За малко да си купя още едно м3
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
За малко да си купя още едно м3
Оня ден ходих до саседния щат "вермонт" да купувам разни части за колта на шефа и по патя какво да видя сервиз и автокаща за бмв-та, разбира се аз не издаржах и спрях катосе погледнах бях с черната тениска на бмв-клуб българия която Любо Мегов ми подари преди години. Пред сервиза бяха паркирани 2 бр м3 е 36 а в даното на двора гордо седеше сиво е 30 м3 с вирната предница( явно без двигател) пичовете от сервиза ме позагледаха че спирам с кола със ню йоркска регистрация но като видяха надпсите на някав странене език по гарба ми им стана ясно че не сам хамериканец.
Аз ги заприказвах с моя развален англииски обясних им че съм от бмв-клуб българия и че имам 4тенекета с тая емблема а те ме погледнаха стрнно странно като че ли да не ми вярват.
ПОчнахме да си приказваме щуротии попитах ги имат ли някола кола запродаване та се опитаха да ми продадат 4-тириврато м3 е36(много маняшко) но за 18 000$ обаче аз веднага ги попитах за сивот м3 без двигател чак тогава те ме взеха на сериозно още повече че бяха очудени че познахза двигатела при положение че капака беше затворен. Шефа на сервиза след като ме видя че сам болен мозак каза ела да ти покажа нещо. Заведе ме в задния двор а там имаше 745 е23 , задната половина от м3 е30 , е9 цсл, 635и аз направо почнах да треперам от кеф а оня само се кефеше и ми се хвалеше още и още в краина сметка се оказа ,че сивото м3 е30 без двигатела е продадено преди няколко дни сега просто го сглобяват. Аз се приближих за да го огледам а вътре 4ервена кожа, всичко ласкаво все едно не е сядал човек никога, оказа се ,че колата ще излезе от сервиза с 2,5 моторче.
Така и не гопопитах за цената това което ме разочарова беще че колата имаще ръжда на много лощи места (както вси4ки коли в тази област)
Това което ми ста на смешно е ,че колата имаше круиз контрол , макар че нямаше да се очудя ако бешеи автоматик
Но така или иначе не можах да стана горди собственик на второ м3 е30
Написах му саита на клуба тои каза ще щял даго посети незнам какво ще разбере ,но пък това не е и мои проблем.
Аз ги заприказвах с моя развален англииски обясних им че съм от бмв-клуб българия и че имам 4тенекета с тая емблема а те ме погледнаха стрнно странно като че ли да не ми вярват.
ПОчнахме да си приказваме щуротии попитах ги имат ли някола кола запродаване та се опитаха да ми продадат 4-тириврато м3 е36(много маняшко) но за 18 000$ обаче аз веднага ги попитах за сивот м3 без двигател чак тогава те ме взеха на сериозно още повече че бяха очудени че познахза двигатела при положение че капака беше затворен. Шефа на сервиза след като ме видя че сам болен мозак каза ела да ти покажа нещо. Заведе ме в задния двор а там имаше 745 е23 , задната половина от м3 е30 , е9 цсл, 635и аз направо почнах да треперам от кеф а оня само се кефеше и ми се хвалеше още и още в краина сметка се оказа ,че сивото м3 е30 без двигатела е продадено преди няколко дни сега просто го сглобяват. Аз се приближих за да го огледам а вътре 4ервена кожа, всичко ласкаво все едно не е сядал човек никога, оказа се ,че колата ще излезе от сервиза с 2,5 моторче.

Така и не гопопитах за цената това което ме разочарова беще че колата имаще ръжда на много лощи места (както вси4ки коли в тази област)
Това което ми ста на смешно е ,че колата имаше круиз контрол , макар че нямаше да се очудя ако бешеи автоматик
Но така или иначе не можах да стана горди собственик на второ м3 е30
Написах му саита на клуба тои каза ще щял даго посети незнам какво ще разбере ,но пък това не е и мои проблем.

0878155158 BG. номер
+447733066030 англ. номер
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
ами близое до спринкфилт друго какво да ти кажа баш не се ориентирам ма е на изток от "олбани". И е някде из "зелената планина"
Абе мааани то иаз ти така ти го обясних.
Абе мааани то иаз ти така ти го обясних.
0878155158 BG. номер
4 мнения
• Страница 1 от 1