Харесва ли ви фейслифта на Е92 ?

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E92

Харесва ли ви фейслифта на Е92 ?

Мнение от jorkata3 » 01 Дек 2012, 11:16

Пускам тази тема защото на мен лично колкото и да го гледам и да се опитвам да намеря нещо с което да го прави по красив от първоначалното купе Е92 не намирам /може би единствено стоповете/.Предницата, визирам фаровете,са с много неясна и неопределена форма.Това ме учудва защото в повечето случаи фейслифта е по красив (поне за мен) .Особено някои модели като Е46 и купето и седана,Е65-Е66,Е53,дори при Е90 фейслифта е в пъти по красив.Има и някои които е трудно да се различат какви точно са им промените като при Е60 и Е63 ,но за първи път за мен фейслифта изглежда по зле.Интересно ми е да споделите и вашите мнения по темата и да разбера само моето мнение ли е такова.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е71 30д
Мечтае да кара: Ф06
Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/

Re: Харесва ли ви фейслифта на Е92 ?

Мнение от stankata777 » 01 Дек 2012, 11:52

jorkata3 написа:Пускам тази тема защото на мен лично колкото и да го гледам и да се опитвам да намеря нещо с което да го прави по красив от първоначалното купе Е92 не намирам /може би единствено стоповете/.Предницата, визирам фаровете,са с много неясна и неопределена форма.Това ме учудва защото в повечето случаи фейслифта е по красив (поне за мен) .Особено някои модели като Е46 и купето и седана,Е65-Е66,Е53,дори при Е90 фейслифта е в пъти по красив.Има и някои които е трудно да се различат какви точно са им промените като при Е60 и Е63 ,но за първи път за мен фейслифта изглежда по зле.Интересно ми е да споделите и вашите мнения по темата и да разбера само моето мнение ли е такова.

Фейслифта изглежда по-зле :nono: ,без да звуча крайно,ти виждал ли си фейслифт Е92 на-живо?Разбира се,че е по-красив,външните подобрения са в детайлите,и определено автомобилът изглежда по-красив,по-стилен и по-съвременен.Разликите са минимални,но супер на място-ярко бяло осветление на ринговете,добавянето на лед вежда,нови лед стопове,дори лайстната на предната броня между халогените допринася за цялостностния по-премиум екстериор...
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 01 Дек 2012, 17:38

На мен също не ми харесва фейслифта на Е92 или по-точно казано префейса ми харесва повече ;)

А иначе фейса изглежа по съвременен зарад ЛЕД елементите. Единствено в интериора ми допада повече, но като цяло слаб упдате за мен...
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: WSBK

Мнение от Kalin Kulev » 02 Дек 2012, 12:53

Ето и нагледно откраднато от предишната тема:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW E92 330xD
Мечтае да кара: M6 2012

Мнение от Franciqta » 03 Дек 2012, 14:45

Абе по красив си е феислифта особено ако е и м пакет е страшно.
Е кажете че не е красиво :D
mmm.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jorkata3 » 04 Дек 2012, 19:39

Две абсолютно стандартни и две с M sport pack .Може и малко силно да съм се изказал че е по зле .........вероятно защото съм очаквал повече! и наистина разликата да не е толкова минимална.Като гледам прикачените снимки обаче определено не мога да кажа че е по добре(според мен).
П.С. Не карам никой да се съгласява с мен и както са казали хората "вкус другар няма". ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jorkata3 » 04 Дек 2012, 19:41

Ето ги и с М пакета.

Назад към E90/E91/E92/E93