Проблем-утечка над 4 ампера
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем-утечка над 4 ампера
Здравейте колеги!Нов съм във форума и искам да се извиня ,ако вече съществува такава тема.
Имам проблем с голяма утечка-над 4 ампера!!!Ходих по различни сервизи,дори в сервиз на БМВ в Плевен-от където останах разочарован.
Всички стигат до един бушон-предпазител ном.55(сервотроник).До колкото разбрах,на този бушон е вързан и комфорт модула,т.е. централно заключване,заводска аларма,осветление в купето,шибидах.
В сервизите съм проверил-си ди чейнджър,централно заключване,люк,плафони(жабка и багажник).
Днес вадих букса по букса комфорт модула и утечката си стои.Принуден съм всяка вечер да махам минуса на акомулатора(между другото акомулатора е нов),за да запаля сутрин.Има ли някой идея какъв е проблема.
p.s.Чудя се при тези 4-5ампера утечка,как до сега не е изгорял проблемният елемент(който и да е той)!
Имам проблем с голяма утечка-над 4 ампера!!!Ходих по различни сервизи,дори в сервиз на БМВ в Плевен-от където останах разочарован.
Всички стигат до един бушон-предпазител ном.55(сервотроник).До колкото разбрах,на този бушон е вързан и комфорт модула,т.е. централно заключване,заводска аларма,осветление в купето,шибидах.
В сервизите съм проверил-си ди чейнджър,централно заключване,люк,плафони(жабка и багажник).
Днес вадих букса по букса комфорт модула и утечката си стои.Принуден съм всяка вечер да махам минуса на акомулатора(между другото акомулатора е нов),за да запаля сутрин.Има ли някой идея какъв е проблема.
p.s.Чудя се при тези 4-5ампера утечка,как до сега не е изгорял проблемният елемент(който и да е той)!
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Re: Проблем-утечка над 4 ампера
И аз имах проблем с утечка около 4 ампера.При мене проблема беше от някаква платка на климатроника,не помня точно вече.
Трябва ти читав жичкаджия
При мене го намериха и отстраниха за около 2 часа.
Ако си от Варна,мога да те пратя при един човек да ти оправи проблема
Трябва ти читав жичкаджия

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Казват му жаргонно "таралеж"
Иначе утечката има още един малко по-пипкав момент на гонене - да се изключват модул по модул нещата.
Иначе утечката има още един малко по-пипкав момент на гонене - да се изключват модул по модул нещата.

- chernobila
- младши ентусиаст
-
- Кара: мечтата на живота си
- Мечтае да кара: е38 с евтино гориво
Колега аз знам,че да хванеш утечката трябва да махаш бушон по бушон и да следиш кога я няма.След като разбереш при кой бушон я няма,там е проблема.Примерно махаш бушона на парктроника и нямаш утечка - следователно проблема идва някъде по веригата на парктроника и проследяваш до модула
Доста пипкава работа е,но така можеш поне сам да пробваш да си отстраниш проблема без да даваш излишни пари.Поздрави 

cod-cdbp написа:Казват му жаргонно "таралеж"
Благодаря за отзивите!А къде точно се намират модулите на Е38(мисля,че GM модула е зад жабката,другите незнам).
sambeto написа:И аз имах проблем с утечка около 4 ампера.При мене проблема беше от някаква платка на климатроника,не помня точно вече.
Трябва ти читав жичкаджия![]()
Здравей колега!Виждам,че си посочил Враца-местонахождение.Аз съм от Козлодуй,дали има някой свестен жичкаджия наоколо?!
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
DON4O написа:sambeto написа:И аз имах проблем с утечка около 4 ампера.При мене проблема беше от някаква платка на климатроника,не помня точно вече.
Трябва ти читав жичкаджия![]()
Здравей колега!Виждам,че си посочил Враца-местонахождение.Аз съм от Козлодуй,дали има някой свестен жичкаджия наоколо?!
Е то съм от Враца,ама си ходя там няколко пъти в годината брат.Живея във Варна,и затова казах че ако имаш път към Варна мога да те заведа при един човек.
За Враца не знам кой е твоя човек там.
7 мнения
• Страница 1 от 1