Темата на прецаканите..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: Темата на прецаканите..

Мнение от uCnaHeTcA » 24 Ное 2012, 0:38

BAHKATA_TDI написа:купих си БМВ и след 2 години цената му падна на половина :mhihi:

+1 :mhihi: :banghead:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 24 Ное 2012, 0:51

Купих си пушка да се състезавам на 1 миля стрелба и се оказа че няма "снайперски" клас муниция за нея (match ammo) а само някакви армейски бракувани наличности за картечници. Та си викам- ще си ги пресовам сам - таман ще са точно както аз ги искам- и се оказа че пресата дето я имам е малка и не става...

И сега се чудя кво да праа :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 24 Ное 2012, 10:02

1.След много съвети и препоръки от "кухнята", вложих пари в едни акции(вместо да ги инвестирам в нещо) и все едно пуснах фиш за 50 000 лв.! :evil: :banghead:
2.Продадох си Е12-ката М535i преди 11 години, щото още не осъзнавах каква антика е и мноого ме е яд, :(
Има и много други каръщини, но все пак-Да сме ЖИВИ и ЗДРАВИ!!! :ok:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 24 Ное 2012, 12:49

Вчера сутринта, си давам почти всичките налични пари, за да сипя цял резервоар бензинец, викам си яйде ще има за цял месец, вечерта тръгвам да се прибирам - долния лев педал, демек съединителя който си беше леко тръгнал се оказа предал богу дух , буксува яко, водната помпа плаче и тя и сега колата пак ще влиза в сервиза и ще ставам клиент на БДЖ-то :banghead: Колкото пари отидоха за тая френска чекия, и още ще отидат можеше да си взема някоя читава Е36-ца :banghead:
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 24 Ное 2012, 13:47

платих една шапка пари за ремонт на мотора след изтървала гарнитура за глава.... и след точно 100км колата скъса разпределителен вал със 130 на магистралата..... и сега наново... дадох пари колкото да сменя мотора от 2.0 на 3.0 с идеята, че ще е по-тънкана така.... ама курец, сега се моля дано стане мотора и да няма ядове, пък 3.0 по-нататък....

каръщини наистина винаги има, ама да сме здрави само, то колелото се върти :)
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 09 Дек 2012, 9:42

Явно темата е повече са самопрецакване. Миналата пролет купих за жена ми италианска Х-тройка от врачански авто-джамбазин. Той самият ме караше да пробвам колата, сложи й някакви временни номера и я изкара на шосето, после ме закара в някакъв сервиз, вдигна я на подемник и ми даде лампа - да я гледам отдолу. Аз изобщо не пристъпих към колата, защото си знам че нищо не разбирам - какво да гледам? Викам му - ти си специалист, нали си я гледал... Ходихме в КАТ, прехвърлихме я, направих й ГО, сложихме й временните номера, сипах нафта и си тръгнах. Чак после се сетих, че е можело да прочета нещо за модела в мрежата (поне да разбера какви двигатели и скоростни кутии им слагат) или да доведа някой познат - разбирач. Всъщност аз изобщо нямах намерение да купувам такава кола, отидох при джамбазина да погледна една RAV-4 и не знам как си тръгнах от Враца с BMW... В интерес на истината, кошницата (учудващо) се оказа читава, затова не се смятам за "прецакан". Интересното е друго - колата беше обявена за 21 бона (точно - 20 900 лева), а аз я платих на 23. По целия път за дома се чудих какво стана, уж смятам, но сметката ми не излиза... Прибрах се, писах, смятах с калкулатора - 23 000 лева! И досега не мога да обясня (поне за себе си) как успях да дам 2000 лева над обявената продажна цена. А уж съм инженер и се предполага, че мога да смятам... Голям резил.

След няколко дни се обадих на джамбазина, викам му - Баце, нещо сме объркали сметките. Оня (естествено) не ми върна парите, но предложи да ми обслужи колата безплатно. Което отказах, защото не ми се разкарваше пак до Враца, а и си представих с какво старание и с какви качествени консумативи ще стане обслужването. В края на крайщата ми "подари" 4 зимни гуми с джанти. Гумаджията (който ги балансира) каза, че били много прави и хубави, но така и не разбрах от какъв модел са. Ето ги наредени в гаража:

Изображение

Сега колата върви с тези гуми и няма проблеми. Интересно ми е как ще се държи с тях на сняг... Всъщност - тези (зимните) гуми са по-широки от летните, което е тъпо... А и като се сетя, че ми излязоха 2 бона - яд ме е да ги гледам. Заедно с цялата кола... Та това е Колеги - човек от акъла си пати.
Excellent! Steven is my name!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 Roadster 2.8
Мечтае да кара: едно да беше...

Мнение от The7omahawk » 09 Дек 2012, 12:44

Изтича ми дебитната карта Ноември месец, викам си - айде, ще ида от офис да си изтегля заплатата като я преведат, пък и тамън да си избера нова карта. Отивам петък към 4... И се оказва, че всички клонове на ОББ ще работят до 2 и половина :banghead: И заплата преди 8ми Декември - йок, чак понеделник. За мое "успокоение", тъй като работят до 2 и 30 всички от фирмата, които сме на ОББ сме без заплати...

Предишна

Назад към Извън Темата