Изхвърля ли ви дизел през резервоара?
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Изхвърля ли ви дизел през резервоара?
Забелязал съм, че като я напълня до щракване на пистолета и после карам екстремно, после има разлято по целия калник
При вас случвало ли се е или е само при мен? Явно връща през малката дупка под резервоара заради вакуума, понеже като отворя капачката след като съм карал известно време с пълен резервоар, се чува клопване и после няма течове 

- Kalin Kulev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92
- Мечтае да кара: WSBK
Re: Изхвърля ли ви дизел през резервоара?
Абе зависи колко екстремно караш, ама по скоро е нормално да олее щом е пълна до капачката. Нали има разми дупки/отдушници по капачката.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
M3 E92 написа:Забелязал съм, че като я напълня до щракване на пистолета и после карам екстремно, после има разлято по целия калникПри вас случвало ли се е или е само при мен? Явно връща през малката дупка под резервоара заради вакуума, понеже като отворя капачката след като съм карал известно време с пълен резервоар, се чува клопване и после няма течове
Веднъж с 118d-то ми се случи, но бях налял до гърлото направо.... и после беше "пикнало"... но то и зависи на коя бензиностанция наливаш, щото "пистолетите" не са с еднаква дължина... освен това принципно не е много удачно да "ръчкаш" след като си налял догоре

- vanko242
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: трактор шестак
- Детайли за колата: m57tu2d30 OL
колега аз съм с тройка....при мен е така от нова
...тестове на масла : http://bmwservice.livejournal.com/27699.html
Mollov написа:M3 E92 написа:Забелязал съм, че като я напълня до щракване на пистолета и после карам екстремно, после има разлято по целия калникПри вас случвало ли се е или е само при мен? Явно връща през малката дупка под резервоара заради вакуума, понеже като отворя капачката след като съм карал известно време с пълен резервоар, се чува клопване и после няма течове
Веднъж с 118d-то ми се случи, но бях налял до гърлото направо.... и после беше "пикнало"... но то и зависи на коя бензиностанция наливаш, щото "пистолетите" не са с еднаква дължина... освен това принципно не е много удачно да "ръчкаш" след като си налял догоре
Защо не е удачно да ръчкаш, след като си налял до горе?
Live it like you Love it
5 мнения
• Страница 1 от 1