MOPART BMW SERVICE -0893565812
Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет
- kalo74
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320D
- Мечтае да кара: X3 xDrive 30D
- Детайли за колата: 2005 Е46 320D Touring
Re: АВТОСЕРВИЗ, СПЕЦИАЛНО ЗА МАРКАТА BMW- 0893-565 812
Здравей колега,
имаш лично.
Поздрави,
кало74
имаш лично.
Поздрави,
кало74

kalo74 написа:Здравей колега,
имаш лично.
Поздрави,
кало74

- andreshko.ad
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E61 Параход и мъник 120д
- Мечтае да кара: Яхта
- Детайли за колата: 525 D
Момчето е без грешка.
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
andreshko.ad написа:Момчето е без грешка.
Момчето,НЕ САМО че е без грешка,ами и е най ама най-стабилния майстор и в същото време пич който познавам.Този човек е единствения майстор който иска да ти свърши работа,и не гледа като основен фактор парите.Случката следната...заведох 1 приятел при Ники,защото вече даде на няколко човека по 20-30 лева за диагностики и така и не му се каза за какво става въпрос,а просто му бяха взети парички

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power

Голем пич и никога не е отказал да ми даде съвет по телефона. Работи бързо и много грамотно!
- mi6obmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е38, Е53
- Мечтае да кара: ново
Честит имен ден.
- kalo74
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320D
- Мечтае да кара: X3 xDrive 30D
- Детайли за колата: 2005 Е46 320D Touring
Искам да благодаря на Ники за отношението, отзивчивостта и качеството на свършената работа!
Благодаря ти приятелю!
Поздрави,
kalo74
P.S. Това е ЧОВЕКА!

Благодаря ти приятелю!

Поздрави,
kalo74

P.S. Това е ЧОВЕКА!
kalo74 написа:Искам да благодаря на Ники за отношението, отзивчивостта и качеството на свършената работа!![]()
Благодаря ти приятелю!![]()
![]()
Поздрави,
kalo74![]()
P.S. Това е ЧОВЕКА!

- attodorov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 323 CI
- Мечтае да кара: М5 (няма значение кой модел)
Незнам какво повече положително да добавя, от това което са го писали колегите ... Само искам да кажа, че много рядко ми се случва да оставям пари с кеф за свършена услуга... Никола е не само много компетентен технически, но и много разбран като човек. След един неуспешен опит при други хора (за което няма да коментирам) за монтиране на LSD (QUAIFE) диференциал в моята E46, той е човека който се справи безупречно, и му свалям шапка за това. Дори когато не беше готов с качването на диф-а ми звънна в Събота да ми каже че го е сглобил самия диф. и да не се притеснявам, защото в един момент вече бях загубил надежда
Отделно беше сложил найлон / хартия на седалката за да не се оцапа - нещо, което правят в малко и то т.нар. "официални" сервизи. Отделно ме помоли да си направя кръгче с колата и да му кажа какво мисля, преди да му платя.
Цените са напълно нормални и по-ниски от други сервизи които се рекламират във форума.
Трябва механиците на BMW да ги пращат при Никола за мотивация и обучение
)))
Виждам, че има колеги които не са много доволни от това, че чакат повечко за час - хора замислете се... аз също си дадох сметка ... за вас кое е по-важно, да не чакате няколко дни - седмица, или да си вземете колата перфектно направена? Нормално е един човек като си разбира от работата и предоставя такива услуги, да има много хора на опашката.
Аз знам само едно - че от сега нататък имам ли проблем или нещо за правене по колата, в телефона си имам един единствен номер
Никола - скоро ще съм пак при теб за правене на още по-интересни работи : )

Цените са напълно нормални и по-ниски от други сервизи които се рекламират във форума.
Трябва механиците на BMW да ги пращат при Никола за мотивация и обучение

Виждам, че има колеги които не са много доволни от това, че чакат повечко за час - хора замислете се... аз също си дадох сметка ... за вас кое е по-важно, да не чакате няколко дни - седмица, или да си вземете колата перфектно направена? Нормално е един човек като си разбира от работата и предоставя такива услуги, да има много хора на опашката.
Аз знам само едно - че от сега нататък имам ли проблем или нещо за правене по колата, в телефона си имам един единствен номер

Никола - скоро ще съм пак при теб за правене на още по-интересни работи : )
Назад към Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги