Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (2) - (архив)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- leo_to
- Потребител
-
- Кара: 330xD
- Мечтае да кара: M5 2007
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Мисля че регистрацията е РВ и като гледам крайната серия МК по-скоро е от доста време (3г поне) в БГ та по-скоро гражданските са за изминалите години. Въпроса е че дори не ги е почистил от стъклото
Моята кола отвън изглежда по същия начин, правих я външно до един момент в който не ми писна всеки месец да препръсквам детайл заради някой който не знае как се отваря врата на паркинг и решава че трябва да изтряска с все сила съседната кола при опита да влезе в своята. Като цяло виждам че колата изглежда немърливо, но това не ме притеснява всичко се прави, а и щом не е автоматик май няма какво да ме уплаши кой знае колко. Притесненията са ми да не е някои батал с неясна история че пътувам често из Европа и някъде при проверка да не остана без кола

Моята кола отвън изглежда по същия начин, правих я външно до един момент в който не ми писна всеки месец да препръсквам детайл заради някой който не знае как се отваря врата на паркинг и решава че трябва да изтряска с все сила съседната кола при опита да влезе в своята. Като цяло виждам че колата изглежда немърливо, но това не ме притеснява всичко се прави, а и щом не е автоматик май няма какво да ме уплаши кой знае колко. Притесненията са ми да не е някои батал с неясна история че пътувам често из Европа и някъде при проверка да не остана без кола

Exesus написа:- Бронята зее от едната страна
- Липсват 2 пластмаси долу на бронята
- Преден капак до самите бъбреци, т'ва май ръжда ми се вижда
- Десен мигач е хлътнал на вътре
- Преден номер поогънат тук там и пластмасата, която го държи каде щипки има каде е счупена (вярно 1-2 лева струва ама говори много за грижата към колата)
- Много стикери за ГО, караме 330д пък 250 лева нямаме за една застраховка цяла
Дреболии общо взето, ама леко немарливо отношение към външния вид, леко ме притеснява и колко собственика е обращал внимание на техническата поддръжка на автомобила, а и няма достатъчно снимки, за да видим по обстойно състоянието на колата. Като цяло това са си мои разсъждения има хора с запълнени графици и по динамичен начин на живот, на които някоя и друга забележка по-колата не е от особенно значение, все пак неможе всички да сме педантисти. Лично аз бих си харесал някоя друга.
То от ляво и калника май нещо куца
- ///ALPINA\\\
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Трите букви да крещят
колега преди време имаше за продаване едно сиво седан4е 330 с газов инжекцион М пакет по спомен мисля 4е беше от русе днес рових из саитовете но не го намерих някои може ли да ми даде инфо някакво колата беше фаислифт

Харесал съм ето тази кола .. http://www.cars.bg/u790572 ако може вашето мнение за колата ще съм благодарен!!!
- bmw_novobranec
- Потребител
-
Колеги може ли мнение за тази: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... =Limousine
Изглежда доста ниска цена.Пише че е със сменени консумативи , сменени дискове за задните спирачки и с поставена газ.Цената е доста примамлива, затова реших да питам за мнения!
Благодаря предварително
Изглежда доста ниска цена.Пише че е със сменени консумативи , сменени дискове за задните спирачки и с поставена газ.Цената е доста примамлива, затова реших да питам за мнения!

Благодаря предварително
Колеги бихте ли споделили мнението си за този автомобил
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1es66r
Много благодаря!
Много благодаря!
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
chabal написа:Колеги бихте ли споделили мнението си за този автомобил
Много благодаря!
Ами,че продавача е поредния кретеноид...БМВ и V6

Изглежда добре...
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
V6 при БМВ не е особено сполучлив мотор... гледай внимателно под капака... може да се окаже нещо друго

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ///ALPINA\\\
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Трите букви да крещят
///ALPINA\\\ написа:колега преди време имаше за продаване едно сиво седан4е 330 с газов инжекцион М пакет по спомен мисля 4е беше от русе днес рових из саитовете но не го намерих някои може ли да ми даде инфо някакво колата беше фаислифт и с 6 степенна ръ4на скоростна кутия
някои по моя въпрос??

Последна промяна ///ALPINA\\\ на 08 Дек 2012, 18:19, променена общо 1 път

- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li
vicho написа:V6 при БМВ не е особено сполучлив мотор... гледай внимателно под капака... може да се окаже нещо друго![]()
Наистина погледни под капака! Аз като си търсих Е46, минах и през горубляне и там видях 320 бензин с двигател на шкода

- cHaunepucTa
- младши ентусиаст
-
mumford написа:vicho написа:V6 при БМВ не е особено сполучлив мотор... гледай внимателно под капака... може да се окаже нещо друго![]()
Наистина погледни под капака! Аз като си търсих Е46, минах и през горубляне и там видях 320 бензин с двигател на шкода![]()
![]()

Колеги, искам да си взема е46 318i фейслифт 2001-2004 от UK. Имам познат там, който може да огледа на място набелязаните от мен коли. Въпроса е какво по специално може да огледа, освен нормалните неща при покупка на кола на старо, в смисъл двигателя да пали лесно, да не е омаслен яко, да не се чуват странни звуци от двигател и кутия, да не е катастрофиралаи да е разкривена, ел стъклата и огледалата дали работят. Освен горепосочените неща нещо по-специално за е46 има ли което може да се обърне внимание? По принцип мислех, че всичките такива са с двигател N42B20, но нещо четох, че от 2004 има и с двигател N46B20 - също 143к.с. каква е разликата между двата двигателя? Някакви специфични за модела проблеми ? За предното окачване съм чувал, че не е най-здравото, но съм го калкулирал за подмяна.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- imnedelchev
- Потребител
-
- Кара: e46 323
Колеги, да ви питам, има ли вариант на е46 с бели предни мигачи
и жълти задни , като това:http://www.mobile.bg/11353002518329591
- ocb_vt
- Потребител
-
- Кара: e36 318i
- Мечтае да кара: e30 325ix
imnedelchev написа:Колеги, да ви питам, има ли вариант на е46 с бели предни мигачи
Aфтърмаркет са .

Последна промяна ocb_vt на 12 Дек 2012, 14:08, променена общо 1 път

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Не и фабрично 

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5