Тема за Търсене и Предлагане на Части за Акули !!!
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
Re: Тема за Търсене и Предлагане на Части за Акули !!!
Търся малко части за акулката ми, която имам от скоро и в момента я готвя за пребоядисване, тъй нкато няма ръжда, но цвета не ми харесва. Надявам се скоро да стане готова и да я потопя отново по пътищата вечни на България
затова моля за малко помощ в частите, искам да стане истински звяр, чест която само този модел заслужава да носи
-волан (три лъча), барчето на скоростите там където стои радиото (моето е счупено), иска ми се оборотомер тъй като сега съм с часовник, но ако не намеря..., седалки рекаро или някакви спортни (без знацхение дали е здрава таппицерията защото мисля да тапицирам всичко), пластмасата около авариините и парното ми е счупена малко, затова и нея ако я има някои

-волан (три лъча), барчето на скоростите там където стои радиото (моето е счупено), иска ми се оборотомер тъй като сега съм с часовник, но ако не намеря..., седалки рекаро или някакви спортни (без знацхение дали е здрава таппицерията защото мисля да тапицирам всичко), пластмасата около авариините и парното ми е счупена малко, затова и нея ако я има някои
- fogodin=e21
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw e 21 / e 36 touring
- Мечтае да кара: bmw e21 alpina B6
примоция ---40 лв и двете.....fogodin=e21 написа:moksika написа:Е кажи цена на тия седла де
80 лв.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
На някой да му се намира счупен дебитомер от М10/20/30? Трябва ми само буксата, за да го изхвърля най-после

- nappyboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e21 316 м20б25
Търся задни носачи с дискове и черна кора за шофьорската врата от е21. Също така търся две предни рекаро седалки от е30. 

- Hobbs
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Сиво E28 524td - A 8602 MM
Здравейте,
На някой да му се намира кормилна щанга (цялата) в добро здраве? лява, средна и дясна част са ми необходими. Става въпрост за е28 520и.
Също така продължавам да търся решетката при фаровете от дясната страна (от пасажерската страна), стъклото на мигача от дясно (от пасажерската страна), както и 2та амортесьора на предния капак.
Поздрави!
На някой да му се намира кормилна щанга (цялата) в добро здраве? лява, средна и дясна част са ми необходими. Става въпрост за е28 520и.
Също така продължавам да търся решетката при фаровете от дясната страна (от пасажерската страна), стъклото на мигача от дясно (от пасажерската страна), както и 2та амортесьора на предния капак.
Поздрави!

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
изгаря се старата гума и пълнят с нова...по кеф на водача дали да е мека или твърда...най добрия вариант...иначе новите са около 60-70лв брой
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- TheStorm
- младши ентусиаст
-
- Кара: E21; Е28; E30; Е34; E39; Z3
- Мечтае да кара: M-Пауър пакет, брат направо самолет
Имам един нов у гаража 

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
- andrein
- кандидат ентусиаст
-
има и груб начин....изгарят се и се почистват копуса и втулката на тампона, заварява се шайба по средата на втулката, прави се 'стенд' и се фиксират двете части, както трябва да са, и се пълни със силикон за стъкла, полиуретан или....лошото че стават бая твърди.
ако чак до толкова няма гума да ти пратя без наложен два отлежали в мазето
имат гума но са брак

имат гума но са брак

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Пръчка полиуретан и на струга не е ли добър (но леко скъп) вариант, аз така си ги правя на е30ката 

- DMC
- младши ентусиаст
-
- Кара: E12 528
- Мечтае да кара: Renault Alpine A110
- Детайли за колата: E12 528i '78, Zypressengrün M30B28
Здравейте,
в близките дни ще бъде пренесена в жертва една Е28ца. Модификация 525i. Ето тука 2 снимки, които не носят много информация, но все пак:

За момента са запазени за колеги стоповете и амортисьорчетата на предния капак.
Глава, дебитомер, инжектори, моторче за празен ход, дросел, скоростна кутия, кардан не се продават за момента.
Ламарините са зле, единствено задния капак е читав. ЗАдната броня е права, ама е облепяна с някакво фолио и не знам хромът и дали е добър. Предната броня има кривини. Таблото има пукнатини. Салонът е бежов, корите на вратите са сравнително добри, мокетът и той. Ще пусна снимки тия дни. Седалките не стават. Генерацията не става също. Колата има АБС и онзи първобитния борд комп. Има и шибидах, механичен, както и централно заключване.
блок с бутала(M30B25), колянов вал, картер, маслена помпа, лапи , маховици и съединител - утре ще напиша цена, след като огледам как е блока отвътре и как е съединителя. Цената ще е около 250лв +/- . Имам освен него и един М30Б28, блок с бутала - цена за него 150лв.
Секторна кутия с хидравл. помпа, мигачи не се продават за момента.
Ето малко цени:
Фарове с основите - 25лв чифта
табло с оборотомер - 20лв
мокет, кори на вратите - всичко 30лв, ама не мога да го пращам по Еконт
АБС с всичко покрай него - спирачна помпа, АБС модул, хидроакумулатор (който не работи) и разните датчици - 30лв
стъкла - предно, задно по 20лв, странични по 7лв
щанги шенкели, макферсони - не са в цветущо състояние, ама ако има някой много закъсал да ми се обади, ще се разберем нещо
радиатори имам 2, единият перфектен - 40лв, другия не тече ама виското го е понастръгало и не се знае кога ще протече - 15лв
ЕКУ - 2 бр, работещи - по 30лв
делко - 20лв
Кабели за свещите - не са много добри, ама ако някой има половин здрав комплект, с тия моите може да събере 6 здрави кабела
- 15лв
Заден мост с диф 3.90 с барабани, полуоски, амортисьори, всичко от Е28 520 - 70лв
Май това са горе долу читавите неща по колата, които стават за употреба. Колата ще стои още седмица някъде и след това - на бирени капачки. Намира се в София, жк. Дружба.
За контакти на ЛС или О895694071
в близките дни ще бъде пренесена в жертва една Е28ца. Модификация 525i. Ето тука 2 снимки, които не носят много информация, но все пак:

За момента са запазени за колеги стоповете и амортисьорчетата на предния капак.
Глава, дебитомер, инжектори, моторче за празен ход, дросел, скоростна кутия, кардан не се продават за момента.
Ламарините са зле, единствено задния капак е читав. ЗАдната броня е права, ама е облепяна с някакво фолио и не знам хромът и дали е добър. Предната броня има кривини. Таблото има пукнатини. Салонът е бежов, корите на вратите са сравнително добри, мокетът и той. Ще пусна снимки тия дни. Седалките не стават. Генерацията не става също. Колата има АБС и онзи първобитния борд комп. Има и шибидах, механичен, както и централно заключване.
блок с бутала(M30B25), колянов вал, картер, маслена помпа, лапи , маховици и съединител - утре ще напиша цена, след като огледам как е блока отвътре и как е съединителя. Цената ще е около 250лв +/- . Имам освен него и един М30Б28, блок с бутала - цена за него 150лв.
Секторна кутия с хидравл. помпа, мигачи не се продават за момента.
Ето малко цени:
Фарове с основите - 25лв чифта
табло с оборотомер - 20лв
мокет, кори на вратите - всичко 30лв, ама не мога да го пращам по Еконт
АБС с всичко покрай него - спирачна помпа, АБС модул, хидроакумулатор (който не работи) и разните датчици - 30лв
стъкла - предно, задно по 20лв, странични по 7лв
щанги шенкели, макферсони - не са в цветущо състояние, ама ако има някой много закъсал да ми се обади, ще се разберем нещо
радиатори имам 2, единият перфектен - 40лв, другия не тече ама виското го е понастръгало и не се знае кога ще протече - 15лв
ЕКУ - 2 бр, работещи - по 30лв
делко - 20лв
Кабели за свещите - не са много добри, ама ако някой има половин здрав комплект, с тия моите може да събере 6 здрави кабела

Заден мост с диф 3.90 с барабани, полуоски, амортисьори, всичко от Е28 520 - 70лв
Май това са горе долу читавите неща по колата, които стават за употреба. Колата ще стои още седмица някъде и след това - на бирени капачки. Намира се в София, жк. Дружба.
За контакти на ЛС или О895694071
- Hobbs
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Сиво E28 524td - A 8602 MM
- andrein
- кандидат ентусиаст
-
Се търся разни неща...и се има нещо по-важно ама:
-копче за сверяване на електрония часовник
- планките подържащи тампоните на задния мост...дет се фащзт за купето с 2 болчета и за тампона
- резервар...тоя с пълначката, със сонда за инжекция, неизгнили несмачкан
-копче за сверяване на електрония часовник
- планките подържащи тампоните на задния мост...дет се фащзт за купето с 2 болчета и за тампона
- резервар...тоя с пълначката, със сонда за инжекция, неизгнили несмачкан