кен блок е ненормален...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

кен блок е ненормален...

Мнение от steeN » 12 Ное 2012, 12:51

винаги съм искал така да скоча на тия нагорнища и надолнища :mhihi:
напомни ми за тази вечна класика...

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

Потребител
Аватар
Кара: кололо !!

Re: кен блок е ненормален...

Мнение от ludnik » 12 Ное 2012, 13:04

Хаха, колко да е ненормален. Обикновен каскадьор с много рекламни договори. Колко добри момчета имаме в България, които могат да са по-добри от него, но нямат възможности .
По-добре само бит, отколкото бит и ебан !!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 12 Ное 2012, 13:18

Аве човек помислих, че са го освидетелствали. :mhihi:
Кен много радва с тези изпълнения. 8)
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 12 Ное 2012, 15:15

ludnik написа:Хаха, колко да е ненормален. Обикновен каскадьор с много рекламни договори. Колко добри момчета имаме в България, които могат да са по-добри от него, но нямат възможности .

абе айде стига хейт ... Човека си го може! Много е добър! Не казвам, че е най-добрия!
Нашите момчета ... В цял свят има много добри момчета но дори в "Запада" с хубавите заплати е трудно да се вмъкнеш в такъв спорт.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E30 сега:E90 N52B25

Мнение от raddy » 12 Ное 2012, 15:15

:no:
Изкуствено създаден Америкън мууви стар...
то и резултатите във WRC говорят за таланта му :no:
Пъ.Съ. иначе филмчетата стават за надъхване на тийнове...
Пъ.Съ.2 виж тоя пич е наистина ненормален :winky:

Изображение

Аватар

Мнение от F3P » 12 Ное 2012, 16:09

За бай ви Кен Блок мнението ми е едно- шоумен. Но нищо повече- я някой да каже къде се е класирал в някое сериозно рали :?:

raddy написа:Пъ.Съ.2 виж тоя пич е наистина ненормален :winky:

И 20+ години по-късно още го може. Имам съмнения, че целия форум взети накуп знаем по-малко за карането отколкото тоя вече е забравил :roll:

Изображение

Потребител
Аватар
Кара: кололо !!

Мнение от ludnik » 12 Ное 2012, 18:49

vlad0 написа:
ludnik написа:Хаха, колко да е ненормален. Обикновен каскадьор с много рекламни договори. Колко добри момчета имаме в България, които могат да са по-добри от него, но нямат възможности .

абе айде стига хейт ... Човека си го може! Много е добър! Не казвам, че е най-добрия!
Нашите момчета ... В цял свят има много добри момчета но дори в "Запада" с хубавите заплати е трудно да се вмъкнеш в такъв спорт.

Не злосторя, той е шоумен, каскадьор. Прави по безброй повторения на една каскада, какво да му се кланям. Да сте чули да е взел някое WRC или нещо такова ?
Дайте зеленото на Алекс Матрицата и гледайте как става от първия път :D
По-добре само бит, отколкото бит и ебан !!!

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 12 Ное 2012, 20:08

Яко ненормален,накефи ме на макс.А тука сички къде хейтвате неможете да държите геврека и на 5% колкото него :yes:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

Аватар

Мнение от F3P » 12 Ное 2012, 20:16

На бас, че поне 60% от тея дето "хейтваме" можем да се научим на тея номера :winky: Да дрифтиш с колата и да правиш шоу е едно, да си успешен състезател е друго- всеки може първото (е, почти всеки), ама второто го могат единици.

И никой не хейтва, просто казваме, че "големият" Кен Блок спада само към първите и няма нищо общо с вторите. Случайно да не си съгласен :?:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Maxmadness » 12 Ное 2012, 20:21

Ами колега несъм.На него това му харесва,с това се занимава.Това че във WRC го няма никъде за мен това няма никакво значение..това е все едно на някой боксьор да му кажеш,че не струва защото неможе да блъска с краката...аз му се кефя на това което прави,какво прави във WRC мен не ме вълнува..а това,че 60% от тия къде хейтвате тука ще се научите да правите същото е точно толкова възможно колкото аз да се кача на Олимп при Зевс да пукаме белоти. :yes:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E30 сега:E90 N52B25

Мнение от raddy » 12 Ное 2012, 20:57

bmw-maximilian написа:Яко ненормален,накефи ме на макс.

raddy написа: :no:
Пъ.Съ. иначе филмчетата стават за надъхване на тийнове...

:winky:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 12 Ное 2012, 21:26

F3P написа:На бас, че поне 60% от тея дето "хейтваме" можем да се научим на тея номера :winky: Да дрифтиш с колата и да правиш шоу е едно, да си успешен състезател е друго- всеки може първото (е, почти всеки), ама второто го могат единици.

И никой не хейтва, просто казваме, че "големият" Кен Блок спада само към първите и няма нищо общо с вторите. Случайно да не си съгласен :?:

ама това са две съвсем различни неща.

добрия шоумен/каскадьор/дрифтаджия и тн почти никога няма качествата на един добър състезател.. и обратното.

не бъркайте понятията.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от Maxmadness » 12 Ное 2012, 21:36

alx написа:
F3P написа:На бас, че поне 60% от тея дето "хейтваме" можем да се научим на тея номера :winky: Да дрифтиш с колата и да правиш шоу е едно, да си успешен състезател е друго- всеки може първото (е, почти всеки), ама второто го могат единици.

добрия шоумен/каскадьор/дрифтаджия и тн почти никога няма качествата на един добър състезател.. и обратното.

не бъркайте понятията.

Това което исках и аз да ти кажа...
A.J DARKHOLME

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 12 Ное 2012, 22:04

Сигурно на половината трасе има изрязан кадър, в който спира да смени гумите :mhihi:

А половината тука така се изказаха, че все едно това което умее е нищо... Ае стига! Човека прави това, което му харесва. Рали спорта е съвсем друго нещо. Льоб ги е карал отсечките милион пъти, а Кен влезе за много малко.

Аватар

Мнение от F3P » 12 Ное 2012, 23:02

bmw-maximilian написа:
alx написа:

не бъркайте понятията.

Това което исках и аз да ти кажа...

Що не четете внимателно- изрично съм казал, че е просто шоумен. Или трябваше да напиша, че е велик шоумен :?: Сега ще го кажа ясно:

Човека е шоумен, и то добър. Че може да дрифти и да прави каскади- спор няма. Че има ебати и спонсорите- също не спорим. Но до тук- това е. Приятно е за гледане такова шоу, но нищо повече- няма за какво да му се възхищавам и да го превъзнасям колко е голям.
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата