Не знам дали е за тук темата ми..
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Не знам дали е за тук темата ми..
Ако изобщо на този Г-н му е пукало за теб, колегата точно го е написал : Нали се сещаш че всеки пич с кинти,добро тяло,чувство за хумор никога няма да си позволи да е само с една жена,ама ще го направи така,че жената до него да се чувства единствена и да е толкова дискретен че трети лица да не знаят и няма да идва да ти се хвали. В случая ме извини от цялата ситуация - ти излизаш глупава , че си го търпяла. Продължи напред и не го мисли повече! 

I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Какво искаш да си признае някой?Има само два варианта след раздяла.Имал си чувства и ти е пукало,тогава ти е кофти и на всеки му минава за различен период.Нямал си чувства и всичко е било само физически контакт.Тогава е ясно.
И нали знаеш--жените могат да имитират оргазъм,а мъжете цяла връзка
И нали знаеш--жените могат да имитират оргазъм,а мъжете цяла връзка

jordanpar написа: И нали знаеш--жените могат да имитират оргазъм,а мъжете цяла връзка

ElizabetS написа:Ако изобщо на този Г-н му е пукало за теб, колегата точно го е написал : Нали се сещаш че всеки пич с кинти,добро тяло,чувство за хумор никога няма да си позволи да е само с една жена,ама ще го направи така,че жената до него да се чувства единствена и да е толкова дискретен че трети лица да не знаят и няма да идва да ти се хвали. В случая ме извини от цялата ситуация - ти излизаш глупава , че си го търпяла. Продължи напред и не го мисли повече!
С този мъж съм от 12 години....сега има пари, да, но преди 5 нямаше и аз пак бях с него......както и да е, никой не отговаря по темата, исках да знам мъжете как са се чувствали, не някой мен да ме укорява за постъпките ми....аз знам, че съм глупава, точно сега нямам такава нужда да ми се казва/пише....
Това долу ще бъде доста грубо, ама който не иска лоши вести да не пита изобщо. Авторката да сяда на стола, да взима кърпички и така да чете. А най-добре да НЕ чете и да си живее в своята илюзия.
Няма никакво значение как се чувстваме аз, брат ми и още 20 000 мъже след раздяла- теб те вълнува как може би се чувства "твоя" човек. Да видим сега:
Разведена- значи не си 16 годишна пикла, а поне на 20.
Имала си връзка с тоя тъпкач "дълги години"- значи си подминала и 25г., дори по-скоро гониш 30г. Но пък то години и акъл не е задължително да вървят заедно.
И си позволила на някакъв тъпкач да опраши де що има около него с пола.
И си стояла с него въпреки, че знаеш колко усърдно оре по чуждите ниви.
И си му вярвала на глупостите колко те обича.
Накрая ти е писнало на ******* и си го разкарала.
И сега питаш как може би се чувства тоя тъпкач дето си зарязала.
Ще ти кажа как биха гледали на нещата в тоя случай много от мъжете (в това число и аз преди 10 години)- с малки вариации според конкретният случай:
Ходя с някаква кифла дето ми вярва на глупостите- егати късмета
.
Изплющял съм всичките и приятелки + всички готини съседки + още един куп жени и оная кифла отлично ЗНАЕ това. Може би и се губят някои подробности и конкретни бройки дето съм минал, но знае какво е положението. Трябва да викна една яка ку*ва и да извъртим една тройка. Пък може и някоя здрава оргия да извъртим- знам няколко развратни съседки.
Патката все още ми вярва на глупостите дето ръся, че я обичам- да е жива и здрава, дано се сети да купи водка като се прибира
Вече не помня колко години тая уфсъ ме търпи неизвестно що
Вероятно ми е златен инструмента. Я да видя- не е златен, но явно майсторски го въртя тоя инструмент
На кой му пука- нали си имам нещо симпатично да оправя като се прибера и ми е скука.
Мамка му- оная овца ми се обади и каза, че късаме. Не можела повече така.
......................
2 седмици по-късно го виждаш как безгрижно се натиска с някоя друга и дори не те забелязва.
И не, не се прави на ударен- наистина не те забелязва, просто е твърде зает да изследва анатомията на новото си гадже.
Ако случайно те види- хич не му пука от това и ще те поздрави. Ти си просто оная простата дето го е търпяла с години.
Съвсем елементарно казано:
В масовият случай мъжът мисли с грешната глава. Не му ли стъпиш на врата навреме се получава твоя случай.
Още ли ти пука как се чувстват мъжете след раздяла
Baileys написа:някой изобщо ще ми отговори ли как се чувства след раздялата?
Няма никакво значение как се чувстваме аз, брат ми и още 20 000 мъже след раздяла- теб те вълнува как може би се чувства "твоя" човек. Да видим сега:
Разведена- значи не си 16 годишна пикла, а поне на 20.
Имала си връзка с тоя тъпкач "дълги години"- значи си подминала и 25г., дори по-скоро гониш 30г. Но пък то години и акъл не е задължително да вървят заедно.
И си позволила на някакъв тъпкач да опраши де що има около него с пола.
И си стояла с него въпреки, че знаеш колко усърдно оре по чуждите ниви.
И си му вярвала на глупостите колко те обича.
Накрая ти е писнало на ******* и си го разкарала.
И сега питаш как може би се чувства тоя тъпкач дето си зарязала.
Ще ти кажа как биха гледали на нещата в тоя случай много от мъжете (в това число и аз преди 10 години)- с малки вариации според конкретният случай:
Ходя с някаква кифла дето ми вярва на глупостите- егати късмета

Изплющял съм всичките и приятелки + всички готини съседки + още един куп жени и оная кифла отлично ЗНАЕ това. Може би и се губят някои подробности и конкретни бройки дето съм минал, но знае какво е положението. Трябва да викна една яка ку*ва и да извъртим една тройка. Пък може и някоя здрава оргия да извъртим- знам няколко развратни съседки.
Патката все още ми вярва на глупостите дето ръся, че я обичам- да е жива и здрава, дано се сети да купи водка като се прибира

Вече не помня колко години тая уфсъ ме търпи неизвестно що

Мамка му- оная овца ми се обади и каза, че късаме. Не можела повече така.
......................
2 седмици по-късно го виждаш как безгрижно се натиска с някоя друга и дори не те забелязва.
И не, не се прави на ударен- наистина не те забелязва, просто е твърде зает да изследва анатомията на новото си гадже.
Ако случайно те види- хич не му пука от това и ще те поздрави. Ти си просто оная простата дето го е търпяла с години.
Съвсем елементарно казано:
В масовият случай мъжът мисли с грешната глава. Не му ли стъпиш на врата навреме се получава твоя случай.
Още ли ти пука как се чувстват мъжете след раздяла

- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
- Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
- Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T
Колежке ElizabetS, май сме три жени дали отговор по темата...!!!!
Дано ни е послушала авторката!

От цървул, бална пантофка НЕ става!
ELZAGG написа:Колежке ElizabetS, май сме три жени дали отговор по темата...!!!!Дано ни е послушала авторката!
Хахаха, еми ще ме извиниш

- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
- Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
- Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T
ElizabetS написа:ELZAGG написа:Колежке ElizabetS, май сме три жени дали отговор по темата...!!!!Дано ни е послушала авторката!
Хахаха, еми ще ме извиниш

От цървул, бална пантофка НЕ става!
- Metzeler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело с обратна дирекция
- Мечтае да кара: колело с предно предаване
Да дам и аз отговор по тая темичка... никой жив колежке не може да ти каже как се чувства твоя(бивш или не баш) мъж след раздялата ви и как ще се чувства месец по късно и тн тн.. всичко свързано с вашите взаймоотношения,уважение,или както е в случая детинщина ще се отрази на това след раздялата ви...но според мене спри да си сасипваш малко останалите нерви и се помъчи да гледаш напред... щото с тея мисли тои ся кво праи?как се чувства?дали му е тежко без мене? и всичко свързано с тебе и него е само лично твои повод ако дойде и те "помоли" както тряа да се сгушиш пак в него
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Жена в беда и целия форум тръгна да я спасява! Евала лъвове! 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Metzeler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело с обратна дирекция
- Мечтае да кара: колело с предно предаване
boksioraE39 написа:Жена в беда и целия форум тръгна да я спасява! Евала лъвове!
и мъж да е все тая ЛъвЕ..
имаше тема пусната от мъж от подобен характер и доста повечко хора насъбра там
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Metzeler написа:boksioraE39 написа:Жена в беда и целия форум тръгна да я спасява! Евала лъвове!
и мъж да е все тая ЛъвЕ..
имаше тема пусната от мъж от подобен характер и доста повечко хора насъбра там
Каза ли нещо?!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Колеги, спрете да се ебавате, ако ще пишете да е по темата, верно не сме тиин проблем, ама все пак малко уважение а ??
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Baileys написа:UBAH5 написа:"мадамата" се регистрира днес и това и е първото мнение, интересно
Да, с пускането на темата съм писала, че се регистрирах днес и се обосновах защо! Явно не съм за тук....
а не бе

acho.rs написа:Baileys написа:UBAH5 написа:"мадамата" се регистрира днес и това и е първото мнение, интересно
Да, с пускането на темата съм писала, че се регистрирах днес и се обосновах защо! Явно не съм за тук....
а не беКолкото по-скоро спреш да следиш темата , толкова по-малко ще се нервираш .
Много умно казано/написано, няма що!
59 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4