Кой е Крис Харис?
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Kalin Kulev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92
- Мечтае да кара: WSBK
Re: Кой е Крис Харис?
Много му била пикантна историята на тоя
До преди малко не ми беше толкова интересно, но щом си започнал...
И не обръщай внимание на балалайките, тука е пълно с тях, но политиката на форума е такава...

И не обръщай внимание на балалайките, тука е пълно с тях, но политиката на форума е такава...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Turturelo написа:acho.rs написа:Той нямаше ли тест на 599 ГТО ? Или него си е купил .
-Turturelo написа:@acho.rs вземи си смени nick-а на "Меродийката".. пак нищо общо батко.
Май взаимстваш от Крис Харис , като поведение ...
спрямо теб лично - по-скоро търси думичката "игнориране", след последното фиаско, за което се хванах да обяснявам и вадя информация от кухнята. В един момент ми омръзна да чета глупости, та се спрях, защото смисъл няма. Освен "Меродийка", може и "Радио Ереван" да ползваш - писано, писано, глупост след глупост .. просто да си в играта. Знам, че не ме разбираш, но не ме и интересува честно казано.
Все пак ето ти няколко отправни точки за размисъл, като по-скоро ги приеми като помощ за самообразоване (имаш нужда):
- проучи как може да си купиш GTO
- колко струва GTO и каква е ценовата разлика с 599
- огледай внимателно клипчето за холограмни символи (жокер: долу ляво)
- проучи в какви взаимоотношения е издателя на списание EVO с Ferrari
- проучи каква е цялата история зад Крис Харис и Ferrari
- потърси евентуални причини за напускането му
- разбери какъв е бил предпоследния му автомобил и от кой дилър го е купил, при какви условия
- виж с какво е заменил предишния си (силно критикуван за това) автомобил
- задай си въпроса защо журналист на свободна практика се напъва да закупи подобен (настоящия) си автомобил
- разбери какво е карал преди като част от EVO (още един жокер: лични и longtermer-и)
Това :
Той нямаше ли тест на 599 ГТО ? Или него си е купил .
за всеки нормален човек звучи като въпрос

Може да си навътре в автомобилните средни , но тук комуникацията ти е на ниво тинейджър . И ако Крис Харис се държи като гъз ... как да ти кажа - той е Крис Харис а ти не си г-н Кулев, та не му копирай поведението

Kalin Kulev написа:Много му била пикантна историята на тояДо преди малко не ми беше толкова интересно, но щом си започнал...
тук е прекалено проветриво за пикантерии ..
Адаш, защо 530d? Какво стана с 330xd?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Тук аз пък виждам как някой пита нещо или изразява мнение с известна доза несигурност, а от другата страна му обясняват колко е зле и какъв вид подправка е. Това май не е БМВ общество, което да дава подкрепа, а място да се каже на друг колко е зле с всичко, сравняван с трети лица. 

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Kalin Kulev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92
- Мечтае да кара: WSBK
За форумите нали знаеш! Питай в немски, да ти отговорят, в руски, да ти върнат въпрос и в български да ти обяснят колко си зле. Все до там се стига, верно... Ама за мен има причина. По броя мнения си го мерим тука. Сульо и Пульо отговарят на въпроси без да имат най-малка идея за какво става дума, а на стойностните потребители и реални личности им се обяснява да натрупат първо мнения и тогава да се мислят за някого. На всичкото отгоре модератори заключват и трият когато им кефне...
Ама и спам стана тука...
ПП. Адаш, xd-то замина за Финландия...
Ама и спам стана тука...
ПП. Адаш, xd-то замина за Финландия...
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2