Компютърна мистерия
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Компютърна мистерия
Здравейте, имам шибан проблем с компютъра. От една седмица някъде, при теглене на голям файл или пускане на speedtest или говорене по скайп интернета ми пада. Интересното е че след като падне не се явява никаква грешка и мрежовата карта забива, не ми позволява да Disconect-на и да рестартирам. Като дам рестарт компа замръзва на Saving your settings и до там.. Става въпрос за Windows XP и pppoe връзка на Digicom. Смених уин-а но няма оправия. (Само C-то защото имам 100ГБ на D-то и не ми се прехвърля на нов хард) След като рестартна от бутона проблема изчезва докато не натоваря връзката отново... Какво да правя? Това което ми идва на ум е да форматна целия хард зарди евентуален вирус... Друго?

Re: Компютърна мистерия
погледни си скороста/ дуплекса на мрежовата карта ако си с кабел.
виж дали няма по-нов драйвър за мрежовата ти карта
смени си кабела на интернета ако си с кабел
пробвай с друг модем
може да са 1000 неща....
виж дали няма по-нов драйвър за мрежовата ти карта
смени си кабела на интернета ако си с кабел
пробвай с друг модем
може да са 1000 неща....
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Може и мрежовата карта да си заминава 

- LizarD
- ентусиаст
-
кабела до суич-а е сменен, не съм на модем, интернета е тестван на лаптоп и не пада, проблема е в моя телевизор...

- кичоне
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30+е34
- Мечтае да кара: е30+е34+е38
- Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!
Аз смятам,че проблема е при Диджикома(също съм им клиент)...аз също имам проблем откакто вали близо седмица .....аз съм с рутер linksys E1000 и при мен се скапва връзката.И друг път когато е валяло съм имал проблем с тях,когато си проверят трасето се оказва или спекъл суич или спекъл кабел.Мисля да ги изчакам да ми изтече до края на годината и ще ги извикам да им навия кабела....Отдавна ме дразнят с това,нямам други проблеми освен като вали по дълго,ама все плащам по за няколко месеца напред и не мога да се откажа да не губя....Та викай да търсят проблема 

- LizarD
- ентусиаст
-
викнах ги и на техния лаптоп не дава грешка и не дава "загуби" както се изразиха..

Пусни един HD Tune да видим как се представя харда, да не би забавянето да идва от него...
- кичоне
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30+е34
- Мечтае да кара: е30+е34+е38
- Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!
Миналата година,когато си купих рутера,не можах да го свържа да работи от първия път.Когато го свържа както трябва нямах уайфи и съответно нет на компа,а когато вържех рутера като суич имах на компа перфрктен,така беше и кат извадя кабела от рутера и го вържа директно към компа имах перфе нет.Идваха две седмици гледаха три екипа се смениха,аз направих лути скандали в магазина от където съм го закупил,смених четири от там,като съм проверил,че рутера който взимам отговаря на изискванията на доставчика на нет.После си взех linsys-a преди това бях взел tp-link.Е ми и с другия модел беше същата работа.В един момент ми писна и им казах да си навиват кабела и да си ходят,щото проверяваха едни и същи работа различни хора и им казвах,че проблема е от другаде и т.н. ама не те рутера не ставал компа бил с вирус и не знам си кво(да вмъкна,че пак заради техния нет преинсталирах три пъти компа по предната година)В крайна сметка се оказа,че трасето от което взимам нет бил със доста стар кабел и пистата която ползвам била се скапала.Обърнаха на другата и всичко се оправи....та все си мисля,че и ти имаш проблем от към доставчика не от към компа.
П.С:Като се замисля в какви филми са ме вкарвали,май е време да ги сменя
П.С:Като се замисля в какви филми са ме вкарвали,май е време да ги сменя

- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
Кало, стига му помага на тва момче да си оправя нета, барем спре да спами из форума. 

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
Bel!al написа:Пусни един HD Tune да видим как се представя харда, да не би забавянето да идва от него...
И мен ми мирише на хард диск. Може да го тестват с тая програмка http://www.seagate.com/support/external ... in-master/ - нищо че е на seagate, работи с всички модели дискове

Не Мы такие, Жизнь такая
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Това едно време го имах същия проблем на ХП и мрежовата ми карта се беше преебала нещо(вградена). Купих си нова ест и оправих проблема, после като смених с 7-цата, вградената си проработи и още си я ползвам.... 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- LizarD
- ентусиаст
-
Не е от драйвъра, не е и от операционната система ( смених ги, но D-то не съм го пипиал, може да е вирус)..
Възможностите са:
- Ланкартата
- Вирус в Д
- Дъно
- Харддиск...
Има ли някой колега от бургас който може да ми услужи с SATA HD да пробвам да видя дали е от харда..
Възможностите са:
- Ланкартата
- Вирус в Д
- Дъно
- Харддиск...
Има ли някой колега от бургас който може да ми услужи с SATA HD да пробвам да видя дали е от харда..

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Не е от харда, не е и от дъното, нито пък от вирус в Д.
Качи една седмица да видиш как ще се държи, а всъщност каква е картата?
Качи една седмица да видиш как ще се държи, а всъщност каква е картата?

- LizarD
- ентусиаст
-
Ланкартата е вградена в ASRock K8NF4G, сега сложих един стар Realtek и тръгна работата.. Да видим до кога 

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2