2.93 3.07 или 3.15 за 328
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Re: 2.93 3.07 или 3.15 за 328
ако си купите и едни нови гуми за отзад ще видите , че нема чак толко сила 

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
maxpower написа:ако си купите и едни нови гуми за отзад ще видите , че нема чак толко сила
Туж, туж

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- ayaks90
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 528xi
- Мечтае да кара: M10
- Детайли за колата: Panda
ми гумичките ми са мишлин енерги дот 2010-та и четерите задните са на около 4мм от оная папка дето играе роля на ограничител знам че неса първа младост ама не са и чак толкова стари ....
ПС: възможноли е да се поднася повечко от окачването ми понеже не исках колата ми да бъде със спортно (досещате се.... дупките и неудобството да паркираш по центара обикновенно е свързано да се кача на някой бордюр отделно пред моя вход когато двата паркинга са пални ходя дасе качвам на една поляна и има голям бордюр за преминаване) та праснах 800 лв за газови амортесиори с цел да стане пак по твърдо окачването и да е по висока но все пак не е чак толкова твъдно като баш спортното....... и като цяло тя колата пак не е много висока понеже от 1.8ис нагоре те от завода си излизат с някво подобие на спортно тоест са си по ниски и от малолитражните е36-тици
ПС: възможноли е да се поднася повечко от окачването ми понеже не исках колата ми да бъде със спортно (досещате се.... дупките и неудобството да паркираш по центара обикновенно е свързано да се кача на някой бордюр отделно пред моя вход когато двата паркинга са пални ходя дасе качвам на една поляна и има голям бордюр за преминаване) та праснах 800 лв за газови амортесиори с цел да стане пак по твърдо окачването и да е по висока но все пак не е чак толкова твъдно като баш спортното....... и като цяло тя колата пак не е много висока понеже от 1.8ис нагоре те от завода си излизат с някво подобие на спортно тоест са си по ниски и от малолитражните е36-тици
Последна промяна ayaks90 на 03 Дек 2012, 10:50, променена общо 1 път
- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
maxpower написа:ако си купите и едни нови гуми за отзад ще видите , че нема чак толко сила
С новите гуми трябва да тръгва още повече

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
ayaks90 написа:...
Колега, всички се радваме че си случил на много бърза кола, но не е това предмета на тази тема

- ayaks90
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 528xi
- Мечтае да кара: M10
- Детайли за колата: Panda
ми аз започнах преди доста време да давам данни за дифа с които съм аз понеже основателя на темата питаше за дифове на 28-мици и след това хората започнаха даме распитват как така дава такива времена такива скорости на дадени предавки и се отплеснах от темата и започнах да распитвам отностно моя автомобил за което се извинявам
ПС:ами то като я закупих(320ската)не случих на ДВГ беше износен блока много жестоко и фърляше водите явно донора на които съм случил е много читав (както се изразиха майсторите ми толкова запазен ДВГ на е36 неса виждали)
ПС:ами то като я закупих(320ската)не случих на ДВГ беше износен блока много жестоко и фърляше водите явно донора на които съм случил е много читав (както се изразиха майсторите ми толкова запазен ДВГ на е36 неса виждали)