ЛОШ ЧИП тунинг! www.jrtuning.com = прецакана кола и без пари
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
ЛОШ ЧИП тунинг! www.jrtuning.com = прецакана кола и без пари
Здравейте! Реших да си чипосам Мерцедеса Ц220 ЦДИ 150коня. Препоръчаха ми http://www.jrtuning.com/ ..., утидох там "направиха ми чипа", колата нямаше никаква разлика със стока, ходих после още 10 пъти. да ми слагат някви глупости, но накрая ефект нямаше!Реших да пробвам на максимална скорост какво ще стане.. и колата при над 200 км/ч започва да влиза в авариен режим! Оплакох се и след 6 месеца въртене НИТО ми оправиха колата, НИТО ми върнаха парите. сега колата ми е ДРОБ счупи се .. Публикувано изображение Публикувано изображение майстора каза че 100% е от чипа! След това ходих в БОШ сервиз, там ми диагностицираха колата и ми казаха, че ако това е чип те веднага биха си затворили сервиза и никога повече не биха работили с клиенти!!! (всички данни и таблици биле така оплетени, нищо не било като хората нито въздух, нито турбо, нито дебитомер, нито един параметур нямало в час !). Сега нито кола, нито пари, нито чип Публикувано изображение(( ! И моя съвет е да не ходите при тези "майстори", защото не стига че ми НАСРАХА колата,а и нито ми я оправиха нито парите ми върнаха !!! http://www.jrtuning.com/http://www.jrtuning.com/ ---> ИЗМАМНИЦИ, ИЗМАМНИЦИ, ИЗМАМНИЦИ !!!! П.С Целят се в скъпи возила като MERCEDES AUDI BMW VW и тн.. НАДЯВАМ СЕ ДА НЯМА ВЕЧЕ МНОГО ПРЕЦАКАНИ (ако някои е ходил при тях най-добре да иде на кадърна диагностика преди да е стигнал до моето полужение) !!!! http://www.jrtuning.com/ - НЕКАДЪРНИ !
- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
Re: ЛОШ ЧИП тунинг! www.jrtuning.com = прецакана кола и без
Пич, незнам дали някой ще те вземе на сериозно с пост написан по подобен начин и наличието на 3287468654387 правописни грешки.
- plamen_nedkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: N47
преди една година тези въпросните бяха пуснали промоция с 50% намаление на цените. За е толкова да ида и да ми "сложат" чип. Добре, че не го направих.
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Несериозно е с толкова неграмотен пост да ни убеждаваш кой е лош и кой добър. Дай поне някакви графики, доказателства, снимки. Аз така и не разбрах какво точно ти е строшено по колата, това че не вдигала над 200км/ч ли? Еми тя явно толкова си може тая ц-класа, може проблемът да е от съвсем друго естество, а не вследствие на ремапа.
Като цяло нищо не се разбира от поста ти, някакви едва ли не скалъпени обвинения, и ние трябва да повярваме че тези джртунинг.цом са боклуци? А ти си света вода ненапита, и се регистрираш днес във форума и първото ти мнение е негативно без обосновка?
Еми не ги познавам тия джртунинг, даже за пръв път чувам за тях, напълно възможно е да са некадърници, но от такъв пост като твоя, можем само да заключим че ти си някой друг виден тунингист, който е решил да клепа конкуренцията. Освен ако не ни убедиш някак си по-сериозно в думите си...
Като цяло нищо не се разбира от поста ти, някакви едва ли не скалъпени обвинения, и ние трябва да повярваме че тези джртунинг.цом са боклуци? А ти си света вода ненапита, и се регистрираш днес във форума и първото ти мнение е негативно без обосновка?
Еми не ги познавам тия джртунинг, даже за пръв път чувам за тях, напълно възможно е да са некадърници, но от такъв пост като твоя, можем само да заключим че ти си някой друг виден тунингист, който е решил да клепа конкуренцията. Освен ако не ни убедиш някак си по-сериозно в думите си...

незнам аз как, като във форума има теми с по няколкостотин мнения и то 99% положителни на колеги ,които се занимават с това и на по ниска цена, как може някой от нас да се замисля да ходи при непознати майстори и то за по-висока цена.Не правя реклама на никой даже нямам и не съм си слагал чЕп тунинг
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Той тоя се е регистрирал тук само за да пусне темата и повече и няма да се появи сигурно.
6 мнения
• Страница 1 от 1