Киномания

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Re: Киномания

Мнение от sean-john » 13 Ное 2012, 17:06

acho.rs написа:Ами и аз не разбрах това - много го претупаха а ме мързеше да връщам . Ще ми се да вярвам , че не е така както казваш , защото това тотално ще осере филма . Още от началото стисках палци , това да не се окажа фантазия , че филма отива в графата ми - мега глуповии с предизвестен , уж неподозиран край :confused:

Схемата с Марс предполагам е от оригиналния Total Recall,а с белега (не печата) е,че той погледна ръката на "приятелката си" а белега го нямаше и позна,че тя е измама (лошата си беше сложила гривна за смяна на образа) и той разбра това и я уби... ако говорим за едно и също нещо де :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Fixxxer » 13 Ное 2012, 17:14

sean-john написа:
acho.rs написа:Ами и аз не разбрах това - много го претупаха а ме мързеше да връщам . Ще ми се да вярвам , че не е така както казваш , защото това тотално ще осере филма . Още от началото стисках палци , това да не се окажа фантазия , че филма отива в графата ми - мега глуповии с предизвестен , уж неподозиран край :confused:

Схемата с Марс предполагам е от оригиналния Total Recall,а с белега (не печата) е,че той погледна ръката на "приятелката си" а белега го нямаше и позна,че тя е измама (лошата си беше сложила гривна за смяна на образа) и той разбра това и я уби... ако говорим за едно и също нещо де :mhihi:

Не, не говорим :) Това което описваш ти е преди това, още в линейката, а ние говорим точно за края, последните 2 мин.

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 13 Ное 2012, 17:57

Значи не помня и аз този кадър...ще го гледам пак,определено ми хареса филма.Мислех,че ще е нещо пошло и лигаво,но се оказа кадърен филм :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 13 Ное 2012, 18:53

Fixxxer написа:
sean-john написа:

Не, не говорим :) Това което описваш ти е преди това, още в линейката, а ние говорим точно за края, последните 2 мин.

Сещам се бе колега - точно накрая на филма . Той се сети че имал един белег на ръката , а в случая го нямаше :(
Излиза, че както си мислех , всичко това е било фантазия на един отегчен и обезкуражен човек . Само , че не се връзва със съня му за жената . Абе типично за глупавите филми - накрая става нещо което коренно обръща всичко и по никакъв начин не може да се върже логически със останалата част от филма - като в Играта , Майнд Хътърс , Машиниста и тем подобни филми с претенции :evil:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30+е34
Мечтае да кара: е30+е34+е38
Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!

Мнение от кичоне » 13 Ное 2012, 19:43

acho.rs написа:
Fixxxer написа:
sean-john написа:

Сещам се бе колега - точно накрая на филма . Той се сети че имал един белег на ръката , а в случая го нямаше :(
Излиза, че както си мислех , всичко това е било фантазия на един отегчен и обезкуражен човек . Само , че не се връзва със съня му за жената . Абе типично за глупавите филми - накрая става нещо което коренно обръща всичко и по никакъв начин не може да се върже логически със останалата част от филма - като в Играта , Майнд Хътърс , Машиниста и тем подобни филми с претенции :evil:

Ей заради тоя печат лична оценка от мен 7/10 до тази сцена след нея 2/10
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 13 Ное 2012, 19:57

Филма ми хареса много, фен съм на жанра, но напоследък нищо хубаво не бях гледала, този ме изненада много приятно. Само накрая това с липсата на белега беше излишно.. и остави странен кофти привкус на леко разочарование, че нищо реално не си гледал :lol: Съсипа края с две думи :twisted: :mhihi:

Този гледах тия дни. Доста добър :yes: Но някак предвидим и без много изненади...

shelter_blu-ray_cover.jpg

Препоръчайте някой на подобна тематика, или някъква мистика, психотрилър...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 320i Coupe, BMW e46 ci
Детайли за колата: шест цилиндров звяр

Мнение от NoMoreRules » 13 Ное 2012, 21:14

Този мисля че ще ти хареса,както и да другите които не са го гледали.
Жанра е мистерия/трилър който може да те държи под напражение до самият край.
Препоръчвам.
Изображение
Само че едно е да отворят талона с 316,а под капака ония туч м50, дето и кьорав да си пак ще го чуеш :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Fixxxer » 13 Ное 2012, 21:27

acho.rs написа:Сещам се бе колега - точно накрая на филма . Той се сети че имал един белег на ръката , а в случая го нямаше :(

Аз за теб знам че се сети, говорех на sean-john. Той говори за сцената в линейката и за белега от куршум на ръката, а аз за печата от Рикол (още в началото на филма на предмишницата) и точно за последните 2 мин на филма, последната сцена с прегръдката, той забеляза че го няма този печат. Следователно целия филм е бил фантазията на Рикол :( Исках и други мнения да видя дали е това което мисля или е нещо друго....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 14 Ное 2012, 0:44

Apassionata написа:Филма ми хареса много, фен съм на жанра, но напоследък нищо хубаво не бях гледала, този ме изненада много приятно. Само накрая това с липсата на белега беше излишно.. и остави странен кофти привкус на леко разочарование, че нищо реално не си гледал :lol: Съсипа края с две думи :twisted: :mhihi:

Този гледах тия дни. Доста добър :yes: Но някак предвидим и без много изненади...

shelter_blu-ray_cover.jpg

Препоръчайте някой на подобна тематика, или някъква мистика, психотрилър...

В тоя жанр е много трудно да намериш добър филм . . . И всички свършват по един и същи начин - като Тотал Рикол :confused:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 14 Ное 2012, 12:50

страшен!Изображение
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 21 Ное 2012, 1:28

lawless_poster12.jpg

Хареса ми! По истинска история... Началото на века, сух режим, контрабанда с алкохол, гангстери, рекет, и трима братя с казани :mhihi: ...Малко се притеснявах, че бастунчето от Трансформърс ше осере филма, но направи добра роля...Качил бил цели 20 кг за филма, баууу
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 21 Ное 2012, 10:09

не съм съгласен че диваци е лош... направо най-доброто за момента си таз година... оливър стоун в най-чист вид :bowdown:
накрая със закачка и към пеперудения ефект :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: Mtech, Manual, Black Sapphire

Мнение от DoesNot » 21 Ное 2012, 14:54

+1 за Savages (Диваци), Голям филм :bowdown: Който не го е гледал да го гледа задължително :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46XI / W164

Мнение от Драгослав » 21 Ное 2012, 15:39

Apassionata написа:
lawless_poster12.jpg

Хареса ми! По истинска история... Началото на века, сух режим, контрабанда с алкохол, гангстери, рекет, и трима братя с казани :mhihi: ...Малко се притеснявах, че бастунчето от Трансформърс ше осере филма, но направи добра роля...Качил бил цели 20 кг за филма, баууу

+1 :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 Roadster 2.8
Мечтае да кара: едно да беше...

Мнение от The7omahawk » 21 Ное 2012, 15:42

Lawless беше много добър, да...Накефи ме.

Някой изгледа ли Cloud Atlas? По моему невероятен, много ме е яд, че не го дават в IMAX, определено има какво да се види. Емоционален, многопластов филм с невероятна кинематография и страхотна актьорска игра. Вплитането на шестте сюжета е направено изключително добре, и въпреки дължината си не отегчава, даже има нещо като мини-финал един час преди истинския :mhihi: Филмът на годината за мен. Отдавна не бях гледал нещо толкова добро!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата