Случки на пътя
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: Случки на пътя
Ivo_Borisov написа:И аз да се включа за пешеходците.
Наскоро в Асеновград, на пешеходен светофар със зелен сигнал за мен и червен за пешеходците, три момичета, ученички като съдя по облеклото им, около 13-14 годишни си тръгнаха да си пресичат и хич не им дремеше какво свети. Че ме и изгледаха нагло че аха да не им дам път. При червен за тях и зелен за менСпрях и ги пуснах, даже не свалих стъклото, не бях в настроение и за възпитателни речи, не че щяха да ме чуят де, най много да отнеса някоя цветуща.
Накъде вървят нещата...
Слизаш - шамари - качваш се и тръгваш - следващия път,пак някой да ги опердаши ,докато не се научат ..

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Ivo_Borisov написа:И аз да се включа за пешеходците.
Наскоро в Асеновград, на пешеходен светофар със зелен сигнал за мен и червен за пешеходците, три момичета, ученички като съдя по облеклото им, около 13-14 годишни си тръгнаха да си пресичат и хич не им дремеше какво свети. Че ме и изгледаха нагло че аха да не им дам път. При червен за тях и зелен за менСпрях и ги пуснах, даже не свалих стъклото, не бях в настроение и за възпитателни речи, не че щяха да ме чуят де, най много да отнеса някоя цветуща.
Накъде вървят нещата...
Слизаш - шамари - качваш се и тръгваш - следващия път,пак някой да ги опердаши ,докато не се научат ..

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
Gqbriel написа:Ivo_Borisov написа:И аз да се включа за пешеходците.
Накъде вървят нещата...
Това по филмите ли го гледа ?

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
vlad0 написа:Gqbriel написа:Ivo_Borisov написа:И аз да се включа за пешеходците.
Накъде вървят нещата...
Това по филмите ли го гледа ?Шамари на 13-14 годишни момичета ??? После дупе да ти е здраво...
Те па и т'ва поколение толко си знаят и правата.

И да не съм пълен офф:
От как почнах да карам по софийските улици разбрах, че наистина е пълно с кретени. Това, че отгоре на колата има табела "У"-биец не означава, че всички са смотани. Ето например, онзи ден си карам, нормално 40-50км/ч., изпреварва ме някакъв Сааб и скача на кучките, от там или аз или инструктора извадихме рефлекс, но и двамата бяхме натиснали спирачките, а тоя от пред размахва ръце.

Друг случай, карам си и пак нормалната скорост 50, при което виждам, как един колега с сива е46-ца ще се включва в движението, но има знак "Път без предимство". Е да, ама защо трябва да го спазва, като пре-спокойно може да ме засече.
И още един, пак с колега, този път с е60. На завой в който нямаш грам видимост, да изпреварваш рейс беше малко тъпо, аз имах мегдан и мръднах настрани и почти спрях, той се прибра пред рейса, а аз изядох конското от инструктора защо съм бил кривял така ...
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- kokala
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2 - BMW E30 touring
- Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
- Детайли за колата: Детайлите са перфектни.

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
И тия дебили с колелата много ме дразнят, като се изсилят да пресичат на пешеходна пътека с колелото 

- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
M3 E92 написа:И тия дебили с колелата много ме дразнят, като се изсилят да пресичат на пешеходна пътека с колелото
един зъб надолу и всичката газ

Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
lowrider написа:M3 E92 написа:И тия дебили с колелата много ме дразнят, като се изсилят да пресичат на пешеходна пътека с колелото
един зъб надолу и всичката газ
Даже им е забранено по закон, на пътека, трябва да го бутат.

ПС Иначе им го набутват

и аз съм бил свидетел как едни тийнейджъри на по няма и 13 години хукнаха да бягат на червено, при положение, че сумати пешеходци си чакаха чинно да светне зелено, а беше страшно оживено и натоварено кръстовище под пазар Чаталджа (ако го знаете във Варна)
Този линк ще ви отведе в българския портал за настаняване.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Най противни са тия дето стоят на тротоара до пешеходна пътека без светофар.Пушат говорят по телефона или се въртят оглеждат и почесват като крастави без да пресичат.В последно време забелязвам и индивиди от племето на безсмъртните които пресичат на червен сигнал без дори да се огледат.Демонстративно вирнал носа и цепи напред - нали е с предимство пешеходеца.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- AIH
- Потребител
-
- Кара: хулиган с малки възможности
- Мечтае да кара: х5 5.0i
- Детайли за колата: да върви с екстра руса с големи и тясна
да си разкажа и аз историята
. карам един от най-слабите представители на марката е46 318и (първа кола ми е ) пътувам си аз . В колата сме 2-ма аз и приятелката ми, идва права и си карам нормално като възпитан бял човек
чукам мигач и права 2-ойно изпреварване на 5-та. Прибирам се в моето платно. По средата на правата пред мене голф 4 1.9тди и се влачи с 50 -60 аз зад него с 90 на 5 на около 20 метра чукам мигач доближавам се и вече съм се изнесъл, изпреварвам вече преден калник на негов заден и гледам с/у мене автобус, но в далечината, и си изпреварвам наравно сме когато тоя "рейсър" решава че се състезаваме връща 1 надолу и само чух как му съска турбината, поглеждам в огледалото мястото ми заето бутнали се 2 коли и усещам сърцето бие направо скъса тениската, в главата ми лоши мисли, и тоя тъпак ме държи не ме пуска. От там си казвам треа се прай нешо бутам на съседната (3) цапам стрелката на оборотомера с лютеница бия 4-та и вече готов да се прибера ,моя заден калник на неговия преден и чувам тоя отзад пак киха викам "те са си еба майката" автобуса срещу мене бие наляво, аз треперя в лицето чаршаф(викам набия ли спирачки ше се завъртя, пък и автобуса дали ше спре ше ме направи мармалад), цапам пак стрелката бутам 5(не знам с колко съм минал ) стана 3-ойно разминаване оня от автобуса свири ръкомаха аз вътре полумъртъв карам на импулси, все пак го минах на тоя педермиш карам карам адреналина ме държи, дръпнах му малко преднина и спирам за цигара пуша първа цигара за норматив , няма успокоение, чакам тоя с голфа не минава, бъркам в багажника и взимам телескопична палка (имам си една за всеки случай) и го чакам тоя състезател да мине, паля втора цигара , и го гледам тоя кара зад него цяла верига автомобили и му махам на тая утайка да спре викам "тоя а спре а съм го пратил в моргата та и него та и кошарата му" махам му не спира, ръкомаха нешо средни пръсти показва сгъвам палката и я хвърлям по колата му, не успях да го нацеля но все пак ми поотмина малко. Много от вас ше кажат ''еее какво толкова е станало '' държа да подчертая, че съм шофйор от 1 месец и тва си беше голям стре за мен. И така колеги за малко да станем жертва (приятелката ми едва не припадна, както и аз де) на поредната човешка тъпотия и балкански манталитет !!!

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
AIH написа:да си разкажа и аз историята. карам един от най-слабите представители на марката е46 318и (първа кола ми е ) пътувам си аз . В колата сме 2-ма аз и приятелката ми, идва права и си карам нормално като възпитан бял човек
чукам мигач и права 2-ойно изпреварване на 5-та. Прибирам се в моето платно. По средата на правата пред мене голф 4 1.9тди и се влачи с 50 -60 аз зад него с 90 на 5 на около 20 метра чукам мигач доближавам се и вече съм се изнесъл, изпреварвам вече преден калник на негов заден и гледам с/у мене автобус, но в далечината, и си изпреварвам наравно сме когато тоя "рейсър" решава че се състезаваме връща 1 надолу и само чух как му съска турбината, поглеждам в огледалото мястото ми заето бутнали се 2 коли и усещам сърцето бие направо скъса тениската, в главата ми лоши мисли, и тоя тъпак ме държи не ме пуска. От там си казвам треа се прай нешо бутам на съседната (3) цапам стрелката на оборотомера с лютеница бия 4-та и вече готов да се прибера ,моя заден калник на неговия преден и чувам тоя отзад пак киха викам "те са си еба майката" автобуса срещу мене бие наляво, аз треперя в лицето чаршаф(викам набия ли спирачки ше се завъртя, пък и автобуса дали ше спре ше ме направи мармалад), цапам пак стрелката бутам 5(не знам с колко съм минал ) стана 3-ойно разминаване оня от автобуса свири ръкомаха аз вътре полумъртъв карам на импулси, все пак го минах на тоя педермиш карам карам адреналина ме държи, дръпнах му малко преднина и спирам за цигара пуша първа цигара за норматив , няма успокоение, чакам тоя с голфа не минава, бъркам в багажника и взимам телескопична палка (имам си една за всеки случай) и го чакам тоя състезател да мине, паля втора цигара , и го гледам тоя кара зад него цяла верига автомобили и му махам на тая утайка да спре викам "тоя а спре а съм го пратил в моргата та и него та и кошарата му" махам му не спира, ръкомаха нешо средни пръсти показва сгъвам палката и я хвърлям по колата му, не успях да го нацеля но все пак ми поотмина малко. Много от вас ше кажат ''еее какво толкова е станало '' държа да подчертая, че съм шофйор от 1 месец и тва си беше голям стре за мен. И така колеги за малко да станем жертва (приятелката ми едва не припадна, както и аз де) на поредната човешка тъпотия и балкански манталитет !!!
Сега ше почнат да ти обясняват, че това не е начина и че ако такъв го набиеш не си по-малко селянин от него

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Бой докато не може да седи на пръдливия си гъз и другият път да има едно наум! Напълниха се пътищата с ненормалници, да те е страх да караш. Ама като му начукаш манерката после ставаш виновен и береш ядове, ама все пак в Абсурдистан е така - боклуците накрая ги изкарват жертви.
Никой не мое ма връне на селу!
Монасите самаряни могат да го...Българина можеш да го вкараш в правия път само по два начина. Единия да му вземеш от парите(глоби примерно), другият е бой. В случая е нямало как да го глобиш 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
и аз едно време се палех излишно... ама в такива ситуации съм спирал и после съм ги гонел пак... коко ми е бил акъла. няма да се завъртиш от спирачки (дори и да е било в завой колата ти има абс а и без него)... пиша го това, защото много хора не знаят как да карат и си създават сами опасности. примерно страх ги е натиснат спирачките както трябва като е мокро и на сила се вкарват в кофти ситуации... ся друг е въпроса, че тоя зад голфа е бил и той олигофрен, че не ти е оставил място...
Sent using Tapatalk 2
Sent using Tapatalk 2
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.