избор навигация
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: избор навигация
sambeto написа:Е не е баш така,доста от навигациите за Андроид ползват карти не на Navteq,а на Телеатлас...които са по неточни от другите
да, прав си, Навтек, Телеатлас, ММЦН ... горе долу това са за БГ при ИГО и най-добре е навтек, въпреки че от нея повече се оплакват от рутирането (съставянето на маршрути) отколкото при телеатлас
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Ето и на Iphone 4s (jailbreak),но може и да не е ,като се купи Гармин
..работи прекрасно,и за мое учудване дооста бързо,3Д сгради,добро рутиране,и естествено с последната карта Offroad Q4 2012 е супер..a и менютата и voice-a са на Български.

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
Е то като гледам на айфон ще стане по лесно. При андроид е с хиляда условности. А аз още не съм успял да руутна телефона дори 

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
Да Но зависи от това дали е jailbreak 

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
На андроид при мен не стана. Рутнах, изпълних всичко - нищо. Тия от гармин са много зле, добре че има хубава карта за БГ , че иначе никога нямаше да се сетя за тях
Gqbriel написа:Да Но зависи от това дали е jailbreak
Що лъжеш като дърт циганн бе- това долу аз ли съм го писал

Gqbriel написа:Ето и на Iphone 4s (jailbreak),но може и да не е ,като се купи Гармин ...
Това, че трябва джейл за да НЕ платиш е лично твой проблем- при Андроид проблеми от този род няма. Но пък проблемът с Гармин е далеч по сериозен от един джейл или руут- просто няма версия за Андроид и се правят едни сложни магии дето не си заслужават гърча...
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
F3P написа:Gqbriel написа:Да Но зависи от това дали е jailbreak
Що лъжеш като дърт циганн бе- това долу аз ли съм го писалGqbriel написа:Ето и на Iphone 4s (jailbreak),но може и да не е ,като се купи Гармин ...
Това, че трябва джейл за да НЕ платиш е лично твой проблем- при Андроид проблеми от този род няма. Но пък проблемът с Гармин е далеч по сериозен от един джейл или руут- просто няма версия за Андроид и се правят едни сложни магии дето не си заслужават гърча...
?????
Нещо не разбрах какво имаш в предвид

Казах,че вариянта е или с jailbreak или да се купи..а разправията понякога се получава ако не е готов .ipa файл,тогава е малко по трудно или по-скоро има нужда от повече време,когато е е с jail-a...за андроид не коментирам,защото нямам никакъв поглед над него.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Що се карате за глупости .. и при двата варианта трябва четене и играчка .. ако не ви се чете си купувате нуви.
То няма как хем без пари, хем на готово
Все ми се струва, че при андроида ще е по-лесно ... просто при ябълките им е такава политиката.
След като има нуви с андроид .. въпрос на време е да изкарат някоя версия читава за андроид и всичко да е окей.
То ... всеки иска да играе със силните на деня .. от това печелиме само ние

Все ми се струва, че при андроида ще е по-лесно ... просто при ябълките им е такава политиката.
След като има нуви с андроид .. въпрос на време е да изкарат някоя версия читава за андроид и всичко да е окей.

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
bam-bam написа:Що се карате за глупости .. и при двата варианта трябва четене и играчка .. ако не ви се чете си купувате нуви.
Прав си
Но за колегите,които са с "хакнати" iphone ,мога да има дам готов Гармин с картите(без да се занимават с никакви допълниелни конфигурации а само инсталиране на програмката),по-горе които са последните такива за България ,а покритието е уникално

- st.George
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 Ci
Gqbriel написа:bam-bam написа:Що се карате за глупости .. и при двата варианта трябва четене и играчка .. ако не ви се чете си купувате нуви.
Прав си
Но за колегите,които са с "хакнати" iphone ,мога да има дам готов Гармин с картите(без да се занимават с никакви допълниелни конфигурации а само инсталиране на програмката),по-горе които са последните такива за България ,а покритието е уникално
Сложи директен линк, на тествана и работеща версия

E46 Ci
E46 318i m43b19
SOLD!
E36 318i m40b18
SOLD!

E46 318i m43b19

E36 318i m40b18

- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
Ама на какъв телефона искате да сложите че се обърках.Моите съвети,ако е Андроид слагай IGO ако е Iphone-Garmin и ако е е Symbian сложете Sygic или Garmin
И хич не е сложно и трудно...

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
Трябва да добавите ето тези адреси в .hosts файла на телефона!Aз лично ползвам I-Funbox на комп и ifile на телефона,трябва да копирате файла на декстопа и след това да се копира отново в телефона - при мен не искаше да запамети промените в него,ако не го направя.

Garmin Western europe със БГ глас, меню и OFRM Geotrade City 2012Q4-кирилица +3D
http://sinhro.net/8juce601dha4/W._Europe-v2.00.20.ipa.html
Навигон 2.1
http://dox.abv.bg/files/listtree part1
http://dox.abv.bg/files/listtree part2
Втора каррта се поставя в директорията:
private/var/mobile/Applications/намирате програмата/ Library/ sdcard / Garmin файла трябва да е със това име: gmapsupp.img
Като трябва да се добавят следните права в/у картата с ifile

пс: инфо от Iphone forum-а

Garmin Western europe със БГ глас, меню и OFRM Geotrade City 2012Q4-кирилица +3D
http://sinhro.net/8juce601dha4/W._Europe-v2.00.20.ipa.html
Навигон 2.1
http://dox.abv.bg/files/listtree part1
http://dox.abv.bg/files/listtree part2
Втора каррта се поставя в директорията:
private/var/mobile/Applications/намирате програмата/ Library/ sdcard / Garmin файла трябва да е със това име: gmapsupp.img
Като трябва да се добавят следните права в/у картата с ifile

пс: инфо от Iphone forum-а
bam-bam написа:Що се карате за глупости .. и при двата варианта трябва четене и играчка .. ако не ви се чете си купувате нуви.
Разбирам, че тия от гармин ще разчитат само на хардуер, но това много трудно ще просъществува в съвременния свят. Този хардуер вече не само трябва да те упътва, ами да може да се говори по него и още куп неща. Освен ако не искат да излязат да се борят гиганти като епъл и самсунг с тяхното нуви

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2