Електронна цигара - що е то...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на детето БМВ-то :)

Re: Електронна цигара - що е то...

Мнение от ElizabetS » 28 Ное 2012, 20:59

B U L L I написа:аз днес забравих да питам колко време трябва да зареждам батерията.
казаха ми като за първо зареждане да я подържа по дълго.
та да ми кажете лампичката да гледам или ...става дума за eGo-T 900

Колега , моята я зареждам близо 4,5 часа и е Ок. Аз примерно я зареждам нощно време, че през деня без нея откачам :lol:
I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 28 Ное 2012, 21:45

F3P написа:
Ти ако не си виждал калпава батерия, в смотан телефон (от онея с много сим карти), зареждан по цяла вечер с оригиналното му зарядно как на 3-ят месец се е подула като бременна хлебарка и не държи грам ток- аз съм, и то няколко пъти. Просто калпави компоненти и липса на защита да спре зареждането когато е нужно.

Аз дори притежавам такъв телефон, че имам дори 2 батерии... които работят вече 4 години... и са висяли по 10 часа на зарядното... та така...

Ти сигурен ли си колко са читави батериите и зарядните на тея цигари за да казваш "Зареждайте ги 10-12 часа"- щото аз не съм.

Да, сигурен съм... все пак работя във фирма, която ги продава... и пак да кажа - когато говоря за нещо аз знам и съм сигурен за това, което говоря... от личен опит, виждания и каквото се сетиш. Но понеже за теб е толкова голям проблем, коригираме времето до 4-5 часа и толкоз. Дано вече си доволен.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 28 Ное 2012, 23:46

Незнам какво зареждате но Аз от както я вземах такова гърло ме боли и така бухам че няма на къде...

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 29 Ное 2012, 0:27

Какво си купил като "цигара", каква течност и т.н...? Ако си взел някви ментета е нормално да имаш "обратен ефект".

Потребител
Аватар
Кара: E46 320d по две
Мечтае да кара: Mustang Shelby GT500

Мнение от jboss » 29 Ное 2012, 16:24

Обяснявам за хората,които сега почват.Нормално е в началото да почуствате дискомфорт все пак вече няма горене има изпаряване разликата е огромна.Но какво става след 10-12 дни.....оо чудо започвате да усещате аромати появява се едно страшно отхрачване (белия ви дроб започва да изхвърля всичките боклуци-не се учудваите все пак приемате само никотин) Не казвам,че ел цигарата е за спиране на цигарите тя е само техен заместител.

Потребител
Аватар

Мнение от kretio74 » 29 Ное 2012, 16:29

От 3 седмици аз и жената сме на е-goT. Аз не съм палил обикновенна цигара а жената си попушва по 3-4 обикновенни на ден. Първите 3 дни ми беше кофти и груах като магаре но после нещата се уталожиха и сега като запаля обикновена цигара ми се гади. Препоръчвам на всички да опитат и да имат малко търпение да свикнат с цигарата. изкараш ли 1 седмица няма да се сетиш да запалиш цигара. И на бюджета се усеща осезателно. :yes:
аз съм тъпо копеле

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 29 Ное 2012, 17:06

jboss написа:Обяснявам за хората,които сега почват.Нормално е в началото да почуствате дискомфорт все пак вече няма горене има изпаряване разликата е огромна.

Точно заради това изпаряване много хора не отчитат момента, че трябва да дърпат по-бавно и по-леко... а не да "сецат" като нормалната цигара... това помага не само за по-доброто изпаряване, но и за по-ефективното усещане на аромата.

Потребител
Аватар
Кара: E46 320d по две
Мечтае да кара: Mustang Shelby GT500

Мнение от jboss » 29 Ное 2012, 17:12

Mollov написа:
jboss написа:Обяснявам за хората,които сега почват.Нормално е в началото да почуствате дискомфорт все пак вече няма горене има изпаряване разликата е огромна.

Точно заради това изпаряване много хора не отчитат момента, че трябва да дърпат по-бавно и по-леко... а не да "сецат" като нормалната цигара... това помага не само за по-доброто изпаряване, но и за по-ефективното усещане на аромата.

:yes:

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 29 Ное 2012, 21:55

трети ден съм електронен и сигурно като всеки новак не мога да случа на течност,която да задоволи
потребностите ми.
пушех цигари от рода на шарената карелия и продавача ми препоръча 11мг на HANGSEN ,а аз реших да е с аромат на грозде.
смуча като яре дърта коза и няма никой,слабо ми е ,странно ми е липсва ми миризма на тютюн и днес продавача ми дава 18мг с аромат на тютюн.....тука друг ефект дърпам 4-5 пъти и следващите 5 минути давам заето имам усещането,че капилярите ми ще избухнат,а главата ми се чуди кое ляво-кое дясно.
с цена на шишенце 8лв. ще ми излезе много солено да пробвам всеки ден нещо ново,някой който е пушил шарена карелия или тънък лм да даде спешно малко акъл на мен новобранеца
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 29 Ное 2012, 22:39

Какво си пушил досега и по колко?

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 29 Ное 2012, 23:03

Mollov написа:Какво си пушил досега и по колко?

1кутия на ден тънък оранжев ЛМ ,шарената карелия за която съм писал е сходна
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на детето БМВ-то :)

Мнение от ElizabetS » 29 Ное 2012, 23:25

B U L L I написа:
Mollov написа:Какво си пушил досега и по колко?

1кутия на ден тънък оранжев ЛМ ,шарената карелия за която съм писал е сходна

Колега, защо не пробваш никотиновата течност на Innovation, те имат с 12 мг. и са сходни с шарената карелия която си пушил. Препоръчвам ти тази :
http://innovationbg.com/nikotinovi-tech ... duct_id=98. Хем има вкус на цигара примесено с вкус на Ред Бул. :yes:
I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 29 Ное 2012, 23:52

Mollov написа:Какво си купил като "цигара", каква течност и т.н...? Ако си взел някви ментета е нормално да имаш "обратен ефект".

Ами цигарата е - еGo-C Upgrade а химията - Dekang Blackcurrant 18 mg. - Propylene glycol. Като никотин ме задоволи, но това гърло и тая кашлица мани ужас! Минах си отново на моя любим тютюн от Холандия...

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 30 Ное 2012, 0:09

Само това ли си пробвал? Не е казано, че ще го хванеш от първия път ;) То и с цигарите е така...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 320i

Мнение от bimer » 30 Ное 2012, 0:17

B U L L I написа:трети ден съм електронен и сигурно като всеки новак не мога да случа на течност,която да задоволи
потребностите ми.
пушех цигари от рода на шарената карелия и продавача ми препоръча 11мг на HANGSEN ,а аз реших да е с аромат на грозде.
смуча като яре дърта коза и няма никой,слабо ми е ,странно ми е липсва ми миризма на тютюн и днес продавача ми дава 18мг с аромат на тютюн.....тука друг ефект дърпам 4-5 пъти и следващите 5 минути давам заето имам усещането,че капилярите ми ще избухнат,а главата ми се чуди кое ляво-кое дясно.
с цена на шишенце 8лв. ще ми излезе много солено да пробвам всеки ден нещо ново,някой който е пушил шарена карелия или тънък лм да даде спешно малко акъл на мен новобранеца

забъркай си от двете шишенца малко и виж как ще ти е.и при мен е така но от 18-24мг,съм си забъркал и ми е добре на усещане.течностите са 2 вида единият вид щади гърлото а другият по дразни.купувай на хангсен или деканг течност.борото на деканг е хубаво.сега си взех грозде и ще кажа като го пробвам дали е хубаво.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата