Харесва ли ви фейслифта на Е92 ?
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- jorkata3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92
Харесва ли ви фейслифта на Е92 ?
Пускам тази тема защото на мен лично колкото и да го гледам и да се опитвам да намеря нещо с което да го прави по красив от първоначалното купе Е92 не намирам /може би единствено стоповете/.Предницата, визирам фаровете,са с много неясна и неопределена форма.Това ме учудва защото в повечето случаи фейслифта е по красив (поне за мен) .Особено някои модели като Е46 и купето и седана,Е65-Е66,Е53,дори при Е90 фейслифта е в пъти по красив.Има и някои които е трудно да се различат какви точно са им промените като при Е60 и Е63 ,но за първи път за мен фейслифта изглежда по зле.Интересно ми е да споделите и вашите мнения по темата и да разбера само моето мнение ли е такова.
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Re: Харесва ли ви фейслифта на Е92 ?
jorkata3 написа:Пускам тази тема защото на мен лично колкото и да го гледам и да се опитвам да намеря нещо с което да го прави по красив от първоначалното купе Е92 не намирам /може би единствено стоповете/.Предницата, визирам фаровете,са с много неясна и неопределена форма.Това ме учудва защото в повечето случаи фейслифта е по красив (поне за мен) .Особено някои модели като Е46 и купето и седана,Е65-Е66,Е53,дори при Е90 фейслифта е в пъти по красив.Има и някои които е трудно да се различат какви точно са им промените като при Е60 и Е63 ,но за първи път за мен фейслифта изглежда по зле.Интересно ми е да споделите и вашите мнения по темата и да разбера само моето мнение ли е такова.
Фейслифта изглежда по-зле

gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
На мен също не ми харесва фейслифта на Е92 или по-точно казано префейса ми харесва повече
А иначе фейса изглежа по съвременен зарад ЛЕД елементите. Единствено в интериора ми допада повече, но като цяло слаб упдате за мен...

А иначе фейса изглежа по съвременен зарад ЛЕД елементите. Единствено в интериора ми допада повече, но като цяло слаб упдате за мен...
- Kalin Kulev
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: WSBK
Ето и нагледно откраднато от предишната тема:

- Franciqta
- Потребител
-
- Кара: BMW E92 330xD
- Мечтае да кара: M6 2012
Абе по красив си е феислифта особено ако е и м пакет е страшно.
Е кажете че не е красиво
Е кажете че не е красиво

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- jorkata3
- кандидат ентусиаст
-
Две абсолютно стандартни и две с M sport pack .Може и малко силно да съм се изказал че е по зле .........вероятно защото съм очаквал повече! и наистина разликата да не е толкова минимална.Като гледам прикачените снимки обаче определено не мога да кажа че е по добре(според мен).
П.С. Не карам никой да се съгласява с мен и както са казали хората "вкус другар няма".
П.С. Не карам никой да се съгласява с мен и както са казали хората "вкус другар няма".

- jorkata3
- кандидат ентусиаст
-
Ето ги и с М пакета.
7 мнения
• Страница 1 от 1