Проблем с Airbag модул
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- miroslavmark1
- Потребител
-
- Кара: Е39
Проблем с Airbag модул
525 Д/ 2004 г., преди време се наложи да сменя дясната врата с нова. При смяната трябваше да дам на контакт за момент за да смъкна стъклото при изкючен еърбег на същата дясна врата. Светна ми лампата естествено и си помислих, че просто дава грешка заради това че не беше закачен, която като го закача ще изтрия без проблем.
Оказа се обаче, че при диагностиката показва, че няма връзка с модула на лявата колонка до шофьора, а в дясната врата която сменях всичко си е наред. Пробвал съм още 3 такива модула за лява колонка и с тях няма връзка, не ги открива изобщо, проверено са всички кабели към този модул, оптиката също си свети...Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем?
Оказа се обаче, че при диагностиката показва, че няма връзка с модула на лявата колонка до шофьора, а в дясната врата която сменях всичко си е наред. Пробвал съм още 3 такива модула за лява колонка и с тях няма връзка, не ги открива изобщо, проверено са всички кабели към този модул, оптиката също си свети...Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем?
1 мнение
• Страница 1 от 1