Разглобяване на таблото
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- stoyno_velichkov
- Потребител
-
Re: Разглобяване на таблото
полезна тема
надявам се че ще ме улесни само незнам как след това ще го събера както си е било

надявам се че ще ме улесни само незнам как след това ще го събера както си е било

- go6o82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: м6
Re: Разглобяване на таблото
Колеги,
споделете как се маха черния капак,моля!!
разглобих всичко друго,но се притеснявам да не го счупя .Отваря се до някъде и не иска повече.
Ако някои има снимка или схема как да го извадя невредим ,нека каже!
Проблема ми е ,че не се вижда добре, мотора е М50 . Пречи деа....нема много място за работа.
споделете как се маха черния капак,моля!!
разглобих всичко друго,но се притеснявам да не го счупя .Отваря се до някъде и не иска повече.
Ако някои има снимка или схема как да го извадя невредим ,нека каже!
Проблема ми е ,че не се вижда добре, мотора е М50 . Пречи деа....нема много място за работа.
- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
Re:
metodi80 написа:pioneeraudio написа::OT: За смяна на мокета,маха ли се таблото или е достатъчно само корите отдолу да се махнат
Ако искаш да смениш и мокета под "прасето" ще се наложи да махнеш таблто и прасето , за да можеш да измъкнеш мокета на който лежи прасето . Другия вариянт е с много дърпане да измъкнеш стария мокет, но после как ще подпъхнеш новия мокет под прасето , един господ знае ... Принципно не е невъзможно и според мен си заслужава да опиташ , защото ако решиш да сваляш табло и прасе заради мокета , ще ти се види нанагорно .... Ако мокета ти е просто мръсен и не е накъсан моя съвет е да го изпереш на място със Вениш , ефекта е НЕНОРМАЛЕН , казвам го от собствен опит. Изпрах мокета с Вениш и мокета светна буквално все едно е чисто нов
Мокета се вади и слага без да се махат прасето и таблото. Преди няколко месеца го вадих моя да го изпера, вади се и се слага без проблем.

34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3