310+++
Модератори: mitaka7, Общи модератори
53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
alx написа:това м5 пипано ли му е нещо?...
интересно...
Не трябва ли да е чипосано с някой Шнитцер или нещо подобно, че те не бяха "скопени" на 250км/ч

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
zAcK написа:alx написа:това м5 пипано ли му е нещо?...
интересно...
Не трябва ли да е чипосано с някой Шнитцер или нещо подобно, че те не бяха "скопени" на 250км/ч![]()
![]()
![]()
Не е задължително да е чипосано, при нас има една М6 на която просто и махнаха ограничителя и собственника се похвали че вдигнал около 330 км в час и сам склонен да му вярвам щот е голяма откачалка! Ходи чак до германия за да пробва колко ще вдигне БМВ-то и то специално за целта

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
ge_a написа:zAcK написа:alx написа:това м5 пипано ли му е нещо?...
интересно...
Не трябва ли да е чипосано с някой Шнитцер или нещо подобно, че те не бяха "скопени" на 250км/ч![]()
![]()
![]()
Не е задължително да е чипосано, при нас има една М6 на която просто и махнаха ограничителя и собственника се похвали че вдигнал около 330 км в час и сам склонен да му вярвам щот е голяма откачалка! Ходи чак до германия за да пробва колко ще вдигне БМВ-то и то специално за целта
Ами то това не е ли същото. Не трябва ли пак да се препрограмира
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
zAcK написа:ge_a написа:zAcK написа:alx написа:това м5 пипано ли му е нещо?...
интересно...
![]()
![]()
Ами то това не е ли същото. Не трябва ли пак да се препрограмира
Ми не знам дали се препрограмира, ама услугата я водят махане на ограничителя(на скороста), в смисъл че не са му вдугали конете, те са си стандартните.
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- interlagos
- кандидат ентусиаст
-
не е пипано просто го порь4ах без ограни4ител. ина4е ограни4итела е до 270. снимки на колата не сьм правил ама някой я бе6е снимал пред кино арена като я снимам 6те ги ка4а. за6то не направите тема за м5 имам приятели с такива коли и 6те е интересно и те да да си кажат впе4атленията
interlagos написа:не е пипано просто го порь4ах без ограни4ител. ина4е ограни4итела е до 270. снимки на колата не сьм правил ама някой я бе6е снимал пред кино арена като я снимам 6те ги ка4а. за6то не направите тема за м5 имам приятели с такива коли и 6те е интересно и те да да си кажат впе4атленията
Ти виж че за по-нови модели като Х5,е90 и тн няма раздели за М5 ще има

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
MaXimal написа:interlagos написа:не е пипано просто го порь4ах без ограни4ител. ина4е ограни4итела е до 270. снимки на колата не сьм правил ама някой я бе6е снимал пред кино арена като я снимам 6те ги ка4а. за6то не направите тема за м5 имам приятели с такива коли и 6те е интересно и те да да си кажат впе4атленията
Ти виж че за по-нови модели като Х5,е90 и тн няма раздели за М5 ще имаТук след Е36 не ги признават БМВ-тата - лично мнение.
къде набута е36 сред БМВ-тата бе

just kidding

Maximal - готин подпис - каквото повикало, такова се обадило ми напомня на мен;)
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
ati написа:MaXimal написа:interlagos написа:не е пипано просто го порь4ах без ограни4ител. ина4е ограни4итела е до 270. снимки на колата не сьм правил ама някой я бе6е снимал пред кино арена като я снимам 6те ги ка4а. за6то не направите тема за м5 имам приятели с такива коли и 6те е интересно и те да да си кажат впе4атленията
Ти виж че за по-нови модели като Х5,е90 и тн няма раздели за М5 ще имаТук след Е36 не ги признават БМВ-тата - лично мнение.
къде набута е36 сред БМВ-тата бе![]()
just kidding
Maximal - готин подпис - каквото повикало, такова се обадило ми напомня на мен;)
Ати
тъкмо мислех аз да кажа че Е36 също е извън сектата

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
ati написа:MaXimal написа:interlagos написа:не е пипано просто го порь4ах без ограни4ител. ина4е ограни4итела е до 270. снимки на колата не сьм правил ама някой я бе6е снимал пред кино арена като я снимам 6те ги ка4а. за6то не направите тема за м5 имам приятели с такива коли и 6те е интересно и те да да си кажат впе4атленията
къде набута е36 сред БМВ-тата бе![]()
just kidding
Ати
А да не се обидят собствениците на Е90 и Е30.Това са просто два цитата,един от този форум и един от тунинг.бг

поздрави

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Niki Lauda написа:Истината е е30 и е34

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4