Помощ.Наводних си комбито
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- toni
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D '05
Re: Помощ.Наводних си комбито
За тези на които им се наводнява колата през филтрите на купето, нека да си погледната дали имат тези пластмаски отстрани на кутията на филтъра. При мен ги няма, предполагам подари същата причина както бяха изпочупени щипките на филтърната кутия, а именно че колата е минавала през много ама много клалифицирани майстори.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- tachbg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530d E60 - 530d F10 -530d G30 286hP
- Мечтае да кара: M5
От както извадих тези гумени накраиници под корите на калниците от пред , вода не се появявала при мен в купето. Надявам се че проблема ми се е решил 

Колеги
Забелязах малка локвичка вода в кутията над акумулатора на Е61-цата .
Версиите са да влиза през задния десен стоп или някакви запушени отводи на панорамния таван !
Някакви идеи ?
Благодаря предварително !
Версиите са да влиза през задния десен стоп или някакви запушени отводи на панорамния таван !
Някакви идеи ?
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
стенляка написа:Колеги
Някакви идеи ?
предполагам отводите на панорамния таван.
виж темата "Често срещани проблеми при Е61"
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- atanasov_aa
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 740 d xDrive M Sportpaket 2020
toni написа:За тези на които им се наводнява колата през филтрите на купето, нека да си погледната дали имат тези пластмаски отстрани на кутията на филтъра. При мен ги няма, предполагам подари същата причина както бяха изпочупени щипките на филтърната кутия, а именно че колата е минавала през много ама много клалифицирани майстори.
Тия пластмаси или по-точно нещо като гума е налице, но вода пак се бе появила под лявата кутия. Отри я майстора съвсем случайно, при една диагностика. Водата бе стигнала почти до кабелите влизащи в купето. Като се бръкна вътре, се оказа, че отвора от горе бе запушен от горе. След почистване на отвора, изтече доста вода. От дясно нямаше вода, но при следващото свободно време ще пробваме дали изтича нормално. Заради блока за управление там, не ми се ще да се рискува.

П.П. Идват дъждовете и да повдигнем темата.

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2