Да бъдем толерантни един към друг!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: 528 Е39
Мечтае да кара: 740

Мнение от ^^MuTaKa^^ » 21 Мар 2006, 21:50

Нека и аз разкажа една такава история. Един хубав слънчев ден както си карах моето скутерче и гледам едно Пежо 307СВ излиза от Хасковското ОМВ. На пръв поглед нищо особено, но като покарах малко зад него почнах да усещам, че нещо ме пръска. Като се огледах видях, че му тече Нафта от резервоара. Започнах да му бибиткам и да го настигам. Махах, виках, какво ли не правих, но не знам защо шофьорът реши че му се подигравам, защото караше с 80 Км\ч и даде рязко газ и аз изведнаж изостанах. Кофти ми стана, че не можах да помогна, но все пак вината не беше моя. Та мисълта ми беше, че самочувствието ни на пътя не трябва да бъде чак толкова високо, в смисъл може да го има, но в границите на нормалното. Какво ли си е казал:" Хах Тоя с тва скутерче ще ме минава. Чакай да му покажа аз на него". Общо взето това исках да кажа.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 26 Мар 2006, 12:33

Да кажа и аз на 28 февруари пътувах за Русе и като прехвърлях Шипка заваля и натрупа около 15,20 см сняг.2 колиметра до върхъ закъсах и бях тръгнал без вериги,което си беше абсолютен серсемлък от моя страна на всичкото отгоре с 15-ки летни гуми Бриджистон.Една жена с Пасат хасковска регистрация спря и с въже ме дръпна 2 km за ,което съм и много благодарен.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ataman » 10 Авг 2006, 15:19

аз винаги давам път на някой, който го е поискл(с мигач) и никога когато се опитва да си го вземе (с нагло бутане, засичане и т.н.)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nqkoisi » 18 Авг 2006, 10:26

да кажа и аз прибирам се към певен от софия и по магистралата си карам аз с 150 бях с пежо 307 и по едно време гледам един с някво 407 се залепил зад мене и ми светка намалявам аз изравни се човека с мене и ми размахва таза спряхме даде ми го благодарих му и си тръгнахме евала на такива хора видял че е паднал спрял е зел го е и ме догони да ми го даде а само да кажа че един такъв таз тогава струваше 50 лв без ддс

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 18 Авг 2006, 11:02

пък аз на скоро имах друга случка карам колата на един приятел (доста големо бмв:))
срещам некъв пич с друга бима и се почват некви люти ластици
мноо се изкефих обиколихме цяла софия да се гониме и накрая пича минава пред мене и спира на някъв светофар а аз зад него размахвам ръце с некъв такъв жест :yes: в смисъл че му се кефа
при което обаче слиза некъв като шакил онил отваря ми вратата и ми вика
-кво ми ги размахваш тия курове бе сопол
-в първите няколко мига замръзнах и се сетих за един лаф от ъпсурт "вътре лайно вънка череп една мантинела" изплуваха и други образи в главата ми и сичките бяха като от" враг пред портата "
кръв, сополи ,кокали ......се такива неща
успях да сфъфля нещо като ннне бббее бате....... :yes: :yes: :lalala: :clap: аз ,нали ъъъм по не се ръчкахме иииииии ъъъъъъъъъ се изкефих иъъъъъъъъъ ти викам евала,не че размахвам ъъъъ нали
пича ме изгледа и трескайки ми вратата почти в носа
каза нещо като -ммммдобре
и си тръгнахме кой от къде ,а аз са не смея да погледна в некоя кола
и страдам от нощно напикаване (примерно)
та ако несте минимум републикански шампион по всичко възможно нараняващо и убиващо секви противници и или нямате поне згъваем калашник между седалките внимателно размахвайте квито и да било пръсти към некви непознати :)))
да не видите шак атак ,че после как се спи с найлон по дюшека мхимхихи........

Предишна

Назад към Страхотни истории