310+++

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 06 Авг 2006, 12:58

gorskiq написа:
sieg написа:
Scott написа:
Niki Lauda написа:Истината е е30 и е34 :mhihi:
:nono: Е24,Е23,Е31 :D Е60 :)

А може ли да ми го лапаш, барт ми? :mhihi:

:mhihi:
тея почивни дни не се отразяват добре на хората ... секи втори псува и не му пука от никои :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Батенце, набиваш се на очи. Един път мислех да ти отговоря, ама си замълчах. Сега обаче в рамките на 2 минути пак твоите простотии. Ние тук се познаваме и си говорим така, защото си има някаква предистория и защото се познаваме и знаем кое е със злоба и кое не е. Същата е и историята с Too Cool - човека просто беше вкарал повече, ние си знаем че не го мисли и за това няма никакъв смисъл да се караме излишно, а по-добре да си стиснем ръцете. Така че, недей да обясняваш кой си мълчи, кой го тъпкат, и кой го псуват, защото дразниш!
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 06 Авг 2006, 13:09

ati написа:къде набута е36 сред БМВ-тата бе :mhihi:

:1: :1: :1: :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hex » 06 Авг 2006, 17:12

Я, колегата да каже за колко вдига 300, че ми стана интересно?
'02 BMW 525d

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pantata » 06 Авг 2006, 18:12

Hex написа:Я, колегата да каже за колко вдига 300, че ми стана интересно?
""Колегата тръгна да си мери гегата"" :mhihi: ма сериозно ако си говорим почва силно да ме обсебва съмнението за въпросните 310 и плюс и къде са направени (доколкото разбрах този участък където се дава като пример изобщо не е натоварен :mhihi: ) :confused:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Flat 6 » 06 Авг 2006, 18:20

Тази част от магистралата е доста под наклон + лъжата на километража и в крайна сметка някъде към 280-290... :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 06 Авг 2006, 18:26

А представете си че момчето си е пуснало и дигиталния километраж на БМВІто ? :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hex » 07 Авг 2006, 11:45

Абе, нека той да отговори, че ми е интересно за колко време/път е успял да ги вдигне.
'02 BMW 525d

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от interlagos » 07 Авг 2006, 17:36

не сьм ги мерил с хронометьр но става бьрзо на 6та скорост сьм на 280 то4но влиза в жьлтото на 8000 об. после 7ма и ...300+ колата си е мощна и си ги дьрпа бьрзо. ще ка4а и другия клип на който се вижда и пьтя, за интересуващите се които вьпреки клипа пак не вярват за скороста. с една друга м5ца мисля да направиме по ка4ествени снимки 6тото тя е запушена и ще се види разликата между мойта и другата(270)-------(310+).не знам какво се сьмняват някои хора как и кьде сьм ги направил аз не се доказвам пред никого хората които ме познават знаят на какво сьм способен така 4е това 4е ви показвам тези неща го правя за ваш кеф и 4е сте фенове на марката, ако не ви харесва няма проблем а който не вярва ако иска мога да го повозя.само за инфо миналата седмица между сливен ст.загора карах с едни мотори на влизане в ст.загора вдигнах 300 мом4ето с дукати 999 изпулни неговия с 290км/н но като ви слушам от 310+ как километржа льже сигурно сме били с 240км.н не пове4е . жалкото е 4е мотористите се кефят на м5ците пове4е от колкото някои фенове на бмв

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 07 Авг 2006, 18:26

просто това е манталитет на българина
не вярваме по следните причини, че я имаш

1. М5 струва майка си и баща си - $$$$
2. Ако имаш парите за М5 трябва да бачкаш нон-стоп и едва ли ще имаш време за простосмъртните, каквито сме повечето тук

Иначе на доста хора им се иска да имаш М5, защото, ако е така, определено си фен, а и можем да докопаме някое возене, което си е сериозно, щот не всеки може да се качи в М5, нали?!

това си е мое мнение де
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 07 Авг 2006, 18:31

...Никога не съм се чуствал по-добрееее-разбрах гоооо когато станах дебееел.....АКО СИ ДЕБЕЛ ТИИИИ" :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 08 Авг 2006, 11:23

алкохола не прощава на никого :shock: :shock: :shock: :drinking: :have one:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 08 Авг 2006, 11:33

interlagos написа:който не вярва ако иска мога да го повозя

Аз ти вярвам ама не бих ти отказал да ме повозиш 8) :) ;)

младши ентусиаст

Мнение от OPASNO LUD » 08 Авг 2006, 13:01

И в този форум има капацитети с утрасензорни възприятия,които всъщност само злобеят.Но се учудвам,че HEX,за когото имах добро мнение се увлича.Всъщност в България има доста места на които човек може да развие високи скорости-поне 20тина са,а като прибавим и факта,че двигателя на М5 е създаден специално за високоскоростни отпускания,нещата си идват на място.Казал съм го и ще повторя-скоростта в Е60 почти не се усеща и затова лесно се привиква към много високи скоростти-аз лично ще дам пример с всеизвестната отсечка Църна маца-разклона за Нови Хан,на половината разстояние 3л дизел пълни килиометраж

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hex » 08 Авг 2006, 14:07

:mhihi: Веднага ми се качихте на веждите, ей!

Причината поради която не обясних защо питам, е че щеше да стане голям офтопик. Пратих темата на един приятел, но с него се зачудихме къде до Стара Загора има достатъчно хубав и дълъг път, на който може да се вдигне тази скорост. И в никакъв случай не съм се съмнявал, че някой притежава М5 или се движи с такива скорости в България, само по крайбрежието да видите какви бижута се движат (за последната седмица 2х Гайардо, 1х М5, 1х Бентли Континентал, плюс колкото искате мотори и съответния брой утрепани хора, за съжаление).

Нека тогава перефразирам въпроса. Колко секунди ти трябват да достигнеш 300+?

Относно качеството на пътя - на мен лично ми е некомфортно (като возия и стабилност, на моменти) да се движа с над 200 на някои отсечки на магистралата, та и оттам въпроса - къде го намери този хубав дълъг път :)
'02 BMW 525d

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории