Електронна цигара - що е то...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Електронна цигара - що е то...

Мнение от Jordana » 30 Ное 2012, 0:39

B U L L I написа:
Mollov написа:Какво си пушил досега и по колко?

1кутия на ден тънък оранжев ЛМ ,шарената карелия за която съм писал е сходна

18мг дънхил на деканг мисля че е твоя избор
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 30 Ное 2012, 0:43

Peter Angelov написа:
Mollov написа:Какво си купил като "цигара", каква течност и т.н...? Ако си взел някви ментета е нормално да имаш "обратен ефект".

Ами цигарата е - еGo-C Upgrade а химията - Dekang Blackcurrant 18 mg. - Propylene glycol. Като никотин ме задоволи, но това гърло и тая кашлица мани ужас! Минах си отново на моя любим тютюн от Холандия...

Колега същия ефект при мен.От 5 години пуша само макбарън и всичките ми опити с тия ел цигари са кашлица и неприятни ефекти от никотина. :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 30 Ное 2012, 0:48

Mollov написа:Само това ли си пробвал? Не е казано, че ще го хванеш от първия път ;) То и с цигарите е така...

Ами вземах и нещо от рода на Табако пак 18-ка :dunno: Незнам предложете нещо... :banghead:

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Peugeot 307 SW

Мнение от Panzer_i » 30 Ное 2012, 4:11

Шаде на ФА . :D
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 30 Ное 2012, 9:34

Peter Angelov написа:
Ами вземах и нещо от рода на Табако пак 18-ка :dunno: Незнам предложете нещо... :banghead:

Не всеки успява да уцели нещата от раз... по-горе ти беше дадена добрата идея да мешаш 11мг с 18мг и да постигнеш дозата като за теб... факт е, че не звучи много приятен съвета "пробвай и други, че да уцелиш твоя вкус", ама хора всякакви - вкусове всякакви... :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на детето БМВ-то :)

Мнение от ElizabetS » 30 Ное 2012, 11:09

Колеги, а при мен се появи следното. Дърпам от цигарата и вкуса не го усещам както преди. Да не би горната част да е издала фира? :help:
I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 30 Ное 2012, 11:40

От 2 дена и ние с Тошко сме електронни :) Аз пушех жълт Давидоф. Четох,четох тази тема и реших да пробвам и аз. Взех eGo-W 2бр.комплект с течност Боро. Отвратителна работа е т'ва Боро. В бързината Тошко успя да разчасти едната цигара и останахме само с една. Пробвахме течност Давидоф ,а аз успях да поправя счупената цигара (една жичка има в картомайзера,която се бе разпоила). И сега пушим и димим като комини :) Хахахаха , вкуса е супер ,батерията държи ден.Но загубихме гумения накрайник на едната цигара и сега не знам от къде мога да закупя такъв?
Искам да пробвам и други вкусове,но не желая да купувам през нета,а да отида до някое магазинче и да си избера. Имам и др.проблем не знам какви милиграми да си взема от тази течност? Този Давидоф който сега ползваме с Точко ни харесва много ,но така и не разбрах като го купувах какви милиграми е?
Определено си заслужава инвестицията ! Който още се чуди -направо да си купува електрониката :yes:

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 30 Ное 2012, 11:55

Peter Angelov написа:

Сега коментирах с един колега, при теб проблема е от типа на течността... твоята е само пропилен-гликол, а за проблема с гърлото е добре да вземеш пропилен-гликол + ГЛИЦЕРИН... усещането е за леко по-сладко и по-меко... но не взимай чисто глицеринова, не е добра идея. Пример за пропилен-гликол + ГЛИЦЕРИН са течностите на Flavor Art (италиански са). Ако 18мг ти е ОК можеш да не променяш концентрацията.

BULLI, кажи ми какво пише на етикета на течността - марка, производител, концентрация на никотин, PG (пропилен гликол) или VG (vegetable glycerin - глицерин)...

ElizabetS написа:Колеги, а при мен се появи следното. Дърпам от цигарата и вкуса не го усещам както преди. Да не би горната част да е издала фира? :help:

Ако батерията е заредена добре - да, вероятно нагревателите в картомайзъра (или самият картомайзър, в зависимост какъв имаш) са заминали...

Потребител
Аватар
Кара: E46 320d по две
Мечтае да кара: Mustang Shelby GT500

Мнение от jboss » 30 Ное 2012, 16:27

Момчета взимайте и пробваите колкото можете повече видове и аромати.Така по лесно ще намерите вашият фаворит.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 30 Ное 2012, 18:49

Mollov написа:
Peter Angelov написа:

Сега коментирах с един колега, при теб проблема е от типа на течността... твоята е само пропилен-гликол, а за проблема с гърлото е добре да вземеш пропилен-гликол + ГЛИЦЕРИН... усещането е за леко по-сладко и по-меко... но не взимай чисто глицеринова, не е добра идея. Пример за пропилен-гликол + ГЛИЦЕРИН са течностите на Flavor Art (италиански са). Ако 18мг ти е ОК можеш да не променяш концентрацията.

Благодаря ти :bchug: Утре ще мина през магазинчето да видим. Проблема в чисто глицериновата къде се крие.. :dunno:
И все пак споделете най предпочитаните на вкус и мириз химийки!
Даже може се направи класация и човек да не си взема разни глупости, които е пари и т.н.!!!!!!!!!
Да добавя че Аз си вземах 2 картомайзера за да не смесвам химията...

Поздрави

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 30 Ное 2012, 19:52

най странното е че не пише подробности на етикета марка хангсен 11мг,глицерол,пропилен гликол разчитам.
снощи смесих 11мг с 18мг и съм със смесени чувства,наясно съм с това,че трябва да се поръчват повече течности за да се улучи точната течност ,но при цена 8лв не е оферта.
погледнах линка на колегата и видях,че там са доста по евтини течностите и вече си поръчах няколко 12мг.
та ще продължим да пробваме
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 30 Ное 2012, 20:22

Принципно колкото е по-голяма разфасовката, толкова е по-голям кяр-а... 10мл не дават много за парите си, така е... ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на детето БМВ-то :)

Мнение от ElizabetS » 30 Ное 2012, 21:10

Mollov написа:Принципно колкото е по-голяма разфасовката, толкова е по-голям кяр-а... 10мл не дават много за парите си, така е... ;)

Колега тук не съм съгласна с теб. Много си зависи и колко пушиш, аз ако не съм с детето ми е постоянно в устата. Ами вече близо половин месец карам с тази от 10 мл. Много е относително . Благодаря за помоща, относно изясневане на проблема с ел. цигара :bchug:
I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 30 Ное 2012, 21:15

30мл течност няма как да не е по-евтина от 3х10мл... а ти може да пушиш цял месец с 10мл, ама някои с 10мл едвам докарват седмицата... ;) Затова и казвам, че след като си уцелиш течността, по-голямата разфасовка дава повече за парите си :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 30 Ное 2012, 22:26

Тъкмо и свикнах на електрониката и преди малко една сервитьорка ми каза, че от следващата година щели да забранят по заведенията и електронните цигари. Някой знае ли нещо по въпроса?
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата