш да се отървеш...

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
- Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi
Ми примерно е по-бърза от 95% от останалите на пътя.Кат ви слуша човек тук дискусиите,се едно карате всички коли по 300+к.с.
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
boksioraE39 написа:DanielzZz написа:530д някаква бърза кола ли е ?
вица на деня

Може ли да ми дадете инфо дали 530d e39 фейсова идва стандартно със въздушно окачване или е като допълнителна опция? И как мога да разбера дали е със въздувно окачване?
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
AgeraR написа:Може ли да ми дадете инфо дали 530d e39 фейсова идва стандартно със въздушно окачване или е като допълнителна опция? И как мога да разбера дали е със въздувно окачване?
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... a3b6fde3e7

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
boksioraE39 написа:DanielzZz написа:530д някаква бърза кола ли е ?
Нещо май бъркаш,купих я преди има-няма месец и определено не се опитвам да се отърва

Не се заяждам,ама една кола не е бърза само като върви направо.А и нафтата е доста по-скъпа от газта.
AgeraR написа:Привет,
предстои ми да сменя "Фоурда" и съм пред дилема каква кола да избера. Искам да спомена, че колата ще я купувам след нова година, тогава ще съм вече на 19 години. Замислих се за 1. е39 530d facelift ръчка, 2. e46 318ci 143 к.с. (със газов инжекцион) или 3. Opel Astra GTC 1.9 дизел 150 коня.
Вариант 1. Bmw e39 530d facelift 193 к.с. ръчка 5 скорости, автомобил с голям двигател и големи размери. Върви добре, разхода ме удовлетворява и мога да намеря екземпляр до 8 хиляди лева. Но си мисля, че няма да подхожда на възраста ми, а е кола за типа от 30г. хора...
Вариант 2. Bmw e46 318ci 143 к.с. ръчка 5 скорости, спортен автомобил със хубав 4 цилиндров двигател със ускорение от 0 до 100 за 8-9 секунди. Мисля като я купя да и сложа газов инжекцион и точно заради това се спрях на този двигател защото е 4 цилиндров със 143 коня и е купе, може също така заедно със ГИ да ми излезне 8 хиляди лева. Мисля че ще ми подхожда макар и вече да е старичка, защото вече има два наследника (е90, F30)...
Вариант 3. Opel Astra GTC 1.9 CDTI 150 к.с. ръчка 6 скорости, тази ми харесва най-много произвежда се от 2004 до 2010 година (даже варианта със 4 врати все още се произвежда), има нисък разход на гориво и има опция за фабричен чип 200 к.с., само цената не ме удовлетворява, защото е над 9 хиляди лева, но пък за сметка на това е доста по нова от другите 2.
Бюджет 8 хиляди лева. Давайте мнения и коментари, коя би подхождала на един млад мъж най-много. Или дайте мнения за коли, които са ми в бюджета и ще ми отиват...
взимай астрата.
идеята на една кола е да не ти спъва стила на живота. на 19 като си.. и двете бмв-та дето си ги написал определено ще те пречат повече от колкото ще ти помагат.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
Аз не съм тийнеджър , но и да бях пак щях да избера Е46 купе ! Няма такава гъзария
а нали тийновете искат гъзарийка и мацките да се оглеждат

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Всъщност ти каза че не работиш,аз не знам каква кола въобще тогава ти е като идея?
Този,който ще ти я купи да няма в крайна сметка той тежката дума,че като гледам той ще я и поддържа?
Определено от това което изброяваш астрата е твоя избор.Аз като видя някоя ГТЦ ми радва окото доста,нищо че карам съвсем други коли,тва не значи че не мога да кажа хубаво и за други.Пък и да те светна малко че мацките много повече се кефят на коли на око,а не колко цилиндъра била,и само и само да е бмв ако ще последния дарак останал да е,ако ти трябва за пичеловка.
В крайна сметка бъди благодарен че някой ще ти купи въобще кола,та камо ли претенции каква да е тя за немалката сума която споменаваш!!!!!!
Този,който ще ти я купи да няма в крайна сметка той тежката дума,че като гледам той ще я и поддържа?
Определено от това което изброяваш астрата е твоя избор.Аз като видя някоя ГТЦ ми радва окото доста,нищо че карам съвсем други коли,тва не значи че не мога да кажа хубаво и за други.Пък и да те светна малко че мацките много повече се кефят на коли на око,а не колко цилиндъра била,и само и само да е бмв ако ще последния дарак останал да е,ако ти трябва за пичеловка.
В крайна сметка бъди благодарен че някой ще ти купи въобще кола,та камо ли претенции каква да е тя за немалката сума която споменаваш!!!!!!
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
alx написа:AgeraR написа:Привет,
предстои ми да сменя "Фоурда" и съм пред дилема каква кола да избера. Искам да спомена, че колата ще я купувам след нова година, тогава ще съм вече на 19 години. Замислих се за 1. е39 530d facelift ръчка, 2. e46 318ci 143 к.с. (със газов инжекцион) или 3. Opel Astra GTC 1.9 дизел 150 коня.
Вариант 1. Bmw e39 530d facelift 193 к.с. ръчка 5 скорости, автомобил с голям двигател и големи размери. Върви добре, разхода ме удовлетворява и мога да намеря екземпляр до 8 хиляди лева. Но си мисля, че няма да подхожда на възраста ми, а е кола за типа от 30г. хора...
Вариант 2. Bmw e46 318ci 143 к.с. ръчка 5 скорости, спортен автомобил със хубав 4 цилиндров двигател със ускорение от 0 до 100 за 8-9 секунди. Мисля като я купя да и сложа газов инжекцион и точно заради това се спрях на този двигател защото е 4 цилиндров със 143 коня и е купе, може също така заедно със ГИ да ми излезне 8 хиляди лева. Мисля че ще ми подхожда макар и вече да е старичка, защото вече има два наследника (е90, F30)...
Вариант 3. Opel Astra GTC 1.9 CDTI 150 к.с. ръчка 6 скорости, тази ми харесва най-много произвежда се от 2004 до 2010 година (даже варианта със 4 врати все още се произвежда), има нисък разход на гориво и има опция за фабричен чип 200 к.с., само цената не ме удовлетворява, защото е над 9 хиляди лева, но пък за сметка на това е доста по нова от другите 2.
Бюджет 8 хиляди лева. Давайте мнения и коментари, коя би подхождала на един млад мъж най-много. Или дайте мнения за коли, които са ми в бюджета и ще ми отиват...
взимай астрата.
идеята на една кола е да не ти спъва стила на живота. на 19 като си.. и двете бмв-та дето си ги написал опредлено ще те пречат повече от колкото ще ти помагат.
И сега остава да обясниш кое точно ще му пречи повече от колкото му помогне и за каква помощ става въпрос и защо хлопела е по-добрия избор?!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!