Добри фирми строители в София?
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Добри фирми строители в София?
Кои от долните фирми строят относително кадърно. В смисъл ясно е, че никой не строи, като за себе си, но все пак... Говорим за ново строителство:
“Васил Пеевски” ЕООД
БАЛКАН ИНЖЕНЕРИНГ ГРУП” ООД
"ДЕЛ-МУР"
“Есте Пропъртис” ЕООД
КИК Дизайн ООД
УНИКОН ГРУП ООД
КИС - 92 ООД
Platinum Investment Group
Артстрой 2000
КСтрой
"ДЕЛАР" ЕООД
Сити Хаус ООД
"Литос и Ко." ООД
Евро Инн Груп ООД
Build Systems Bulgaria
Алфа Груп 2003 ООД
Миллс ЕООД
„Инерсол” ЕООД
"СТИЛ ПРОЕКТ" ЕООД
Madison Developments Ltd.
РИГ Инвест ЕООД
Миан Консулт ЕООД
МИЛАДИНОВИ
Едем2
ET "Георги Сечков"
"ГЕ 7" ООД
Стротър ООД
ГЕОРГИАДИС
Дагер Инженеринг
Билд Груп България ООД
Елмиров ЕООД
За тези:
- Артекс
- Торин
- София Централ
- Контракт Сити
особено първите две се разбра, че строят стабилно, хубаво, но и скъпо - 1000+Е/кв.м. Такова не ми трябва. Търси се по-евтино.
Моля за мнения само от хора, които са имали взимане даване с някоя от гореизброените фирми. Мнения тип "на вуйчо ми на девера сина си беше взел и каза еди какво си" са ненужни. Съвети тип "не си взимай това, вземи онова" или "кажи кой район, какви пари и т.н." също.
“Васил Пеевски” ЕООД
БАЛКАН ИНЖЕНЕРИНГ ГРУП” ООД
"ДЕЛ-МУР"
“Есте Пропъртис” ЕООД
КИК Дизайн ООД
УНИКОН ГРУП ООД
КИС - 92 ООД
Platinum Investment Group
Артстрой 2000
КСтрой
"ДЕЛАР" ЕООД
Сити Хаус ООД
"Литос и Ко." ООД
Евро Инн Груп ООД
Build Systems Bulgaria
Алфа Груп 2003 ООД
Миллс ЕООД
„Инерсол” ЕООД
"СТИЛ ПРОЕКТ" ЕООД
Madison Developments Ltd.
РИГ Инвест ЕООД
Миан Консулт ЕООД
МИЛАДИНОВИ
Едем2
ET "Георги Сечков"
"ГЕ 7" ООД
Стротър ООД
ГЕОРГИАДИС
Дагер Инженеринг
Билд Груп България ООД
Елмиров ЕООД
За тези:
- Артекс
- Торин
- София Централ
- Контракт Сити
особено първите две се разбра, че строят стабилно, хубаво, но и скъпо - 1000+Е/кв.м. Такова не ми трябва. Търси се по-евтино.
Моля за мнения само от хора, които са имали взимане даване с някоя от гореизброените фирми. Мнения тип "на вуйчо ми на девера сина си беше взел и каза еди какво си" са ненужни. Съвети тип "не си взимай това, вземи онова" или "кажи кой район, какви пари и т.н." също.

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Re: Добри фирми строители в София?
Колега, бъди по-конкретен: искаш да купиш от тях готов апартамент ли, ще им даваш да строят за теб ли или какво?
Питам защото има разлика дали ще купиш вече построен апартамент или те първа ще им възлагаш да строят. Има огромна разлика!
Питам защото има разлика дали ще купиш вече построен апартамент или те първа ще им възлагаш да строят. Има огромна разлика!

- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Някой от изброените са отдавна фалирали .
- xpl0d
-
-
BONO написа:Някой от изброените са отдавна фалирали .
Kои например?
barty написа:Колега, бъди по-конкретен: искаш да купиш от тях готов апартамент ли, ще им даваш да строят за теб ли или какво?
Готов апартамент да си купя от тях.

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Торин продават скъпо, защото към цената влиза и инфраструктурата. Но и строителството им е много добро. От изброените само върху тях имам наблюдение, другите не са ми известни.
- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Като гледам какви знайни и незнайни фирми си написал ми е ясно ,че си си записвал имената, от рекламните табели по блоковете ,които се построили.
Контракт Сити е добра фирма,точен и коректен изпълнител.
Контракт Сити е добра фирма,точен и коректен изпълнител.
- xpl0d
-
-
BONO написа:Като гледам какви знайни и незнайни фирми си написал ми е ясно ,че си си записвал имената, от рекламните табели по блоковете ,които се построили.

- barty
- старши ентусиаст
-
Харесай си апартамент първо, после вземи експерт по строителството, който да огледа визуално сградата, след което изискай техническата информация. Имай в предвид че голяма част от конструктивната част е вече невидима, т.е. реално няма да разбереш какви са основите и т.н.
Гледай за течове, влага и напуквания.
Вратите, дограмата и т.н. се сменят, а шпакловка така или иначе ще правиш

- xpl0d
-
-
barty написа:Харесай си апартамент първо, после вземи експерт по строителството, който да огледа визуално сградата, след което изискай техническата информация. Имай в предвид че голяма част от конструктивната част е вече невидима, т.е. реално няма да разбереш какви са основите и т.н.

И какво е това ново строителство на което трябва да му се правят дограми, шпакловки и т.н.? Всичките са най-малко на шпакловка, мазилка, със сложена дограма и блиндирана външна врата. Някои даже с интериорни врати.
Стига толкова офтопик, че пак ще се разводни темата. Моля само по темата някой ако има опит с някоя от дадените фирми или друга, която я няма в списъка

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Аз давам два гласа от лични впечалтления: Контракт сити - страхотно качество.
Втория ми глас е за фирма която я няма в списъка - Мират - в момента строят срещу нас и аз по-дисциплинирани строители НЕ съм виждал. Всичко паднало извън загражденията се чисти веднага, засадиха дръвчета 200 метра след блока им, понеже бяха подкарали вече редицата. Слагат от тия яките тухли и то напреко при изграждането на ИНТЕРИОРНИТЕ стени, а не мятат ИТОНГ навсякъде. Цените са им около 800е квадрат, сравнително високи, но аз бих си купил от тях.
Втория ми глас е за фирма която я няма в списъка - Мират - в момента строят срещу нас и аз по-дисциплинирани строители НЕ съм виждал. Всичко паднало извън загражденията се чисти веднага, засадиха дръвчета 200 метра след блока им, понеже бяха подкарали вече редицата. Слагат от тия яките тухли и то напреко при изграждането на ИНТЕРИОРНИТЕ стени, а не мятат ИТОНГ навсякъде. Цените са им около 800е квадрат, сравнително високи, но аз бих си купил от тях.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
xpl0d написа:Готов апартамент да си купя от тях.
Idea Buildings.
Никога не бях виждал толкова добре завършен блок като цяло + облагородено околоблоково пространство. И локациите са им добри. Около 800-900 Е им е квадрата.
- xpl0d
-
-
deyan-enchev написа:Аз давам два гласа от лични впечалтления: Контракт сити - страхотно качество.
Май си ми съсед, като гледам, ама и ти си се подлъгал, като мен

- barty
- старши ентусиаст
-
xpl0d написа:barty написа:Харесай си апартамент първо, после вземи експерт по строителството, който да огледа визуално сградата, след което изискай техническата информация. Имай в предвид че голяма част от конструктивната част е вече невидима, т.е. реално няма да разбереш какви са основите и т.н.

Предполагам че имаш предпочитан район, определен бюджет, предпочитания за 2-стаен / 3-стаен апартамент и т.н.
Не мисля че ако отидеш в някоя конкретна фирма и им заявиш че търсиш конкретен апартамент, те ще ти покажат точно желаният апартамент, на точната цена, район и т.н.
Иначе за да не съм офф:
- Литос - с противоречиви мнения са.
- Георгиадис - в техният сайт няма оферти в България.
- За другите нямам впечатление, дори не съм чувал някои от тях.
КРИТ - добре строят, както и Сиенит-7, Танел.....

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
xpl0d написа:deyan-enchev написа:Аз давам два гласа от лични впечалтления: Контракт сити - страхотно качество.
Май си ми съсед, като гледам, ама и ти си се подлъгал, като менМират са тези, къде са направили метрото. А тва, къде се строи сиво/бялото е на Делар и ще е готово 2014-та. Звънял съм, питал съм
Ами зад Билла първия строеж е на Мират и не е бяло/сиво а бяло/кафяво/бежаво и изобщо няма да е готово 2014 ами е 90% завършено.
Инъче наистина смятам че тая фирма строи този блок добре. За изпълнението на държавните поръчки няма да коментирам защото там е 1 подизпълнител, който възлага сделката си на друг, той от своя страна на 3ти и става манджа с грозде само и само да се откраднат едни няколко милиона

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2