Съвет за .....
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Angelov91
- младши ентусиаст
-
- Кара: напред с вратите
- Мечтае да кара: M3
Съвет за .....
Здравейте колеги, обръщам се към вас за съвет или какво точно би удачно да направя , защото съм сигурен ,че ще ми помогнете . Случката е следната ... Брат ми имаше едно Опелче Астра и реши да го продава за да си купувал бмв . Опела не беше в цветущо състояние изгнил беше абе с две думи не можеше да мине през кат се пак му беше 1-вата кола и не обръщаше внимание и така . Продаде го на някакъв от опел клуба за 500 лв смешни пари обаче му дал голям и малък талон с уговорката ,че като е стегне да се разберат да идат да е прехвърлят, обаче се минаха 2-3 месеца звъни му брат ми няколко дни поред да оправят работите тоя се го залъгва "Сега не мога" " утре" и т.н Днес го чакал пред кат 1 час близо тоя не се появил , а в същото време му казвал ,че бил там
. Може ли да си вземе колата при положение ,че и двата талона са в онзи , колата се води на негово име документите са изрядни ... Всяко едно мнение ще ми е от полза

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Re: Съвет за .....
Колега, извинявай, че първия отговор е такъв, ама...
Общи правила
1. Пишете основно за BMW и свързани с марката теми. Използвайте подходящи по тематика раздели! Грешно позиционирани теми ще бъдат изтривани или премествани в подходящия раздел.
2. Преди да пуснете нова тема, проверете дали тя не е вече дискутирана чрез търсачката на форума. От заглавието на темата Ви трябва да се подразбира съдържанието й....
и т.н.
Иначе, дано се оправите с тоя неприятен казус
Общи правила
1. Пишете основно за BMW и свързани с марката теми. Използвайте подходящи по тематика раздели! Грешно позиционирани теми ще бъдат изтривани или премествани в подходящия раздел.
2. Преди да пуснете нова тема, проверете дали тя не е вече дискутирана чрез търсачката на форума. От заглавието на темата Ви трябва да се подразбира съдържанието й....
и т.н.
Иначе, дано се оправите с тоя неприятен казус

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Договор за покупко-продажба не е ли подписал брат ти?! Това задължително се прави, независимо каква кола продаваш. Сега нямаше да имате тия ядове. А така на практика сте му дали колата с документите доброволно... Това, че ви е платил нищо не значи, защото го няма документирано.
- ReD_z0n3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320is e36
- Мечтае да кара: BMW e92
- Детайли за колата: Малка спретната количка с 150 магарета отпред
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Звънни му на тоя смешник дето е взел колата и му кажи че точно след 1-час и 30-минути ако не е пред вас с колата я пускаш за крадена/обсебена и наистина можеш да го направиш поне за обсебването доколкото знам.. Прибирайте си я щом се прави на селски тарикат.. Разбрал съм че точно тия хора дето купуват коли по 500-1000 лева повечето са такива отрепки че не е истина,та това е нормално,ама и брат ти си е виновен че му е дал колата ей така.. Успех.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
Лошото е, че сте дали всички документи. Съветвам ви да побързате, щото скоро време (имайки предвид какви нотариуси и тн. имаме) може да се окаже чужда собственост ...
- outworld
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d
Wierdo написа:Лошото е, че сте дали всички документи. Съветвам ви да побързате, щото скоро време (имайки предвид какви нотариуси и тн. имаме) може да се окаже чужда собственост ...
Е той колегата това иска, да я прехвърли на друго име, за да не му идват честитки от камерите. До колкото разбрах си е взел 500-те лева

Моят съвет е да му звъннеш и заплашиш, че ще я пуснеш за крадена, ако още се води на името на брат ти. Така ще го сплашиш и ще я прехвърлите

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Хората са казали:
- Каквото сам си направиш и цяло село не може да ти го направи!
В крайна сметка няма продажба, брат ти взел едни пари, онзи взел някаква кола. Всеки гледа да вземе парите, като не го интересува друго, после ама той се крие, той я върнал за скрап.
Хубаво, платил е колата, взел я е. Ама от какъв зор брат ти е дал документа си за собственост (голям талон) ?
- Каквото сам си направиш и цяло село не може да ти го направи!
В крайна сметка няма продажба, брат ти взел едни пари, онзи взел някаква кола. Всеки гледа да вземе парите, като не го интересува друго, после ама той се крие, той я върнал за скрап.
Хубаво, платил е колата, взел я е. Ама от какъв зор брат ти е дал документа си за собственост (голям талон) ?
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Докато не го направят като в Италия ...
Тука минаваш през някакви сделки с нотариуси и чудеса,в Италия един договор двустранен и довиждане
Тука минаваш през някакви сделки с нотариуси и чудеса,в Италия един договор двустранен и довиждане
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Тука няма да стане като в Италия,нито като в Австрия,Англия и т.н. щото там живеят хора със съзнание и отговорност тия неща в наще мозъци ги няма
п.с. А и по-добре да не стават поне като в ИТалия

п.с. А и по-добре да не стават поне като в ИТалия
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
- Angelov91
- младши ентусиаст
-
- Кара: напред с вратите
- Мечтае да кара: M3
Днес звъня въпросния човек сам без никой да го търси и брат ми му казал ,че ще станат нещата на лошо . И той му се молил да не се стига до там и в най-скоро време да се прехвърли .. Ще видим ако не направи това ще бере ядове 

- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Sesko написа:Върви му откачи предния номер и гелдай как ще те търси после да я прехвърляте![]()
Tова е твоето решение

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- Gari
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60, 2006
- Мечтае да кара: Formula
- Детайли за колата: N52B25
Angelov91 написа:Днес звъня въпросния човек сам без никой да го търси и брат ми му казал ,че ще станат нещата на лошо . И той му се молил да не се стига до там и в най-скоро време да се прехвърли .. Ще видим ако не направи това ще бере ядове
Колега, какво значи това? Ден, седмица, месец...
Давате му срок до утре и това е. Пък после да му мисли кога ще я регистрира в КАТ или дали изобщо ще го направи.
Всичко идва на брат ти на главата. Глоби, превишени скорости... Ама вие си знаете де. Това е моето мнение.
Не искам много, искам всичко!
- ReD_z0n3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320is e36
- Мечтае да кара: BMW e92
- Детайли за колата: Малка спретната количка с 150 магарета отпред
Аз съм въпросният брат.. Понеже реших да говоря с едно дадено лице ( полицай мой приятел ) Звъннах му обясних му как стоят нещата. Попитах го също , дали като съм му предоставил 2-та талона дали е проблем да пусна колата за издирване , отговора му беше следния "Няма абсолютно никакъв проблем. Колата се води на твое име , това че 2-та талона са в него абсолютно нищо не означава и , че могат да го заключат като поредния цървул за някакъв си договор , който е от смешната сума 100-на лв.. Провериха дали имало нарушения с колата , слава бога няма никакви провинения и съм чист. Човека се свърза с мен и му казах до какво решение съм стигнал , ако не направим договора и ме помоли да му кажа ден и час от седмицата , за да се видим. Мисля , че до тук вървят добре нещата , но 2-ри път няма да направя тази грешка. 

Bayerische Motoren Werke
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2