Не знам дали е за тук темата ми..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Re: Не знам дали е за тук темата ми..

Мнение от Huku » 25 Ное 2012, 2:56

а според мене мацката е стара форумна познайница с ново име и се опитва да маскарадира в добрия смисъл на "думата" :angel:
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 25 Ное 2012, 6:16

http://blady.bg/%D0%BC%D1%8A%D0%B6%D0%B ... %82%D0%B0/

-- доста тъпа статия. ако сменим мъже със жени пак ще е точно толкова вярна.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: и си свирка

Мнение от AIWERA » 25 Ное 2012, 6:34

viewtopic.php?f=4&t=130097&p=1406377#p1406377
Може да хвърлиш едно око на тая тема от преди близо 4 години. Доста мнения има, които вярвам ще са ти от полза. Сега като чета какво съм писал си викам "Да се таковам в главата проста, как съм могъл да изпонапиша такива глупости?!" ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 25 Ное 2012, 7:00

:OT: Вие сте станали в неделя сутринта в 5 за да пишете в тази тема... е не го разбирам...

Лека нощ. :smoke:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Baileys » 25 Ное 2012, 10:39

steeN написа:http://blady.bg/%D0%BC%D1%8A%D0%B6%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B4%D1%8F%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0/

Ами аз съм жена и няма как да знам, какво е чувството на мъжете при такива ситуации.....благодаря за "изчерпателното мнение" все пак за тъпата статия!

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 25 Ное 2012, 12:07

Baileys написа:
steeN написа:http://blady.bg/%D0%BC%D1%8A%D0%B6%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B4%D1%8F%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0/

Ами аз съм жена и няма как да знам, какво е чувството на мъжете при такива ситуации.....благодаря за "изчерпателното мнение" все пак за тъпата статия!

Или аз съм прекалено тъп или не мога да разбера ти точно какво искаш да ти се каже с тая тема,подскажи за тъпаците като мен и да се почустваш по-добре.
Последна промяна boksioraE39 на 25 Ное 2012, 12:16, променена общо 1 път
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2008 X5 30d
Мечтае да кара: M-power

Мнение от doncheff » 25 Ное 2012, 12:10

Еми явно момичето иска да разбере как се чувстват мъжете при раздяла.

Строго индивидуално е. От рев и депресия с месеци, до купон с приятели по случая. Няма универсален отговор.

Потребител
Аватар

Мнение от Baileys » 25 Ное 2012, 12:29

boksioraE39 написа:
Baileys написа:

Или аз съм прекалено тъп или не мога да разбера ти точно какво искаш да ти се каже с тая тема,подскажи за тъпаците като мен и да се почустваш по-добре.

Аз съм задала въпрос, защо трябва да има толкова мъже, които само си чешат пръстите тук и се заяждат !?
Ами ако бях аз попаднала на такава тема, ако имам какво да разкажа по въпроса на темата, щях да го опиша и да отговоря....ако ми се е сторила глупава, подминавам и готово....та нима никой не е страдал тук и просто да разкаже ако желае и готово :!:

Потребител
Аватар
Кара: e39 m57d30 и пластмасово е30
Детайли за колата: съмнително бавна

Мнение от A.McQueen » 25 Ное 2012, 14:01

Вече колко страници се изписаха и оставам с впечатлението, че чакаш да ти кажем колко му е тежко в момента, не може да спи и да яде, болен е по теб и разни такива. Можеше да е така, ако не ти беше изневерявал и правил на маймуна.
Реакцията му по телефона също говори, че не му пука много.
Тук никой не те познава и не го бърка дали ще ти нарани чувствата като ти каже какво мисли в прав текст.
Ако искаш съжаление и сладки лъжи за това как и на него му е много тежко и разни такива, ще трябва да се обадиш на приятелките си.
И не знам какъв е смисълът на темата - какво ще ти помогне това, ако разбереш той как се чувства?
Върни се при него да те прави пак на маймуна - аз по-добро от това не виждам.
Успех :ok:

Аватар

Мнение от Хаос » 25 Ное 2012, 15:26

задала била въпрос, ама не можело ли да й се отговори така както тя искала
ми не, не може, това е форум и всеки отговаря както намери за добре
за останалото имаш приятелки и приятели
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

Потребител
Аватар

Мнение от Johnnie1 » 25 Ное 2012, 16:14

Baileys написа:
Аз съм задала въпрос, защо трябва да има толкова мъже, които само си чешат пръстите тук и се заяждат !?
Ами ако бях аз попаднала на такава тема, ако имам какво да разкажа по въпроса на темата, щях да го опиша и да отговоря....ако ми се е сторила глупава, подминавам и готово....та нима никой не е страдал тук и просто да разкаже ако желае и готово :!:

чети maxim и ще разбереш мъжете :mhihi: там също пише че тия дето са по форумите са къцита и дървени философи и не са далече от истината
мен ме ебават, щото бях провокиран от някъв пич дето не обичал жена си, имал нова, но не пуска ръцете от клона и драснах тема, че това е поведение на страхливци.

аз бях във връзка 2г с моята на 23, лудо влюбен, пращах й цветя докато съм бил на стотици км далече от нея.. въпреки че е 100% мадама от класа, секса куцаше доста, а и лятото всичките тия жени с уникални тела, а и като излезем с приятели.. отделно съм с добра генетика и мацките търсеха вниманието ми.. та трябваше да взема решение, не бях й изневяравал, нито щях да го направя, но имаше момент в който бях толкова раздвоен, че не съм спал с дни и имах чувството че ще умра.
събрах кураж, седнахме да поговорим, сълзи и от двамата ни, накрая тя ме заряза като каза че трябва да си поживея и да порасна. беше ми доста тежко без нея, период изпълнен с терзания, но знаех, че ако се съберем пак ще се заглеждам по други и реших че няма нужда да лъжа себе си, явно не можех да бъда полигамен, въпреки че не бях обичал по-силно друга жена.

мина известно време, тя дойде и каза че й е харесало как не съм я лъгал и съм се държал мъжки, предложи да се съберем като си получавам "спеицалните правомощия" с единственото условие да не я излагам и лъжа никога. аз дори съм излъгал приятелите си че не сме заедно, та като правим дивотии да не ме мислят за подъл тип.
като цяло става въпрос за доста сложни отношения и ако отношенията между вас не са истински, най-вероятно наистина си му държанка.

жените винаги си мислите че причините са във вас, но на повечето мъже дори и мис свят да им дадеш, след време ще им омръзне (сексуално). който каквото иска да говори, еволюцията ни е направила такива, не че няма "въздаржали се", но дори от жени съм чувал да казват за послушните че са скучни и пасивни, другите лъжат като мангали.
истината е някъде там, но ако между двама няма доверие, то те нямат нищо.

п.с тая глупост съм я написал само заради момичето, след предишната ми тема разбрах какво са имали в предвид maxim :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 25 Ное 2012, 22:50

... "Как се чувства той"...

Аз мисля, че се фокусираш върху грешния аспект на бившата ти връзка.

Вода под моста- може да я загърбиш, а може да се чудиш къде отива.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 26 Ное 2012, 11:30

"стокхолмски синдром"

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 26 Ное 2012, 18:14

Е.Димитров написа:"стокхолмски синдром"

Toз па и той :mhihi: :mhihi: :mhihi: Нищо общо едното с другото. По-скоро е някаква форма на мазохизъм :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата