Просто газово М60Б40 ???
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Dj Ivo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E32 740 V8 manual
- Мечтае да кара: E38 Alpina B12 6.0
Re: Просто газово М60Б40 ???
Абе от скоро съм регистриран тук,ама тоя форум взе да ми прилича на няколко други в които всеки е важен капацитет(нищо лично).
Нищо не е станало още с газовото защото колата която ще се взима е с друг мотор,макар и пак 8-мак.
Пуснах темата за да разбера някой пробвал ли е и какво се получава...но всички решихте че щял да гърми и т.н....а някой от вас виждал ли е ГИ да гърми???А метанов инжекцион да гърми???Щот аз съм ги виждал и двете и това дали е инжекцион или не, не значи че ще гърми или че няма да работи добре и т.н..Миналия месец с началника ми сложихме на служебния Форд Мондео 96-та 1.6 Зетек просто газово.Кола която като я видят газаджийте и им се завива свят и казваха че няма да стане...еми стана и даже работи по-добре от колкото на бензин.Зетека е много по-сложно и смотано направен мотор от М60 и щом той може да работи перфектно на газ значи и М60 може...въпроса е да се обмислят добре нещата...а не да се говори наизуст,а и колегата преди мен ви го каза...щом и зил може значи и М60 може
Темата е за триене!
Нищо не е станало още с газовото защото колата която ще се взима е с друг мотор,макар и пак 8-мак.
Пуснах темата за да разбера някой пробвал ли е и какво се получава...но всички решихте че щял да гърми и т.н....а някой от вас виждал ли е ГИ да гърми???А метанов инжекцион да гърми???Щот аз съм ги виждал и двете и това дали е инжекцион или не, не значи че ще гърми или че няма да работи добре и т.н..Миналия месец с началника ми сложихме на служебния Форд Мондео 96-та 1.6 Зетек просто газово.Кола която като я видят газаджийте и им се завива свят и казваха че няма да стане...еми стана и даже работи по-добре от колкото на бензин.Зетека е много по-сложно и смотано направен мотор от М60 и щом той може да работи перфектно на газ значи и М60 може...въпроса е да се обмислят добре нещата...а не да се говори наизуст,а и колегата преди мен ви го каза...щом и зил може значи и М60 може

Темата е за триене!
- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
Виж той форума няма как да е поразличен от другите има хора които наистина знаят за какво иде реч , има и такива които само са чували а никога не са виждали а пък да не говорим ,че не знаят как се прави дадена операция но, точно те изказват най компетентните (според тях)мнения така е било и така ще бъде няма защо да се дразниш.Лично аз покарах доста време една Е36 М50 Б20 (пластмасови колектори) със обикновенна газ Ловато и не ми е гърмяла (нещото от което всеки се плаши)бях сложил кихалки на всичките тръби но тя може би в следствие на правилна регулировка така и не ми гръмна докато се разделих с нея и както казваш ти на газ работеше по добре и по спокойно от бензин.И пак от страх за гърмеж и от едвали не космически очаквания На моята Е38 М52 Б28 и монтираха в сервиз ГИ Фобос от който като цяло съм доволен но , съм страшно недоволен от самият монтаж , отношение и обсужване в сервизите на Фобос газ , адски некомпетентни хора с грубо поведение. Зарибих се те да ми я монтират заради гаранцията но, като ми се прецака сензора за налягането тутакси се им се искаше аз да си го платя щото едва ли не аз съм бил виновен за повредата . Поздрави и успех!!!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Dj Ivo написа:Абе от скоро съм регистриран тук,ама тоя форум взе да ми прилича на няколко други в които всеки е важен капацитет(нищо лично).
Пуснах темата за да разбера някой пробвал ли е и какво се получава...но всички решихте че щял да гърми и т.н....а някой от вас виждал ли е ГИ да гърми???А метанов инжекцион да гърми???Щот аз съм ги виждал и двете и това дали е инжекцион или не, не значи че ще гърми или че няма да работи добре и т.н..Миналия месец с началника ми сложихме на служебния Форд Мондео 96-та 1.6 Зетек просто газово.Кола която като я видят газаджийте и им се завива свят и казваха че няма да стане...еми стана и даже работи по-добре от колкото на бензин.Зетека е много по-сложно и смотано направен мотор от М60 и щом той може да работи перфектно на газ значи и М60 може...въпроса е да се обмислят добре нещата...а не да се говори наизуст,а и колегата преди мен ви го каза...щом и зил може значи и М60 може![]()
Темата е за триене!
Колега незнам кой какъв капацитет е в тоя форум но при тебе забелязвам друг синдром често срещан по форумите.Питащия си е наумил нещо да прави пита във форума но не за да научи нещо а за да получи потвърждение на идеята си .Всичко което не го устройва като мнение вече е спам.Ти като имаш такъв опит с газта за какво въобще пускаш тема по тоя въпрос става или не става ?
Наколко човека ти казаха че става но има опасност да "гърми" в последствие тоест слагаш и си носиш последствията ако стане фал.Може и 1 година да караш и да няма грижи казах ти че един път му трябва да гръмне мъжката и ще го разпарчати тоя пласмасовия колектор както е с кихалки.Ако смяташ че можеш да го монтираш без да има тая опасност слагай го и давай газ.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
То не е казано че всеки ден ще гърми, на мен на м30б30 за две години два пъти ми гръмна ,ама качествено единия път ми замина клапата на дебитомера и втория път ми отвори филтърната кутия. На газ двигателя работеше по добре от на бензин и много добре вървеше 

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Искам да уточня по отношение на Зиловете с газ, че онзи ден видях един Крайслер ли, Калидак ли нещо си, който е с обикновена газова уредба и двигателят му е 4100 куб. см. Изпарителят е BRC 140 kW (~ 190 к.с.), но по-интересното е, че двигателят е 132 конски сили
Та човекът си го кара без проблеми на газ, но изпарителят е достатъчно голям, за да може да храни двигателя и да не остава той гладен, да се получи прекомерно обедняване на гориво-въздушата смес и оттам гърмежи и драми след това.

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- Dj Ivo
- кандидат ентусиаст
-
Шефа ми има Шеви Астро 4.3 V6 160кс ...не знам с какъв изпарител е ама тръгва с асфалта...друг мой познат има два Кадилака Елдорадо, и двата са с по 4-5 литрови мотори и двата са с нормална газ и си вървят нормално и бая години ги кара вече.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Имаш газовото, имаш колата, а от 10.11 до 27.11 нищо не си направил
Явно идеята ти да пишеш в този форум е да задаваш въпрос, на който си убеден в отговора и просто чакаш различно от твоето мение, за да покажеш, че твоя отговор на твоя върос е правилен....
Сложи го това газово най сетне и кажи какво е станало, щом си толкова ербап...ама то по-лесно да си чешеш клавиатурата, от колкото да се хванеш за работа

Явно идеята ти да пишеш в този форум е да задаваш въпрос, на който си убеден в отговора и просто чакаш различно от твоето мение, за да покажеш, че твоя отговор на твоя върос е правилен....

Сложи го това газово най сетне и кажи какво е станало, щом си толкова ербап...ама то по-лесно да си чешеш клавиатурата, от колкото да се хванеш за работа

- turbo
- старши ентусиаст
-
Dj Ivo написа:Шефа ми има Шеви Астро 4.3 V6 160кс ...не знам с какъв изпарител е ама тръгва с асфалта...друг мой познат има два Кадилака Елдорадо, и двата са с по 4-5 литрови мотори и двата са с нормална газ и си вървят нормално и бая години ги кара вече.
Колега, пак ще кажа и май ще се потретя вече и държа да отбележа, че това не е заяждане с теб в никакъв случай:
160 к.с. на двигателя се покриват чудесно от изпарител 140 килоВата, което е 190 к.с., а това е най-големият изпарител, който аз лично съм виждал (може да има и по-голям). 286 к.с. със сигурност са повече от 160 к.с. и от 190 к.с. съответно. Изводът е само един: ДЕЙСТВАЙ и това е!

552 к.с. GAS POWERED

- Dj Ivo
- кандидат ентусиаст
-
mad_presley написа:Имаш газовото, имаш колата, а от 10.11 до 27.11 нищо не си направил![]()
Явно идеята ти да пишеш в този форум е да задаваш въпрос, на който си убеден в отговора и просто чакаш различно от твоето мение, за да покажеш, че твоя отговор на твоя върос е правилен....![]()
Колега явно не си ме разбрал....Колата която имам под ръка е Е38 740 със газов инжекцион а за тъпото газово питам защото щях да взимам едно Е32 740 което няма газ,но в последствие се отказах защото колата не ми излизаше рентабилно!Търся точно определено Е32 и затова до сега не се е случило нищо защото това не е Е36 дет ги има на всеки метър!
Затова и пуснах темата за да видя правено ли е от някой и какъв е резултата...и понеже щото не е правено и резултата е несигурен реших че няма смисъл едно Е32 от 3000 лева да излезе 5 хил лева....защото за 5хилки се намират Е38 740 със ГИ.Изясни ли се ситуацията вече?
- turbo
- старши ентусиаст
-
А! Я кажи сега как е Е38-цата с ГИ-то? Остави ги тези обикновени газени наредби.
552 к.с. GAS POWERED

- Dj Ivo
- кандидат ентусиаст
-
Еми какво да ти кажа движи се прилично ..14 кила среден разход газ и върви докато не я спре електронният ограничител на скоростта. Разликата с на бензин е супер минимална и дори бих казал че не се усеща...
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2