Темата на прецаканите..
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Темата на прецаканите..
BAHKATA_TDI написа:купих си БМВ и след 2 години цената му падна на половина
+1

Купих си пушка да се състезавам на 1 миля стрелба и се оказа че няма "снайперски" клас муниция за нея (match ammo) а само някакви армейски бракувани наличности за картечници. Та си викам- ще си ги пресовам сам - таман ще са точно както аз ги искам- и се оказа че пресата дето я имам е малка и не става...
И сега се чудя кво да праа
И сега се чудя кво да праа

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
1.След много съвети и препоръки от "кухнята", вложих пари в едни акции(вместо да ги инвестирам в нещо) и все едно пуснах фиш за 50 000 лв.!
2.Продадох си Е12-ката М535i преди 11 години, щото още не осъзнавах каква антика е и мноого ме е яд,
Има и много други каръщини, но все пак-Да сме ЖИВИ и ЗДРАВИ!!!

2.Продадох си Е12-ката М535i преди 11 години, щото още не осъзнавах каква антика е и мноого ме е яд,

Има и много други каръщини, но все пак-Да сме ЖИВИ и ЗДРАВИ!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Вчера сутринта, си давам почти всичките налични пари, за да сипя цял резервоар бензинец, викам си яйде ще има за цял месец, вечерта тръгвам да се прибирам - долния лев педал, демек съединителя който си беше леко тръгнал се оказа предал богу дух , буксува яко, водната помпа плаче и тя и сега колата пак ще влиза в сервиза и ще ставам клиент на БДЖ-то
Колкото пари отидоха за тая френска чекия, и още ще отидат можеше да си взема някоя читава Е36-ца 

Никой не мое ма връне на селу!
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
платих една шапка пари за ремонт на мотора след изтървала гарнитура за глава.... и след точно 100км колата скъса разпределителен вал със 130 на магистралата..... и сега наново... дадох пари колкото да сменя мотора от 2.0 на 3.0 с идеята, че ще е по-тънкана така.... ама курец, сега се моля дано стане мотора и да няма ядове, пък 3.0 по-нататък....
каръщини наистина винаги има, ама да сме здрави само, то колелото се върти
каръщини наистина винаги има, ама да сме здрави само, то колелото се върти

...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Явно темата е повече са самопрецакване. Миналата пролет купих за жена ми италианска Х-тройка от врачански авто-джамбазин. Той самият ме караше да пробвам колата, сложи й някакви временни номера и я изкара на шосето, после ме закара в някакъв сервиз, вдигна я на подемник и ми даде лампа - да я гледам отдолу. Аз изобщо не пристъпих към колата, защото си знам че нищо не разбирам - какво да гледам? Викам му - ти си специалист, нали си я гледал... Ходихме в КАТ, прехвърлихме я, направих й ГО, сложихме й временните номера, сипах нафта и си тръгнах. Чак после се сетих, че е можело да прочета нещо за модела в мрежата (поне да разбера какви двигатели и скоростни кутии им слагат) или да доведа някой познат - разбирач. Всъщност аз изобщо нямах намерение да купувам такава кола, отидох при джамбазина да погледна една RAV-4 и не знам как си тръгнах от Враца с BMW... В интерес на истината, кошницата (учудващо) се оказа читава, затова не се смятам за "прецакан". Интересното е друго - колата беше обявена за 21 бона (точно - 20 900 лева), а аз я платих на 23. По целия път за дома се чудих какво стана, уж смятам, но сметката ми не излиза... Прибрах се, писах, смятах с калкулатора - 23 000 лева! И досега не мога да обясня (поне за себе си) как успях да дам 2000 лева над обявената продажна цена. А уж съм инженер и се предполага, че мога да смятам... Голям резил.
След няколко дни се обадих на джамбазина, викам му - Баце, нещо сме объркали сметките. Оня (естествено) не ми върна парите, но предложи да ми обслужи колата безплатно. Което отказах, защото не ми се разкарваше пак до Враца, а и си представих с какво старание и с какви качествени консумативи ще стане обслужването. В края на крайщата ми "подари" 4 зимни гуми с джанти. Гумаджията (който ги балансира) каза, че били много прави и хубави, но така и не разбрах от какъв модел са. Ето ги наредени в гаража:

Сега колата върви с тези гуми и няма проблеми. Интересно ми е как ще се държи с тях на сняг... Всъщност - тези (зимните) гуми са по-широки от летните, което е тъпо... А и като се сетя, че ми излязоха 2 бона - яд ме е да ги гледам. Заедно с цялата кола... Та това е Колеги - човек от акъла си пати.
След няколко дни се обадих на джамбазина, викам му - Баце, нещо сме объркали сметките. Оня (естествено) не ми върна парите, но предложи да ми обслужи колата безплатно. Което отказах, защото не ми се разкарваше пак до Враца, а и си представих с какво старание и с какви качествени консумативи ще стане обслужването. В края на крайщата ми "подари" 4 зимни гуми с джанти. Гумаджията (който ги балансира) каза, че били много прави и хубави, но така и не разбрах от какъв модел са. Ето ги наредени в гаража:

Сега колата върви с тези гуми и няма проблеми. Интересно ми е как ще се държи с тях на сняг... Всъщност - тези (зимните) гуми са по-широки от летните, което е тъпо... А и като се сетя, че ми излязоха 2 бона - яд ме е да ги гледам. Заедно с цялата кола... Та това е Колеги - човек от акъла си пати.
Excellent! Steven is my name!
- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
Изтича ми дебитната карта Ноември месец, викам си - айде, ще ида от офис да си изтегля заплатата като я преведат, пък и тамън да си избера нова карта. Отивам петък към 4... И се оказва, че всички клонове на ОББ ще работят до 2 и половина
И заплата преди 8ми Декември - йок, чак понеделник. За мое "успокоение", тъй като работят до 2 и 30 всички от фирмата, които сме на ОББ сме без заплати...

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2