Камери и радари на КАТ
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Камери и радари на КАТ
Един полезен линк за всички, които пътуват често из страната:
http://antiradar.braindumpz.com
Пускам тема, защото скоро получих няколко честитки от места, където изобщо не съм и подозирал, че има камера или стоянка на КАТ. Като добавка ще кажа да внимавате като минавате през с.Васил Левски (Карловска област) - ограничение 50 и стационарна камера или цивилна кола (по-скоро цивилна кола, която седи и дебне, понеже нямам спомен да съм видял камера). Също така след с. Джерман, в посока Благоевград - ограничение 60 и отново цивилна кола. Внимавайте, понеже явно стоят на пост на най-неочакваните места и има изненади след това. Та ако някой има наблюдения за такива места, да сподели
http://antiradar.braindumpz.com
Пускам тема, защото скоро получих няколко честитки от места, където изобщо не съм и подозирал, че има камера или стоянка на КАТ. Като добавка ще кажа да внимавате като минавате през с.Васил Левски (Карловска област) - ограничение 50 и стационарна камера или цивилна кола (по-скоро цивилна кола, която седи и дебне, понеже нямам спомен да съм видял камера). Също така след с. Джерман, в посока Благоевград - ограничение 60 и отново цивилна кола. Внимавайте, понеже явно стоят на пост на най-неочакваните места и има изненади след това. Та ако някой има наблюдения за такива места, да сподели

- Nafarforii_89
- Потребител
-
Re: Камери и радари на КАТ
На пътя Варна-София при Омуртаг на картата има отбелязана камера,някой може ли да ми каже дали наистина има и къде точно е,защото минавам доста често от там и до сега не съм забелязвал да има камера.
Благодаря.
Благодаря.
Re: Камери и радари на КАТ
София. По последна информация под кръговото при старата телевизионна кула има нова камера.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
5 мнения
• Страница 1 от 1