Запалиха 7-er в Студентски.....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е30.......

Запалиха 7-er в Студентски.....

Мнение от Night_Shadow » 13 Дек 2012, 2:29

Колеги не знам дали има нещо с предишните палежи, но пред малко запалиха пред очите ми една седмица от последните преди фейса в Студентски....... Хвърлете един поглед на красавиците и да се надяваме да не се повтарят моментите с масовите палежи.......
Последна промяна Night_Shadow на 13 Дек 2012, 2:52, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Re: Запалиха 7-er в Студентски.....

Мнение от ogata » 13 Дек 2012, 2:40

Доста неприятна случка, но не се сдържах
:OT:
Вече имаме отговор на въпроса "Колко точно гори 7ма серия ?".
Докато дойде пожарната. :mhihi:
Последна промяна ogata на 13 Дек 2012, 20:49, променена общо 1 път
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е36
Мечтае да кара: Е46 М3

Мнение от baitun » 13 Дек 2012, 8:50

Night_Shadow написа:Колеги не знам дали има нещо с предишните палежи, но пред малко запалиха пред очите ми една седмица от последните преди фейса в Студентски....... Хвърлете един поглед на красавиците и да се надяваме да не се повтарят моментите с масовите палежи.......

Е защо не хвана подпалвача, бре

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 13 Дек 2012, 13:35

baitun написа:
Night_Shadow написа:Колеги не знам дали има нещо с предишните палежи, но пред малко запалиха пред очите ми една седмица от последните преди фейса в Студентски....... Хвърлете един поглед на красавиците и да се надяваме да не се повтарят моментите с масовите палежи.......

Е защо не хвана подпалвача, бре

Определено това е въпроса, тия тъпотии ще спрът когато един бъде хванат и разчекнат....
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Night_Shadow » 13 Дек 2012, 16:07

Колеги поглеждайки през прозореца за да хвърля един поглед на колата виждам някакъв тип да пали нещо (изглеждаше като вестник) в този момент този понася запаления вестник до колата и го хвърля върху чистачките и започва да бяга. Всичко това става в рамките на нищо повече от 3-4 сек. Веднага скочихме всички който бяхме в стаята за да си преместим колите, който бяха до вече горящата Ф01 долу бяхме за нищо повече от половин минута и бяхме към 5-6 човека. Като в това време се бяхме обадили и на 112, полицаите бяха изключително бързи 2 мин. след сигнала вече имаше патрул който тръгна след човека, пожарната дойде за около 7-8 минути. Просто всичко стана изключително бързо.....

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 13 Дек 2012, 16:11

Пич пожарогасители нямахте ли в колите?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 13 Дек 2012, 16:23

То ако е имало катализатор на палежа, с тия масови дезодоранти дето ги продават за пожарогасители, никъв шанс нямат да я изгасят.
Особенно докато слязат, докато си преместят колите и почнат да гасят.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Night_Shadow » 13 Дек 2012, 16:30

Извадихме пожарогасители от всички коли дори взехме един голям от общежитието, но колата определено не се подпали от хвърления вестник....цялата гореше като факла за нищо повече от 2 до 3 мин. според мен е била полята с нещо. Не стояхме безучастно, но просто наистина нямаше как ние да спасим колата... :cry:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 13 Дек 2012, 17:14

аз също съм гасил няколко пъти и то с верните и достатъчно големи пожарогасители.

много зависи какво гори, но повечето пъти като пламнат пластмасите и боята и лака- ти трябва пожарогасител от тия- с трите оси и лампите и сирените- нищо друго не помага...
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е91 320d, e46 325i
Мечтае да кара: M3 E92

Мнение от kinetism » 14 Дек 2012, 12:33

Ами преди около 2 месеца, на паркинга на съседния до моя блок в Младост 4 бяха изгорели 3 коли. Едната беше е35, другата няква астра бее, не помня вече и още някоя, която ептен не помня каква беше. Та стана ми много неприятно като ги видях, ама ми олекна, че не са подпалили коли от нашия паркинг, който е на не повече от 30 метра до изгорелите коли. Да се надяваме, че тая зима няма да се ебаваме, че колите ни горят малко... 10-15 минути.

Назад към Извън Темата