Да не спите и вие следващия път като гласувате

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Да не спите и вие следващия път като гласувате

Мнение от blacksapphire » 10 Дек 2012, 18:15

Уморен от уикенд изявите, грижите за неблагодарния български народ и усилията да намери коледни добавки за пенсионерите, премиерът ни Бойко Борисов заспа по време на церемонията за връчване на Нобела за мир. Точно на речта на председателя на Европейския съвет Херман ван Ромпой.

Спи и сънува нашето бъдеще! :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Re: Да не спите и вие следващия път като гласувате

Мнение от bioz » 10 Дек 2012, 18:21

според мен е умислен, а не спи :mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 10 Дек 2012, 18:25

предложи ни някой истински народен будител тогава,за едната колегиалност ще сложа хикса :ok:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 10 Дек 2012, 18:26

bioz написа:според мен е умислен, а не спи :mhihi:

А бе баш си спи :mhihi:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E39 530d

Мнение от Todum » 10 Дек 2012, 18:28

Мисли върху думите на човека :)

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 10 Дек 2012, 18:32

Не ви ли писна с тия политически глупости... всички спят, не само ББ... бай Серго и троицата и те спаха, кво толкова сега сте се впрегнали...

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 10 Дек 2012, 18:41

Не че има алтернатива, просто е потресающо срамно, за когото и да си гласувал.

"И без да съм гласувал за ГЕРБ пак ме е срам. Но едно удовлетворение ме крепи. И гласувалите за ГЕРБ вече се срамуват от постъпката си. Или поне една малка част от тях, които го направиха по вътрешно убеждение. Тези, които го направиха за 50 лева, за да останат на работа или за да ги вземат на работа към момента на акта вече са били загубили всичко човешко в разсъжденията си и ще е твърде трудно да ги е срам за каквото и да е. Нали живеят за да пълнят дупката на кенефа, ебаси."

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cHaunepucTa » 10 Дек 2012, 18:52

blacksapphire написа:Не че има алтернатива, просто е потресающо срамно, за когото и да си гласувал.

"И без да съм гласувал за ГЕРБ пак ме е срам. Но едно удовлетворение ме крепи. И гласувалите за ГЕРБ вече се срамуват от постъпката си. Или поне една малка част от тях, които го направиха по вътрешно убеждение. Тези, които го направиха за 50 лева, за да останат на работа или за да ги вземат на работа към момента на акта вече са били загубили всичко човешко в разсъжденията си и ще е твърде трудно да ги е срам за каквото и да е. Нали живеят за да пълнят дупката на кенефа, ебаси."

Кой мисли трезво като няма пари за храна, да си купи дрехи и да си плати тока ???
На такива хора като им хвърлиш един хляб и 50лв. и ще гласуват за всеки... :nono:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 10 Дек 2012, 18:56

колега, за съжаление има и такива, които не ги е срам, дори мислят да повторят. с мотиви като "ми то няма за кой друг".

ако прескочим 21-ви декември, ни се очертава чукаси-и-интересната 2013-та година :)
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 10 Дек 2012, 18:57

Проблема е, че реално няма как да разбереш какво би било при "другите"... маса народ си мисли, че ако не беше ББ щеше да е по-добре, само че едно-единствено дори реално истинско доказателство нямат... само догатки и предположения, базирани на вече познати хора и ситуации... което обаче не гарантира нищо, абсолютно нищо... сигурно ако ББ не беше спечелил преди 4 години сега хората щяха да викат "брееееееее, ако беше ББ може би щяхме да сме по-добре". Цял свят не е добре, ние също не сме добре, ама при нас ББ е виновен, а не нещо друго... при който да бяхме, пак щеше да е горе-долу същото.... дали с една магистрала повече или по-малко, дали с малко по-високи пенсии или нещо от тоя род...

Всичките имат много минуси и трески за дялане... само че човек няма как да знае дали ще е по-добре при тия или при ония... сега на парламентарните избори ако вземат, че изберат бат Серго да не би ще стане по-добре? Айде стига... тоя знае само да говори в опозиция и да вдига пенсии за електората.... реално нямаме основа, нямаме обстоятелства, нямаме възможност да се подобрят осезаемо нещата на фона на сегашното световно положение... и не, не съм песимист... нито песимистично настроен реалист... опитвам се да гледам реалистично на нещата, ма малко хора са така

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от _galio_ » 10 Дек 2012, 19:04

какво значи "реално няма как да разбереш какво би било при "другите"" ?

какви други?

не е ли ясна приемствеността между предния и този кабинет?

не е ли ясно за ВСИЧКИ, че тези следват политиката на предните и по-предните, просто са ОЩЕ по-некадърни и нагли?

сериозно питам.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 10 Дек 2012, 19:14

_galio_ написа:какво значи "реално няма как да разбереш какво би било при "другите"" ?

какви други?

не е ли ясна приемствеността между предния и този кабинет?

не е ли ясно за ВСИЧКИ, че тези следват политиката на предните и по-предните, просто са ОЩЕ по-некадърни и нагли?

сериозно питам.

и каква е приемственността?
не ,не е ясно..
аз виждам разлика и не съм по никакъв начин близък/облагодетелстван, нали имам право на различно мнение?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от _galio_ » 10 Дек 2012, 19:21

Bogat-Beden написа:аз виждам разлика и не съм по никакъв начин близък/облагодетелстван, нали имам право на различно мнение?

разбира се :)

дори се радвам, че го споделяш, мислех, че виждащите разлика са мит на платените социологически агенции :)

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 10 Дек 2012, 19:30

В рамките на всяка "петилетка" между отделните правителства е имало куп условности, предпоставки, ситуации и какво ли още не... ако предишното правителство беше на ББ кой знае какво щеше да стане... и да, точно така - няма как да знаем! ББ стана премиер в началото на кризата... и сега всеки, който вижда, че сме по-зле от преди обвинява за това ББ, а не глобалната икономическа ситуация? Държави почнаха да фалират, ама при нас проблема няма нищо общо с кризата - ние сме затворено общество и не се влияем от външни фактори... дрън-дрън...

Нормално е различните политици да имат малко по-различно виждане за това и онова... затова и както написах по-горе, разликата е една магистрала повече или по-малко, едно увеличение на пенсията и прочие... и едното и другото си имат своите предимства... но в крайна сметка няма как директно да съпоставим двете правителства предвид ОГРОМНИТЕ разлики в икономическото състояние в световен мащаб през тези периоди от време.

И не - няма как да се разбере какво би било ако Сергей беше сега на власт... това няма човек, дето да може да го каже със сигурност... освен ако не е някъв феномен, дето има възможността да живее в две паралелни вселени и да даде директна съпоставка... и си представи как се получава, че при Сергей на власт изпадаме във втора "зима на 1997г"... примерно... и щеше да има бая хора със много широко отворени очи и много сериозно затворени усти.

Аз не коментирам, че едните имат много по-различни възможности от другите... говоря, че няма как да се знае какво би било.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 10 Дек 2012, 19:37

Колега,не знам каква разлика виждаш,не знам и в коя сфера я виждаш,но аз съм от най-най-най-обикновените граждани на тая държава и .... разлика към добро не съм видял!
Истината е че 90% от работещите намират начини да изкарат по нещо странично иначе смятай че положението щеше да бъде в пъти по-зле от към бедност.
Все се хвалят,че усвояват евро-проекти,че не знам си колко пари влизали в държавата,за нам колко си време,вдигнали акциза на това,вдигнали продукцията на онова,пуснали метрото,направили магистрала и т.н. и т.н. и т.н.
Какво разбират работещите от тези техни успехи...?
Моят доход не се е променил,инфлацията продължава да яде заплатата ми и още сума щуротии които НЕ са се променили!
От както сме в европейския съюз се промениха следните неща
Цигари - почти 50% нагоре
Горива - 30% нагоре
За хранителни продукти да не говорим,нито за качество,нито за цени.
Сумати и фирми произвеждащи наши качествени стоки,затвориха врати почти насилствено защото няма как да покрият измислените евростандарти -
Като им виждам качеството на техните продукти (специално за храните говоря) - ние трябва да налагаме стандарти на тях,не те на нас!
От тука - безработица,бедност - никой не произвежда нищо!От вън се внасят само китайски стоки и ние сме принудени да ги купуваме - първо щото друго няма и второ - щото другото е скъпо!
После от тогава на сам има тенденция за отваряне на работни места - но .. какви - охрана в супермаркет,касиер в супермаркет,склададжия в супермаркет,продавач в магазин за парцали в мола,барман,сервитьори и още и още професии от които само се затъпява - на пазара на труда както и на всеки друг има много малко качествена стока и от двете страни.
Що не учили хората .... ами що пък да учат!? Като учат какво,то за чистач не трябва диплома май ... или има и такъв евро стандарт? :shock:
Отлична стипендия в държавен университет е между 60лв и 100лв - :clap: голям стимул няма що.Ако едновременно с това и работиш - да ще са ти от полза да закърпиш месеца,но тогава е доста съмнително да успееш да изкараш 5.50
Тъй,че ако си някой който иска повече от живота,тука определено не е мястото.
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата