Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- cocosas
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 / e46
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
ако беше нещо блъскана понеже предполагам че от това се опасяваш най жероятно нямаще да го лепнат на снимките а поне с блайна боя щяха да го боядисат .... че колата както свети ... наи вероятно е замърсено местото въпреки че ми изглежда каточели е горяла колата 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
И на мен това ми мина през акъла. После обаче се зачудих как всичко вътре свети. А и според мен нямаше да е на тази цена ако бяха сменяли всичко. Наводнена също ми бе опция като включа вътре и мистерията с ейнджълите на нова кола. 

всичко е възможно може и енжела да е изгорял единия случва се .. На място най добре ---Колата не е лоша ама никак даже
- miro78mm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320D E91
- Мечтае да кара: /// G POWER
Колеги да споделите нещо за тази?
http://www.cars.bg/u866410
И имам един друг въпрос понеже не съм карал автоматик някой може ли да сподели за какво е бутона на скоростният лост?
Благодаря предварително.
http://www.cars.bg/u866410
И имам един друг въпрос понеже не съм карал автоматик някой може ли да сподели за какво е бутона на скоростният лост?
Благодаря предварително.
- sapio
- младши ентусиаст
-
- Кара: бензинояд
miro78mm написа:... за какво е бутона на скоростният лост?
За да го местиш. Някои модели имат лост с датчик и като си сложиш ръката го освобождава от позицията.
http://i1.cars.bg/photos/i/used/2012-11-15/6331802o.jpg
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Интериора изглежда учудващо добре,имах същият салон и добре зная колко трудно се поддържа.Със сигурност не е произведен преди 2007г(тогава започват да слагат алум.кант на врътките за парното/климата),джантите са афтърмаркет.
п.с.нещо не виждам никъде бутон на ск.лост
п.с.нещо не виждам никъде бутон на ск.лост

gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
Е имал си такава кола, пък не виждаш.
Освен ако не е била с ръчна кутия, разбира се.
Като сложиш дясната си длан върху скоростния лост, средния пръст (и отчасти показалеца) попадат точно върху бутона.
P.S. Вгледай се внимателно в скоростния лост на снимка 12. Вижда се отчетливо.

Освен ако не е била с ръчна кутия, разбира се.
Като сложиш дясната си длан върху скоростния лост, средния пръст (и отчасти показалеца) попадат точно върху бутона.

P.S. Вгледай се внимателно в скоростния лост на снимка 12. Вижда се отчетливо.
NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
sapio написа:miro78mm написа:... за какво е бутона на скоростният лост?
За да го местиш. Някои модели имат лост с датчик и като си сложиш ръката го освобождава от позицията.
http://i1.cars.bg/photos/i/used/2012-11-15/6331802o.jpg
На този лост също има бутон за освобождаване. Всеки автоматик има, иначе скоростните кутии ще се сменят по-често от маслото

Never mistake motion for action...
- sapio
- младши ентусиаст
-
- Кара: бензинояд
Възможно е да не съм уцелил снимката. Виждал съм само на един Х5, което ми беше странно, защото аз имам навика от ръчната скоростна кутия да си държа ръката на лоста, а и този, който го караше нещо се оплакваше. Може да е било нещо афтърмаркет и да съм останал с впечатление, че си е така. Иначе бутона на конкретната кола е отпред на лоста и се вижда на снимките.
- lambreto
- Потребител
-
- Кара: E30 318is
Здравейте колеги,
Дайте някакви мнения за тази обява:
http://www.mobile.bg/11352406649982465
че аз може да пропускам нещо, докато съм заслепен от цвета, м пакета и стъкления покрив
Доколкото виждам има регистрационни номера, но ми се струва че снимките не са правени в бг.
Салона ми се вижда черен, но на снимката на стъкления покрив облегалките за глава изглеждат сиви ??
Няма никаква допълнителна информация.
Разбира се на тези въпроси ще получа отговор с разговор с продавача, но искам и вашето мнение.
Цената как ви се струва?
И малко въпроси свързани с проверката в Камор или друг официален сервиз.
Дали ще ми дадат информация по ВИН номер кога е излязла от завода и с какви екстри/опции?
Кога е била (или кога последно е била) в официален БМВ сервиз, какво е сменяно и на колко километра е била?
И тази информация дали е безплатна, платена или само с връзки
Дайте някакви мнения за тази обява:
http://www.mobile.bg/11352406649982465
че аз може да пропускам нещо, докато съм заслепен от цвета, м пакета и стъкления покрив

Доколкото виждам има регистрационни номера, но ми се струва че снимките не са правени в бг.
Салона ми се вижда черен, но на снимката на стъкления покрив облегалките за глава изглеждат сиви ??
Няма никаква допълнителна информация.
Разбира се на тези въпроси ще получа отговор с разговор с продавача, но искам и вашето мнение.
Цената как ви се струва?
И малко въпроси свързани с проверката в Камор или друг официален сервиз.
Дали ще ми дадат информация по ВИН номер кога е излязла от завода и с какви екстри/опции?
Кога е била (или кога последно е била) в официален БМВ сервиз, какво е сменяно и на колко километра е била?
И тази информация дали е безплатна, платена или само с връзки

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Колата е страхотна за тези пари, на мен ми е съмнително евтина, реалната й цена е доста нагоре. Или е с много връщани километри, или е някаква зарибявка обявата... Информация ще ти дадат всякаква, това ти е най-малкият проблем.
Never mistake motion for action...
- miro78mm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320D E91
- Мечтае да кара: /// G POWER
Колеги някой да каже нещо за тази?
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=19mm8j
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
miro78mm написа:Колеги някой да каже нещо за тази?
Не знам защо и на двете снимки на волана са обработени (доста некадърно) бутоните - явно са яко изтъркани...
Воланът също ми изглежда много захабен.. Намирисва ми на стабилно върнат километраж...
Относно бялата - не може да е толкова евтина за тези екстри и това привидно състояние - уникална красавица.. Има нещо гнило или някой ще удари шестица, ако е редовна

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- Kalin Kulev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92
- Мечтае да кара: WSBK
Изглежда много добро предложение за тази цена с тези екстри, но тези маскирани (само на снимка) копчета правят пробега още по-съмнителен. При всички положения ако търся такава кола, няма да губя време и ще отида на място да видя как изглеждат нещата.
- weedminer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Печка
- Детайли за колата: Малка печка
Здравейте,
Да ме посъветвате какво да си търся за около 20к и 2.5к в последствие за документи и първоначални разходи по автомобила.
Карам по около 20к км на година с 50/50 градско към извън. Търся в колата възможно най-добра динамика. Нямам претенции дали да е автомат или не. Не знам дали има смисъл от навигация защото познавам добре София. Най-често сядам в колата за по около 20-30 мин, такива са ми маршрутите по 2-3 пъти на ден, така че надали ще гледам ТВ или клипове или каквото там може да се прави и за това се чудя, иначе си е гъзарийка
Трябва ми кожа, климатроник, парктроник. Това е основно. Имайки всички тези неща в предвид ще се радвам да ме посъветвате за двигатели и година на производство, може и е60, че гледам, че са на горе-долу еднакви цени...
Да ме посъветвате какво да си търся за около 20к и 2.5к в последствие за документи и първоначални разходи по автомобила.
Карам по около 20к км на година с 50/50 градско към извън. Търся в колата възможно най-добра динамика. Нямам претенции дали да е автомат или не. Не знам дали има смисъл от навигация защото познавам добре София. Най-често сядам в колата за по около 20-30 мин, такива са ми маршрутите по 2-3 пъти на ден, така че надали ще гледам ТВ или клипове или каквото там може да се прави и за това се чудя, иначе си е гъзарийка

Трябва ми кожа, климатроник, парктроник. Това е основно. Имайки всички тези неща в предвид ще се радвам да ме посъветвате за двигатели и година на производство, може и е60, че гледам, че са на горе-долу еднакви цени...