Кой е Крис Харис?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E92
Мечтае да кара: WSBK

Кой е Крис Харис?

Мнение от Kalin Kulev » 25 Ное 2012, 12:35

Колеги, тука във форума постоянно се натъквам да едни филмчета в YouTube с главен герой едно мургаво момче, някой си Крис Харис. Някой знае ли какъв е тоя капацитет, от къде идва, за какво се бори :)

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Re: Кой е Крис Харис?

Мнение от boksioraE39 » 25 Ное 2012, 12:40

Ми сложи едно клипче бре.......
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: `04 M3 CSL, Audi TT 1.8T

Мнение от Alex_GT3 » 25 Ное 2012, 13:03

Известен автомобилен водещ, който беше в предаването "evo magazine", а сега ако не се лъжа си има свое собствено което се казва "Chris Harris On Cars". На мен лично ми хареса много да гледам предаванията му, защото е обективен и ми харесва какви физиономии прави от време на време :D :winky:.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E92
Мечтае да кара: WSBK

Мнение от Kalin Kulev » 25 Ное 2012, 13:07

Дали има някакво по-интересно минало или става така вещ в автомобилостроенето в първото си предаване?

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 25 Ное 2012, 13:37

Писал е за AutoCar и ЕVO, в момента се подвизава като европейски "агент" на канала "Drive" в YouTube... Много известен Porsche фен и притежател с доста сериозна кариера в моторспорта - участва все още редовно в един от най-жестоките едномаркови шампионати "Porsche Cup" и кара в 24H на Nurburgring... Това накратко, можеш да се поразровиш из разните медии и социални мрежи за негови материали и да прецениш до къде се простира опита му и дали е обективен :yes: Аз лично го харесвам доста - мнението му и начина, по който го изразява, присъствието му пред камера... мисля, че е един от най-добрите в този бранш ;)
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10

Мнение от oxam » 25 Ное 2012, 14:16

DrivinGGoD написа:Писал е за AutoCar и ЕVO, в момента се подвизава като европейски "агент" на канала "Drive" в YouTube... Много известен Porsche фен и притежател с доста сериозна кариера в моторспорта - участва все още редовно в един от най-жестоките едномаркови шампионати "Porsche Cup" и кара в 24H на Nurburgring... Това накратко, можеш да се поразровиш из разните медии и социални мрежи за негови материали и да прецениш до къде се простира опита му и дали е обективен :yes: Аз лично го харесвам доста - мнението му и начина, по който го изразява, присъствието му пред камера... мисля, че е един от най-добрите в този бранш ;)

точно...а и беше първия журналист който се осмели да каже, че ферари предоставят различни коли за тестове на писта на журналистите от производствените модели - повече коне, други настройки на окачването и едва ли не тийм от формула едно който присъства на пистите и постоянно променя нещо само и само да изкарат извънземните времена. и после серийните коли са доста далеч от тези резултати.

та това му костваше официален бан от ферари да тества техни коли както и работата му в Ево. иначе той много си ги обича фераритата (даже сега кара 599), но просто не се кефи на цялата манипулация.
Изображение Изображение Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW
Мечтае да кара: Porsche Carrera GT

Мнение от AVK » 25 Ное 2012, 14:17

Ето едно хубаво видео :mhihi:

http://www.youtube.com/watch?v=2xwecTp91-o

+1 на казаното от DrivinGGoD :yes:

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 25 Ное 2012, 14:19

И е баннат доживотно от Ferrari за тестове на суперкари от марката. Последния път му се наложило да си я купи, за да я тества. :kuku:
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 25 Ное 2012, 15:25

Кой е Крис Харрис?
Най-добрия, ето кой.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 25 Ное 2012, 15:45

err0r написа:И е баннат доживотно от Ferrari за тестове на суперкари от марката. Последния път му се наложило да си я купи, за да я тества. :kuku:

Той нямаше ли тест на 599 ГТО ? Или него си е купил .
А това за Ферари може и да има нещо вярно . Последно Густав от ГТ Борда , се усъмни в това доколкото последните 458 Италия са 570 кс . ГТ Борд са известни със достоверността на ролинг старотовете от 50 км/ч и там една Италия 2012та, направо ги разцепи . А съвсем небеше така в началото , когато Ферарито се кантареше със ЛП550-2 :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 25 Ное 2012, 16:06

at it's best

тук тъкмо си е купил Ферарито :mhihi:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 07 Дек 2012, 22:21

@acho.rs вземи си смени nick-а на "Меродийката".. пак нищо общо батко.

Кулев @ Кулев - мога те запозная с тоа младеж. В момента е свободна гравитираща частица за Drive, както каза братчеда, като по мое мнение само неговите неща стават и за Piston Heads. Затова и напоследък рязко смени тона от като излезе от EVO. Кара в различни състезания главно под давлението на UK Press отделите на няколко автомобилни компании, в които е с близки лични отношения и основно под давлението на EVO. Сега станаха рядко тези му участия. Аз се запознах с него 2011-та на Нюрбургринг 24 часа като трябва да си призная се държа доста арогантно в началото. После тази година го видях пак там на VLN и беше с един пич от EVO, с който се познавам от преди и тона беше съвсем друг, което е нормално ... излизахме да пием бири и е готин. Има доста абстрактни, но точни виждания върху нещата около автомобилите, познава много хора и е имал късмета да кара невероятни машини, но е малко надменен като държание цялостно. Докато другия пич от EVO познавам от почти същото време и е мееега земен. Стоях по нощите в моторхоума на Aston Martin, запозна ме с целия отбор, ходих да карам AM Cygnet тази година преди 2 месеца и аха да вляза в тест центъра, но се разми плана .. Има некви скрити жокери в Крис Харис .. не му е редовна много работата.

ps. идвал си в Русе споменаха осведомени, не звънна да мерим печките ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 07 Дек 2012, 22:55

-
Turturelo написа:@acho.rs вземи си смени nick-а на "Меродийката".. пак нищо общо батко.

http://www.youtube.com/watch?v=

:OT: Май взаимстваш от Крис Харис , като поведение ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 08 Дек 2012, 4:50

oxam написа:точно...а и беше първия журналист който се осмели да каже, че ферари предоставят различни коли за тестове на писта на журналистите от производствените модели - повече коне, други настройки на окачването и едва ли не тийм от формула едно който присъства на пистите и постоянно променя нещо само и само да изкарат извънземните времена. и после серийните коли са доста далеч от тези резултати.

това може би обеснява някой неща ;) не че другите и те не го правят предполагам...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 08 Дек 2012, 11:41

acho.rs написа:

-
Turturelo написа:@acho.rs вземи си смени nick-а на "Меродийката".. пак нищо общо батко.

:OT: Май взаимстваш от Крис Харис , като поведение ...

спрямо теб лично - по-скоро търси думичката "игнориране", след последното фиаско, за което се хванах да обяснявам и вадя информация от кухнята. В един момент ми омръзна да чета глупости, та се спрях, защото смисъл няма. Освен "Меродийка", може и "Радио Ереван" да ползваш - писано, писано, глупост след глупост .. просто да си в играта. Знам, че не ме разбираш, но не ме и интересува честно казано.
Все пак ето ти няколко отправни точки за размисъл, като по-скоро ги приеми като помощ за самообразоване (имаш нужда):

- проучи как може да си купиш GTO
- колко струва GTO и каква е ценовата разлика с 599
- огледай внимателно клипчето за холограмни символи (жокер: долу ляво)
- проучи в какви взаимоотношения е издателя на списание EVO с Ferrari
- проучи каква е цялата история зад Крис Харис и Ferrari
- потърси евентуални причини за напускането му
- разбери какъв е бил предпоследния му автомобил и от кой дилър го е купил, при какви условия
- виж с какво е заменил предишния си (силно критикуван за това) автомобил
- задай си въпроса защо журналист на свободна практика се напъва да закупи подобен (настоящия) си автомобил
- разбери какво е карал преди като част от EVO (още един жокер: лични и longtermer-и)

Следваща

Назад към Извън Темата