Проблем с ангелски очи
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Dyankov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60 535d, F11 535d
- Мечтае да кара: e60 M5
Проблем с ангелски очи
Проблема ми е следния -
рових из търсачката не можах да намеря тема с моя проблем... нов съм във форума надявам се да не ме овикате като за първа тема
Възможно ли е да е от бушон?
рових из търсачката не можах да намеря тема с моя проблем... нов съм във форума надявам се да не ме овикате като за първа тема

Възможно ли е да е от бушон?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Dyankov
- кандидат ентусиаст
-
Re: Проблем с ангелски очи
netmurder написа:Крушката за ейнджъла е заминала...
аз защо си мислех че тези крушки са по 2 на фар ?
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Не си ровил качествено
- виж тази тема - viewtopic.php?f=116&t=269503&p=2989263&hilit=%D0%B8%D0%B7%D0%B3%D0%BE%D1%80%D1%8F%D0%BB%D0%B0+%D0%BA%D1%80%D1%83%D1%88%D0%BA%D0%B0#p2989263

gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Една е крушката, Н8, продават ги навсякъде. Вади се лесно, за разлика от фаровете преди фейслифта.
Като вдигнеш капака, ще видиш капаче от вътрешната страна на фара (демек вътрешната светлина). Там е крушката.
Като вдигнеш капака, ще видиш капаче от вътрешната страна на фара (демек вътрешната светлина). Там е крушката.

- Dyankov
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря ви за помоща колеги
поздрави на всички 

- nikolayp
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31 320xD LCI
като гледам цвета си LED крушки на ангелските очи, а не халоген. свали изгорялата и виж каква е
- Dyankov
- кандидат ентусиаст
-
nikolayp написа:като гледам цвета си LED крушки на ангелските очи, а не халоген. свали изгорялата и виж каква е
колега крушките са обикновени жълти, веднъж погледнах от любопитство какво има под капачката

- nikolayp
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31 320xD LCI
имаш 2 варианта:
1) крушката с фасонката е ~60 лв

2) вариант 2 излиза 7лв - комплект пилички от бриколаж за 3лв и 4лв халогенна крушка Хела от примерно бензиностанция Петрол
За вариант 2 с клещи изваждаш старата крушка от фасонката, с пиличките правиш 2 канала по половин милиметър за пъпките на крушката и слагаш новата. И ако изгори пак можеш веднага да я смениш. Ето снимка от колега, но с повече старание може да не надереш така фасонката и каналите не е нужно да са толкова дълбоки

Не обичам побългарените работи, но има неща за които не желая да давам грешни пари на БМВ
1) крушката с фасонката е ~60 лв
2) вариант 2 излиза 7лв - комплект пилички от бриколаж за 3лв и 4лв халогенна крушка Хела от примерно бензиностанция Петрол

За вариант 2 с клещи изваждаш старата крушка от фасонката, с пиличките правиш 2 канала по половин милиметър за пъпките на крушката и слагаш новата. И ако изгори пак можеш веднага да я смениш. Ето снимка от колега, но с повече старание може да не надереш така фасонката и каналите не е нужно да са толкова дълбоки

Не обичам побългарените работи, но има неща за които не желая да давам грешни пари на БМВ
мн добра идея,аз ги искарах от фасонката и утре ще потърся същите крушки,но да светят бяло и ще залепя фасонката обратно 

- Dyankov
- кандидат ентусиаст
-
крушката я смених, 22 лв струва...бях се замислил за бели лед крушки цена 150 лв има ги из нета в сайтовете, стои много готино .. ама за сега излишни пари нямам а и за напрад ... 

- batzlati
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 530d
- Мечтае да кара: карах почти всичко
Dyankov написа:крушката я смених, 22 лв струва...бях се замислил за бели лед крушки цена 150 лв има ги из нета в сайтовете, стои много готино .. ама за сега излишни пари нямам а и за напрад ...
Колега , от къде намери крушка за такива пари?
- Dyankov
- кандидат ентусиаст
-
batzlati написа:Dyankov написа:крушката я смених, 22 лв струва...бях се замислил за бели лед крушки цена 150 лв има ги из нета в сайтовете, стои много готино .. ама за сега излишни пари нямам а и за напрад ...
Еми има в Разград един магазин за точно такива работи, крушки,крикове,вериги, от там се снабдих и с крик за 15 лв чисто нов, щото колата нямаше

- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
Dyankov написа:batzlati написа:Dyankov написа:крушката я смених, 22 лв струва...бях се замислил за бели лед крушки цена 150 лв има ги из нета в сайтовете, стои много готино .. ама за сега излишни пари нямам а и за напрад ...
Еми има в Разград един магазин за точно такива работи, крушки,крикове,вериги, от там се снабдих и с крик за 15 лв чисто нов, щото колата нямаше
Колега внимавай с този крик, защото колата е доста тежка.
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2