Електронна цигара - що е то...
Модератор: Общи модератори
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: Електронна цигара - що е то...
Говорят се някви глупости, че щото дразнели останалите пушачи, които са принудени да не пушат... като че ли през всички тия години пушачите не пречеха на непушачите, ама на никой не му дремеше... лобистки простотии...
Нека обаче не съсипваме темата с някви полемики в тая насока.
Нека обаче не съсипваме темата с някви полемики в тая насока.
- jboss
- Потребител
-
- Кара: E46 320d по две
- Мечтае да кара: Mustang Shelby GT500
Сега момчета да ви помогна с моят скромен опит,взимате каквато и да е скапана батеря и слагате Картомайзер DCT (Vivi Nova) 3ml за цигари EGO резба-и сте вие.
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
бих искал да попитам за съвет - мисля да вземам цигара за баща ми, пуши от 30-ина години
по кутия и нещо на ден, сега е на дебелата карелия 100.
та - каква цигара, какви дози никотин, ароматите е ясно, че са индивидуални. бюджетът е до 150-200 лв.

та - каква цигара, какви дози никотин, ароматите е ясно, че са индивидуални. бюджетът е до 150-200 лв.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
eGo C upgrade е батерията за мен и карам с C4 картомайзер. Сромния ми опит с разл. Аромати ще ви споделя. Преди пушех Victory New Silver, бял Davidoff и черен Lucky Strike по кутия на ден.
- Dekang Davidoff 18mg - с него почнах и ми допадаше като аромат
- Hangsen USA Mix (marlboro) 18mg - малко ми блъскаше на кафе незнам защо.
Като цяло и 2та аромата ми бяха добре, но постепенно ми станаха силни тея 18мт и реших да "сляза"
- Hangsen Cherry 16mg VG - взех я да видя как е с повече глицерин - МНОГО пара
но ми блъскаше на веро и ми сладнееше та я подарих след 2 пълнения. Други я харесват.
- Dekang Davidoff 11mg - е тук вече си допаднахме, но като я свърших и в склада бе свършила
- Joyetech F.mrlb 11mg - води се бяло боро, но е адски сладникава и ми блъска яко на мед. Пуших я точно 10 минути и изпразних картомайзера.
- Dekang Pineapple 11mg - рискувах пак с плодов вкус но очудващо много ми хареса и наистина има аромат на ананас. Пре оръчвам
- Dekang Davidoff 18mg - с него почнах и ми допадаше като аромат
- Hangsen USA Mix (marlboro) 18mg - малко ми блъскаше на кафе незнам защо.
Като цяло и 2та аромата ми бяха добре, но постепенно ми станаха силни тея 18мт и реших да "сляза"
- Hangsen Cherry 16mg VG - взех я да видя как е с повече глицерин - МНОГО пара

- Dekang Davidoff 11mg - е тук вече си допаднахме, но като я свърших и в склада бе свършила
- Joyetech F.mrlb 11mg - води се бяло боро, но е адски сладникава и ми блъска яко на мед. Пуших я точно 10 минути и изпразних картомайзера.
- Dekang Pineapple 11mg - рискувах пак с плодов вкус но очудващо много ми хареса и наистина има аромат на ананас. Пре оръчвам

- em1l
- младши ентусиаст
-
- Кара: Го на Ракйя
- Мечтае да кара: на ракия и да си разреждам с вода или бърза HONDA
Здравейте колеги от 2 месеца пуша само наргиле вечер вкъщи по 1-2 зареждания и просто не ме влекът цигарите. Пуша си сякакви ароматни тютюни но напоследък в моят град немога да открия качествен тютюн за наргиле.Не искам да ги отказвам но вкусът не ми допада все едно да ближа пепелник.Та виждам че тези ел. цигари имат разни аромати и мисля да пробвам.Та може ли да ми кажете откаде мога да си поръчам някакъф комлект от 2 ел. цигари . Понеже тук в Русе имам един магазин но там продават някакви различна марка от ЕГО и са в едни кутийки , който набодобяват Iphone 4 бели и черни и са малко скъпи по 120+ лв. Та ако трябва на ЛС да не става реклама.
Благодаря ви.
ПП. Имам оферта за две цигари комлект със 1 зарядно и някаква фалшива течност за 40лв.Батерийте са по 900 ah и модела е ego-T. Това добре ли е или ще са менте струва ми се евтино.
Благодаря ви.
ПП. Имам оферта за две цигари комлект със 1 зарядно и някаква фалшива течност за 40лв.Батерийте са по 900 ah и модела е ego-T. Това добре ли е или ще са менте струва ми се евтино.

- ecko_becko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
- Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)
em1l написа:Здравейте колеги от 2 месеца пуша само наргиле вечер вкъщи по 1-2 зареждания и просто не ме влекът цигарите. Пуша си сякакви ароматни тютюни но напоследък в моят град немога да открия качествен тютюн за наргиле.Не искам да ги отказвам но вкусът не ми допада все едно да ближа пепелник.Та виждам че тези ел. цигари имат разни аромати и мисля да пробвам.Та може ли да ми кажете откаде мога да си поръчам някакъф комлект от 2 ел. цигари . Понеже тук в Русе имам един магазин но там продават някакви различна марка от ЕГО и са в едни кутийки , който набодобяват Iphone 4 бели и черни и са малко скъпи по 120+ лв. Та ако трябва на ЛС да не става реклама.
Благодаря ви.
Здравей колега, не знам в кой магазин си ходил но аз от моя скромен опит в тази сфера в Русе разбрах за няколко места на който можеш да се сдобиеш с подобно нещо. Първо е в търговски център "Роял" тук -

П.п. Ако мога да помогна с нещо пиши ще се радвам.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Тия течности дето ги купувате от БГ какво производство са, и на какви цени ги взимате?
Примерно от Германия, германска или италианска течност е 5.5ЕУР 10 мл. (няма значение концентрацията на никотин).
Защото според мен това е най-важно , да си сигурен, че не пушиш някоя отвара наистина от антифриз или други такива боклуци.
Примерно от Германия, германска или италианска течност е 5.5ЕУР 10 мл. (няма значение концентрацията на никотин).
Защото според мен това е най-важно , да си сигурен, че не пушиш някоя отвара наистина от антифриз или други такива боклуци.
- chenchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 Е53
- Мечтае да кара: E39 M5...
За колегата в горния пост- Аз пуша течности само на Dekang.Досещаш се какви са
но на мен много ми допадат. за 10 мл. давам 8-8,50 зависи от къде ги вземам
А иначе и аз един въпрос към колегите:
С картомайзер CE4 съм(този който не му са сменя изпарителя) Да ви попитам как ги чистите така,че да не остава стария вкус от предишната течност? Сещам се за накисване във вода,а после драй бърн нещо такова

С картомайзер CE4 съм(този който не му са сменя изпарителя) Да ви попитам как ги чистите така,че да не остава стария вкус от предишната течност? Сещам се за накисване във вода,а после драй бърн нещо такова

Сондьора написа:Тия течности дето ги купувате от БГ какво производство са, и на какви цени ги взимате?
Аз пуша колега с течности на Innovation, пише че са Полски. За 10 мл. давам 5,60 лв. От както ги пуша, нямам проблеми

I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!
- jboss
- Потребител
-
- Кара: E46 320d по две
- Мечтае да кара: Mustang Shelby GT500
chenchev написа:За колегата в горния пост- Аз пуша течности само на Dekang.Досещаш се какви сано на мен много ми допадат. за 10 мл. давам 8-8,50 зависи от къде ги вземам
С картомайзер CE4 съм(този който не му са сменя изпарителя) Да ви попитам как ги чистите така,че да не остава стария вкус от предишната течност? Сещам се за накисване във вода,а после драй бърн нещо такова![]()
Колега никакво Дрън на картомаизера,само с топла вода изплакваш 2 пъти и си готов.Дрън е смърт за СЕ4 и от този тип.
Сега да ви кажа от 2 седмици тествам Атомайзер за EGO-W е няма такъв кеф. Никакво протичане ,няма гъргорене и всмукване на течност,направо удари всичко друго в земята

+добра пара
+добър удар
+няма теч
+иско съпротивление ~2.0oh
+събира 2.5 мл течност
–малко трудно пълнене
Лошото е,че ги има само в магазините на Innovationbg като комплект ,стават за всички батерии тип ЕГО.Опитайте няма да съжелявате.
- mladi
- младши ентусиаст
-
- Кара: ИНТЕРЕСНО!
- Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
- Детайли за колата: В клуба на 20+
bam-bam написа:Един доктор наскоро спомена, че тея били по-вредни от обикновените цигари .. имало някакво вещество, ама не запомних какво.
При мен дойде завеждащата белодробни болести във Варна и заяви ,че самата тя се чувства много по-добре с ел.цигарите отколкото с тютюневите

Спекула ,към тях ще има все пак всичко ,което пречи на 'големите' трябва да се премахне но това е дълга тема. Факт е че много хора които пушат електронки нямат сутрешното кашляне и дори 'връщане',храчки и тн... по-малко се задъхват,започва да им пречи тютюневия дим ,а когато не са пушили поне месец-два тютюн след първата дръпка ги удря в главата все едно за пръв път опитват от тютюнева цигара ,това са едни от малкото доказателства ,че организмът малко или много се поизчиства от ,катрани,поливинили,формалдехиди и тн....Накрая все пак и остава избора и преценката на всеки шушещ ,какво да 'дърпа'

ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?
- HowDouWantit
- младши ентусиаст
-
Здравейте!
Пуша електронна цигара от около месец - месец и половина. Първоначално си закупих "много на оферта" 2 цигари EGO T които бяха УЖ 1100 mAh ,и двете дадоха фира за по около седмица ,след тва си купих батерия EGO C Upgrade 650 mАh - за момента доволно ,няма грешка ,а и има гаранция.
След това реших да експериментирам с картомайзерите ,купих си един CE4 уж със сменяеми глави - за 8-9 лева от местен магазин ,ми .. нямаше много пара аромата се усещаше ,но в сравнение със картомайзера който закупих последно ,а имненно T2 няма място за сравнение. Просто го няма това течене на мундщука след зареждане със течност ,няма го това да се нагълташ със течност ,няма гъргорене и т.н.
Та извода както винаги е евтиното винаги излиза скъпо!
Пуша електронна цигара от около месец - месец и половина. Първоначално си закупих "много на оферта" 2 цигари EGO T които бяха УЖ 1100 mAh ,и двете дадоха фира за по около седмица ,след тва си купих батерия EGO C Upgrade 650 mАh - за момента доволно ,няма грешка ,а и има гаранция.
След това реших да експериментирам с картомайзерите ,купих си един CE4 уж със сменяеми глави - за 8-9 лева от местен магазин ,ми .. нямаше много пара аромата се усещаше ,но в сравнение със картомайзера който закупих последно ,а имненно T2 няма място за сравнение. Просто го няма това течене на мундщука след зареждане със течност ,няма го това да се нагълташ със течност ,няма гъргорене и т.н.
Та извода както винаги е евтиното винаги излиза скъпо!

колегата ми, който пуши по 2 кутии на ден си зе електронна цигара. След ден - 2 запали обикновена и каза че му е гадна.
за да е сичко ОК, никотина и картомайзера трябва да са читави
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
krilce написа:колегата ми, който пуши по 2 кутии на ден си зе електронна цигара. След ден - 2 запали обикновена и каза че му е гадна.
и при мен е така,много съм доволен.
единствения ми проблем е че не откривам точната течност ,която да задоволи никотиновите ми нужди 11ка слаба,12ка и тя а 18ка силна,но с този проблем се справям като
смесвам няколко течности .

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Хайде и аз сложих газова уредба - EGO T CE4 1100 mAh. Подариха ми с нея някаква течност e-Liquid Dunhill 18mg. За сега съм доволен, пък ще видим 

http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞