Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (2) - (архив)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Да добавим и големият +... фейсовите стопове на не фейсовата колица... 

- DimitarGeorgiev
- Потребител
-
Тъй като само седя и гледам, но не предприемам нито действия, нито питам сега е момента да питам явно. Съжалявам ако става нагло, но ще искам инфо и за това http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=16hqp3
- propov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е87 130i ниско и твърдо
- Мечтае да кара: Стоково М3 без значение поколението ;)
- Детайли за колата: 235 × 19 Breyton Design
H & R ниско и много кораво окачване
BMC конус за повечко въздух
М пакет по рождение
Ниско, твърдо и максимално оригинално. Всичко е с ТЮФ.
Е как да не искаш БМВ!Голям мотор е икономически по-изгоден!Машалла!Относно екстрите-просто не ми се инвестира в глезотии.Вместо навигация-спортен филтър,вместо кожа-спортно окачване,вместо ксенон-ауспух/генерация....примерно!
Благодаря за отговорите на старши-колегите!Като му дойде времето,ще питам пак за подробности.
Благодаря за отговорите на старши-колегите!Като му дойде времето,ще питам пак за подробности.
- BMW_1914
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 520dA
uCnaHeTcA написа:DimitarGeorgiev написа:uCnaHeTcA написа:DimitarGeorgiev написа:Добър ден!
Искам да започна със следното. Нов съм и съм много мераклия за 330 - Е46. Чета много мнения, теми, съвети и какво ли още не, но както знаете винаги има позитиви и негативи. Така че много ви моля за съвети относно покупката на Е46, единственото ми изискване беше да е фейслифт, но като гледам може и да го прежаля.
Бихте ли ми казали мнението ви за този автомобил - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=16hqp3
Твърдо НЕ
Какво значи НЕ, ще може ли да получа някаква информация от по-разбиращите от мен, какво да гледам и как да постъпя при избора! Предварително благодаря!
НЕ значи НЕ.
Какъв "M-POWER", какъв "SPORT", мани-мани... Самото описание на автомобила, без да гледаш снимките трябва да те откаже... 90% от него са пълни глупости...
"4ерна перла" ??? - какви перли, какви неща..
"лимитирана серия" ??? - о дааа
"новия мотор" ??? - новия мотор е 204к.с., какви х5ци намесва, какви чудеса...
"фабричен чип" ??? - със сигурност, как..
"х драйв-динамик драйв" - тук не съм много сигурен, но при е46 мисля не е х-драйв, ако греша, моля да ме извините...
"седан изпълнение" ?!??! - е не бе, бате, комби изпълнение..
"реални километри" ? - и ние ядем доматите с колците, и ние...
"вс. екстри за модела без кожа" ?!?!?!?! - машшаала, поредния с "всички екстри без кожа", като най-очеизвадното е липсата на НАВИ, М-пак и редица др.
"върви като изтребител, не стъпва на земята" !!!!!!!!!! - ето това изречение просто трябваше да те накара да натиснех хикса, а не да питаш какво значи НЕ
"предложения за бартер приемам само изгодни" ? - е не бе, аз помислих, че търси неизгодни![]()
После... отваряме снимките и на пръв поглед, без професионално око... Салонът е сменян отново с базов... Защо - сещай се сам... Най-вероятно ще да е от "реалните км", знам ли.. Стелките са "шала-ла" ... 'Синон не рефлектор... доста лоша съвместимост... от там светят и грешките за изгорели крушки на фаровете... Таа "перка" с тоя каст'фон....
И те така от пръв поглед... Ето това значи НЕ...
Колата за парите си изглежда оферта и ако на диагностика е ОК е супер оферта

Хубави цвят, без външни забележки

оригинален ксенон с пръскалки на фаровете

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=16o5xw Някой нещо за тази? 
П.п При 3.0 бензин има ли го филма както при 3.0 дизел с автоматика?

http://www.cars.bg/u853491
Колеги,какво мислите за тая.Освен,че волана е претапициран и сигурно е на доста километри + че е италианка.За 6000-6300 мисля,че не е зле.Вие какво смятате
Колеги,какво мислите за тая.Освен,че волана е претапициран и сигурно е на доста километри + че е италианка.За 6000-6300 мисля,че не е зле.Вие какво смятате

- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
HackeD написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11351265126251081&f1=details&slink=16o5xw Някой нещо за тази?
Като изключим оскъдните екстри, отвънка е пуканка тази.
При 3.0 бензин го няма филма с автоматика, защото въртящият момент на бензина е доста по-малък от дизела (над 100nm разлика).
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
Alexch написа:Като изключим оскъдните екстри, отвънка е пуканка тази.
При 3.0 бензин го няма филма с автоматика, защото въртящият момент на бензина е доста по-малък от дизела (над 100nm разлика).
Е до 9к. е бюджета затова е така с екстрите а и не мисля, че е толкова зле. С едно по-хубаво ЦД ще стане по-добре.
Само дето не мога да видя какво е 3-тото копче до ДСЦ-то?
HackeD написа:Alexch написа:Като изключим оскъдните екстри, отвънка е пуканка тази.
Е до 9к. е бюджета затова е така с екстрите а и не мисля, че е толкова зле. С едно по-хубаво ЦД ще стане по-добре.
Само дето не мога да видя какво е 3-тото копче до ДСЦ-то?
Третото е за ел.щората
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
(h)aman написа:
Третото е за ел.щората
Мерси.

HackeD написа:(h)aman написа:
Третото е за ел.щората
Мерси.Нека и някой друг да изкаже мнение, и някакви препоръки като гледам 3.0 бензин?
Освен, че това не е М-пакет, други забележки нямам.

- BoqnZubarev
- Левскарче
-
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка
uCnaHeTcA написа:HackeD написа:(h)aman написа:
Третото е за ел.щората
Мерси.Нека и някой друг да изкаже мнение, и някакви препоръки като гледам 3.0 бензин?
Освен, че това не е М-пакет, други забележки нямам.
Мисля, че вече всички сме свикнали на тъпотийте на джамбазите, които при един М елемент да казват М-пакет. Колата изглежда добре и има смисъл да се види

Сега виждам, че е от Русе... Тези дни ще мина да видя за к'во иде реч, че на тази цена в Русе... 

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
uCnaHeTcA написа:Сега виждам, че е от Русе... Тези дни ще мина да видя за к'во иде реч, че на тази цена в Русе...
Така най-добре, ще чакам да кажеш как е на живо.

Последна промяна HackeD на 17 Ное 2012, 16:24, променена общо 1 път
TauCaHa написа:http://www.cars.bg/u853491