АUX на е60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- nedkoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 730d G11 2018
АUX на е60
Здравейте колеги интерсувам се как може да свържем този кабел за да тръгне aux http://www.ebay.de/itm/170768126673?redirect=mobile
Re: АUX на е60
За свързването на кабеляка е ясно, но мен ме интересува как става кодирането - с INPA 5.20 дали става? Не съм много наясно, така че ако ме опътите към някой, който може да я свърши тая работа на 525д - 2004г във Варна май ще е наи-добре.
п.с.: видях, че темата е старичка, но се надявам че още има хора които се интересуват
п.с.: видях, че темата е старичка, но се надявам че още има хора които се интересуват

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
kameron86 написа:За свързването на кабеляка е ясно, но мен ме интересува как става кодирането - с INPA 5.20 дали става? Не съм много наясно, така че ако ме опътите към някой, който може да я свърши тая работа на 525д - 2004г във Варна май ще е наи-добре.
Активира се с NCS Expert най лесно.
Днес най-накрая успях да кодирам прословутия AUX вход- или така се надявам. Когато се опитах да запиша вече промяната в МАСК-а NCS-a ми изписа че връзката е прекъсната ... и реших,че не се е получило ... изгасих колата и след 5 минути проверих какво става - оказва се че сега имам активно AUX меню и когато усиля звука се чува статичен шум ...
Сега мисля да си изработя и кабелчето и да го включа да разбера дали наистина работи

Сега мисля да си изработя и кабелчето и да го включа да разбера дали наистина работи

Айде да се похваля - взех си кабелче (реплика) от e-bay като цяло същият кабел, но с жак а не с букса. Разкостих колата и накачих кабелите както е оказано в pdf-a и всичко тръгна. Само един съвет - не си купувайте кабел като мен
Всички материали струват към 5лв.
Ако имате 20 мин за губене може сами да си го изфабрикувате
Аз си мислих че ми трябва буксата ...
Та който има желание може смело да действа

Та който има желание може смело да действа

- nedkoo
- кандидат ентусиаст
-
Браво колега аз моя само го поставих без да го активира ако може да ми пратиш програмата

- vgza
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: A7
nedkoo написа:Браво колега аз моя само го поставих без да го активира ако може да ми пратиш програмата
Колега, ние хубаво ще ти пратим програмата, но
-как ще си свържеш компа към колата
-не си мисли че ще я пуснеш тази програма и тя ще те пита "Недко, сакаш ли да си активираш МП3" и ти да й кажеш да, ДОСТА по-сложно е от това
Най-добре огледай по форума кой коментира по темите за кодиране и го питай на лично
- nedkoo
- кандидат ентусиаст
-
vgza написа:nedkoo написа:Браво колега аз моя само го поставих без да го активира ако може да ми пратиш програмата
Колега, ние хубаво ще ти пратим програмата, но
-как ще си свържеш компа към колата
-не си мисли че ще я пуснеш тази програма и тя ще те пита "Недко, сакаш ли да си активираш МП3" и ти да й кажеш да, ДОСТА по-сложно е от това
Най-добре огледай по форума кой коментира по темите за кодиране и го питай на лично
Колега порэчал съм си кабелчета Обд 2 от ебай .чаткам ги малко компютрите разгледал съм DIY -та блогодарение на колегите от форума но проблема че нямам лаптоп а win xp a e win7 и не мога да подкарам DiS на Win7 дайте малко съвети
- vgza
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: A7
Не ти трябва DIS ами NCS expert. Към кабелите трябва да имаш диск с програмите. Пак ти казвам, намери някой от твоя град който разбира и го направете заедно. Ще си спестиш доста нерви.
- nedkoo
- кандидат ентусиаст
-
vgza написа:Не ти трябва DIS ами NCS expert. Към кабелите трябва да имаш диск с програмите. Пак ти казвам, намери някой от твоя град който разбира и го направете заедно. Ще си спестиш доста нерви.
като гледам ти ги разбираш ела до париж

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Колега, щом си поръчал кабела, изтегли си програмите от нета. Трябва ти INPA, а в нея има NCS. А щом ще се оправиш с НЦС-а, което хич не е лесно, успех! 

12 мнения
• Страница 1 от 1