ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- drag0ev
- Потребител
-
- Кара: BMW E46
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Колеги преди време колата ми почна да скърца зловещо отзад.Закарах я на сервиз прегледаха я цялата и накрая нищо пробвах в друг сервиз пак не можаха да разберат от къде идва проблема..проверявах да не е от багажника,да не би кората да опира в прозореца,тампоните нагласях но уви "всичко си е наред"..та въпроса ми е дали някои от вас не е имал същия проблем защото ме побърква това скърцане
П.С Скърцане се чува при завои,неравности,павета като разклатя задницата и отвън не се чува нищо затова сам почти обиден че е вътре в купето проблема.Благодаря преварително

П.С Скърцане се чува при завои,неравности,павета като разклатя задницата и отвън не се чува нищо затова сам почти обиден че е вътре в купето проблема.Благодаря преварително

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
drag0ev написа:Колеги преди време колата ми почна да скърца зловещо отзад.Закарах я на сервиз прегледаха я цялата и накрая нищо пробвах в друг сервиз пак не можаха да разберат от къде идва проблема..проверявах да не е от багажника,да не би кората да опира в прозореца,тампоните нагласях но уви "всичко си е наред"..та въпроса ми е дали някои от вас не е имал същия проблем защото ме побърква това скърцане
П.С Скърцане се чува при завои,неравности,павета като разклатя задницата и отвън не се чува нищо затова сам почти обиден че е вътре в купето проблема.Благодаря преварително![]()
Скърцането като скърцане на гума в гума ли е или по-скоро като дрънкане на пластмасарии ?

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- drag0ev
- Потребител
-
ogata написа:drag0ev написа:Колеги преди време колата ми почна да скърца зловещо отзад.Закарах я на сервиз прегледаха я цялата и накрая нищо пробвах в друг сервиз пак не можаха да разберат от къде идва проблема..проверявах да не е от багажника,да не би кората да опира в прозореца,тампоните нагласях но уви "всичко си е наред"..та въпроса ми е дали някои от вас не е имал същия проблем защото ме побърква това скърцане
П.С Скърцане се чува при завои,неравности,павета като разклатя задницата и отвън не се чува нищо затова сам почти обиден че е вътре в купето проблема.Благодаря преварително![]()
Скърцането като скърцане на гума в гума ли е или по-скоро като дрънкане на пластмасарии ?
По-скоро е като скърцане на гума в гума един специфичен звук..
- ogata
- старши ентусиаст
-
А от вътрешността на самото купе ли идва звука ?

- drag0ev
- Потребител
-
ogata написа:А от вътрешността на самото купе ли идва звука ?
Еми да поне така аз мисля така го чувам а и + това в сервизите който ходих ми огледаха доста внимателно колата

- DRIFT MASHINA
- младши ентусиаст
-
- Кара: гумите да пушът
DRIFT MASHINA написа:картер от м43б16 става ли на м42б18
никои ли незнае
- ogata
- старши ентусиаст
-
drag0ev написа:ogata написа:А от вътрешността на самото купе ли идва звука ?
Еми да поне така аз мисля така го чувам а и + това в сервизите който ходих ми огледаха доста внимателно колатакачвали са се мой приятели като чуят звука и те си правят извода че е вътре но нямам представа кое е
При мене скърцаха гадно черните пластмаси на средните колони около коланите. Натисни ги леко навътре да видиш дали няма луфт.
Другото което скърцаше бяха корите на вратите. С времето пласмасовите щипки бяха остарели и одървени и играеха в леглата и поради масовият си ефект скърцането беше примесено с подрънкване

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
[quote="drag0ev"][/quote]
Погледни горните тампони на задните амортесьори, но погледни хубаво, те винаги изглеждат здрави. Натискайте рязко задницата и сматрите, при нужда сваляй корите. Има ли клатене при движение по неравност?
Погледни горните тампони на задните амортесьори, но погледни хубаво, те винаги изглеждат здрави. Натискайте рязко задницата и сматрите, при нужда сваляй корите. Има ли клатене при движение по неравност?
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Пичове какво представлява комфорт модула на Е36 и мога ли да си сложа ?
Също така ме интересува зимния пакет,който подгрява ключалките като вдигнеш дръжката на вратата - какво представлява и лесно ли се слага.
Общо взето искам да наблъскам всички модули,с които е предлагана Е36.
Също така ме интересува зимния пакет,който подгрява ключалките като вдигнеш дръжката на вратата - какво представлява и лесно ли се слага.
DRIFT MASHINA написа:DRIFT MASHINA написа:картер от м43б16 става ли на м42б18
никои ли незнае
Различни парт номера са, както и с разлика в теглото от 200 грама, което на мен ми говори, че няма да стане. Все пак има вероятност и да пасне, но на 100% може да се каже, ако е пробвано.
Ако беше написал, че това ти е целта, когато търсеше Е36ицата, щеше да е доста по-лесно.DanielzZz написа:Пичове какво представлява комфорт модула на Е36 и мога ли да си сложа ?
Трябваше да вземеш кола 95та+ година, за да можеш да натъпчеш яко екстри.
Преди това е много трудно и не знам дали имаш познанията и търпението да се ровиш по ел.схеми и да търсиш модули.
На фона на подгрева на ключалката (който е безсмислен), можеш да имаш:
подгрев на цицките за стъклото
копче за централно заключване
дневни светлини (заводски)
парктроник
автопилот
големия борд с чека
дигиталната клима
електрически седалки с подгрев
навигация в един от 2та варианта
задна щора
трети стоп
там класическите глупости ги знаеш за М-пакетите.
ел.хром. огледало с всевъзможни фантастики, в зависимост от каква кола го намираш.
цд чейнджър
стойки за цд-та
къпхолдър в жапката
къпхолдър в подлакътника
лампи в краката и горе при сенниците (не знам дали нямаш горните, долните вероятно не)
регулиране на волана
и 100% разни други магарии, които просто са ми излезли от ума в момента.
Виж на stony1 темата

liloff написа:Трябваше да вземеш кола 95та+ година, за да можеш да натъпчеш яко екстри.
Преди това е много трудно и не знам дали имаш познанията и търпението да се ровиш по ел.схеми и да търсиш модули.
в някои случаи е по-лесно, защо да е по-трудно

- Драгослав
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46XI / W164
Към колегата с скърцането в задницата.Имах същия проблем,смених горните тампони на амортесьорите и се оправи.
- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
Проблем с лампата на халогените
Здравейте колеги, колата ми е БМВ 318, бензин, седан E36. Проблема е следният - халогените се включват, но не свети зелената лампичка за тях която е на таблото... Махам буксата на десния стоп и оранжевата индикаторна лампа на тъблото започва да си работи нормално, но спря да работи зелената.

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
liloff написа:Ако беше написал, че това ти е целта, когато търсеше Е36ицата, щеше да е доста по-лесно.DanielzZz написа:Пичове какво представлява комфорт модула на Е36 и мога ли да си сложа ?
Трябваше да вземеш кола 95та+ година, за да можеш да натъпчеш яко екстри.
и 100% разни други магарии, които просто са ми излезли от ума в момента.
Виж на stony1 темата
Замисъла беше това да ми е евридейката/мисъл дрифтачка.В крайна сметка преди малко си продадох Субаруто(което е доооста по-бързо от нея)защото...се зарибих прекалено много

П.С. Темата на stony определено е доста интересна и има какво да се научи от нея,но мен ме интересува какво се е предлагало от завода(без телефона и навигацията,които са псевдо

Ще видим какво ще измисля. ;D