Към хората които не вдигат на непознати.
Модератор: Общи модератори
60 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Re: Към хората които не вдигат на непознати.
Вдигам го, даже се моля да ми звънне непознат
Всеки непознат е потенциален клиент 

v1e9s8o8 написа:Имай на предвид, че и ти и alx сте в САЩ, там (от други хора го знам) доста тормозят с реклами и "спамове" по телефона, вас ви разбирам. Но в БГ са рядкост такива ситуации, дори и за корпоративни клиенти. Не вдига този, който очаква някой да го притеснява за нещо конкретно за което се знае, тва е истината (без да искам да намеквам или обиждам някого).
в америка е много строг контрола за спам-ване по мобилните. домашните стационарни са джунгла, но мобилните никой не ги бара.
никой никога до сега не ме е тормозил по мобилния с "непоискани" обаждания.
на смс може някой от време на време да се излъже- но са примерно по едно на година и предимно от европата.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
блаженни са вярващите и регистриралите се в donotcall.gov
вярно е, че намаляха драстично след като се регистрирах, но всеки месец имам по 1-2 обаждания, които после като ги проверя и се оказват някакви измислени маркетинг компании или някакъв scam (като онова с индиеца).

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Мен наскоро ми звънят от студио незнам кво си.. бил съм си купил преди наколенките на доктор Ливайн
и сега дали няма да искам Космодиск или някъв матрак на супер цена

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
steeN написа: до сега не съм пропускал разговора за един милион долара
.
преди около 4ри години една млада мацка едвам я издириха да и кажат,че е ударила евромилионите- има няма 125 мил. еуро..
отсъствала от работа няколко дена по болест и си умирала от страх да не я уволнят..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се
Zagy написа:Вдигам на абсолютно всеки номер, който ми звънне. Впоследствие вече или се разбираме, или има храна![]()
![]()
на тебе па точно кой луд ще се навие да звънне ?! телефона ти сигурно паяжини е хванал

по темата: най-интересни са ми тия, дето пускат разни обяви за коли и т.н, пишейки съответния телефон за връзка и като им звънне непознат номер - не вдигат !?!?!?!?!?!?!?!

never drive faster, than your guardian angel can !
Да плащаш услуга, която не искаш да ползваш, не го разбирам. Жената и тя не вдигаше, докато не и спретнах един приличен скандал. Бях останал без батерия и я търсих от друг телефон. Да, ама тя не вдига. Аз се набрах, а си и спомням, че ми трябваше спешно. След не помня колко позвънявания, тя все пак вдигна. И аз я почнах на директна, че може да умра някъде по пътищата, а тя ще разбере това чак от полицията в къщи
А тия рекламните съм им намерил цаката. Първо, никога не си давам телефона в магазин. Другата врътка е, като чуя първите думи и я питам за обявата ли се обажда. В следващата секунда започвам да си хваля колата, че е много хубава и цената в обявата е много изгодна. Хваля и майсторите, че след последната катастрофа са я оправили перфектно. Досега не съм стигал до съгласие за оглед 

- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
аз пък вдигам винаги на непознати, щот голяма част от тях са ми клиенти. досега никога не са ме тормозили, нито от банки, нито даже оператори. ама ако пропусна обаждането, на непознати никога не го връщам,
и аз не знам що, май не ми се занимава да се обяснявам.

-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
barty написа:Вдигам го, даже се моля да ми звънне непознатВсеки непознат е потенциален клиент

- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
vanci88 написа:Момента,в който почнеш да ходиш по интервюта за работа, почваш да вдигаш на непознати номера хахахаха.
Много вярно !
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Zagy написа:Вдигам на абсолютно всеки номер, който ми звънне. Впоследствие вече или се разбираме, или има храна![]()
![]()

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
- Кара: внимателно.
- Мечтае да кара: сАмоЛеТ
Въпроса съм го решил с втори телефон, на "основният" телефон на непознат няма вариант да вдигна дори мисля че има някакви ограничения да не приема разговори от номера който ги няма в указателя, "вторият телефон съм го публикувал по всякакви обяви на него ми звънят всякакви хора и изобщо не си правя труда да запаметявам номера има около 20 записани и това е
.
Най-готиното е че двата номера са еднакви и не трябва да ги помня поотделно

Най-готиното е че двата номера са еднакви и не трябва да ги помня поотделно

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Преди няколко години имаше тема във форума, където един колега с БМВ се оплакваше, че от негово име някой бъзичкия беше пуснал обява за проджаба на Голф в мобилето и се скъсвали да му звънят купувачи, направо терор 

Никой не мое ма връне на селу!
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
И аз вдигам абсолютно на всички при нормални условия.
По-скоро понякога не вдигам на познати номера /особено в неделя сутрин, когато знам че "лицето Х" ме търси за някоя глупост/
А това с невдигането на непознати номера е меко казано нелогично.
Може би хората, които го правят си имат някаква причина ... може би се крият от някого.
По-скоро понякога не вдигам на познати номера /особено в неделя сутрин, когато знам че "лицето Х" ме търси за някоя глупост/
А това с невдигането на непознати номера е меко казано нелогично.
Може би хората, които го правят си имат някаква причина ... може би се крият от някого.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
![]()
+1

bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
60 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4