Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
Какво мислите за това, което повтаря Кай Грийн на много от клиповете си - Stretch/Squeeze - става въпрос за максимално разгъване и сгъване на мускула. Днес тренирах по тази схема с бавни повторения като се фокусирах на техниката. Килограмите ми паднаха спрямо предните тренировки, но щях да се пръсна направо а сега нямам грам силичка. Това ли е показател за качествена тренировка?
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
На 100кг с преса само с "яки тренировки и добро хранене" каквото и да си разбирал под това в тийн годините ти аз не вярвам, а и ти не показваш снимка от този период да докажеш... Показваш малко след това и то на някаква форма, която мн не се връзва с предното твърдение. А относно приятеля ти от снимките, едва ли бих го питал дали зоби, само при вида на гърба и краката, но явно за теб това е добър ген. 

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Витамин б12 стимулант ли е и има ли ефект от него?
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Стимулант е до толкова, че е нужен за правилното функциониране на нервната система.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Аз лично не виждам химия в тия снимки щото така като гледам тия момчета са по 85-6 кила да бяха по 100 кила с преса да ама те с тоя метаболизъм бърз това е което могат да направят,я го питаите тва момче може ли да удари 100кг даже и да не е толкова чист е трудно.Аз съм с такъв метаболизъм и единственото което ми се отдаваше е да съм чист и нацепен ама качването
Ето една снимка на един мой приятел преди да го тласнем към химията
Тук е на състезание за натурални без да е пил никога още химия

Ето една снимка на един мой приятел преди да го тласнем към химията

Тук е на състезание за натурални без да е пил никога още химия

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на вода!
- Мечтае да кара: Airbus A380! :)
Колеги дайте някакъв съвет как да почна да качвам, че лятото свалих до тези килограми, който исках, но сега се мъча да кача от 2 месеца и нищо не се получава! Тренирам 3 пъти седмично значително увеличих въглехидратите, пия протейн на Гаспари + БЦАА, но екефт няма. Другото което ми се върти в главата, е че всеки ден съм на училище до 16:00ч. и после от 17:00ч. до 24:00ч. на работа и не ми остава много време да ям.
Почти не се спирам постоянно съм в движение и това ме навежда на мисълта, че затова не мога да кача!
Даите някакви съвети какво да променя, какво да пия и т.н.? Пия протейна и БЦАА-то 2 пъти на ден дали да увелича с още 1 доза?

Даите някакви съвети какво да променя, какво да пия и т.н.? Пия протейна и БЦАА-то 2 пъти на ден дали да увелича с още 1 доза?
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Ако можеш да поемеш още храна наблегни на картофите, ориза, месото, яйцата + здрави тренировки, ако можеш от 3 на седмица ги дигни на 4-5, и би трябвало качването на килограмите да се получи. 
П.п Един приятел пие протеин на Гаспари + БЦАА и е много доволен казвал ми е, че пие протеина по 3 пъти на ден, а за БЦАА-та не знам точно как да ги пиеш аз примерно имам едни на "scitec" амино 5600 и ги пия по 12-14 на ден.

П.п Един приятел пие протеин на Гаспари + БЦАА и е много доволен казвал ми е, че пие протеина по 3 пъти на ден, а за БЦАА-та не знам точно как да ги пиеш аз примерно имам едни на "scitec" амино 5600 и ги пия по 12-14 на ден.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
А каква е идеята да си стигнал до килограмите, които си искал и сега вече да искаш да качиш пак към онези, които не си ги искал? Като не си ги искал и си свалил за да се отървеш от тях какъв е зора да ядеш много за да ги качиш?
- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
Ми явно иска да качи чиста мускулна не мазно... 

- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
HackeD написа:Ако можеш да поемеш още храна наблегни на картофите, ориза, месото, яйцата + здрави тренировки, ако можеш от 3 на седмица ги дигни на 4-5, и би трябвало качването на килограмите да се получи.
Еми БЦАА-то го пия в тренировъчен ден преди и след тренировка, а в почивен ден на гладно сутринта и преди лягане! Бях се замислил поне 4-ри пъти да ходя на фитнес, но много ми е натоварена програмата.

bum_bum написа:А каква е идеята да си стигнал до килограмите, които си искал и сега вече да искаш да качиш пак към онези, които не си ги искал? Като не си ги искал и си свалил за да се отървеш от тях какъв е зора да ядеш много за да ги качиш?
Идеята ми е да кача чисто! Сега съм 1,90/85кг. което мисля, че си е малко. Искам до към 95кг. да ги докарам до Февруари-Март! А сега зимата всички казват, че е по-лесно качването ама при мен за 2 месеца няма никакъв ефект!

Последна промяна JOTTO_DEL на 17 Ное 2012, 19:57, променена общо 1 път
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
.::Братоев::. написа:Ми явно иска да качи чиста мускулна не мазно...
+1 до сега свалях стигнах си килограмите които искам но сега започвам да качвам мускулна маса към февруари-март започвам пак чистене... Луда работа

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Увеличаваш въглехидратите, а искаш да расте мускула, а той не е изграден от въглехидрати
А това с качването и чистенето никак не го разбирам. Правят го културистите ама нормално спортуващ да скача така в килата в никой случай не се покрива с идеята за здравословно спортуване.
Без да броиш калориите разход и приход няма как да имаш идея къде си и какво ти трябва за да качиш или свалиш ефективно.

Без да броиш калориите разход и приход няма как да имаш идея къде си и какво ти трябва за да качиш или свалиш ефективно.
- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
bum_bum написа:Увеличаваш въглехидратите, а искаш да расте мускула, а той не е изграден от въглехидратиА това с качването и чистенето никак не го разбирам. Правят го културистите ама нормално спортуващ да скача така в килата в никой случай не се покрива с идеята за здравословно спортуване.
Въглехидратите не съм ги увеличил толкова драстично. До преди 2 месеца бях на НВД + ВМД и сега реших да сменя режима с идеята за плавно и качествено качване и затова сега съм на нещо като балансирана диета. Но сега ми хрумна маи ще си е най-добре да си мина на старата диета + повечко протейн и поне 4-ри пъти тренировки.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Нещо не си разбрал
НЯМА НВД и ВМД. Това не е диета. Правилния термин е НВ-ВМХ (хранене).
Ако решиш да се върнеш към него качването на протеина ще е грешка. Имаш нужда от не повече от 2гр на килограм активно тегло. А даже и те са много. Това от което имаш нужда при това хранене имаш нужда от мазнини. Излишното количество протеин освен, че е скъпо е и неефективно защото ако е неусвоено се метаболизира като въглехидрат т.е. трупаш го като мазнини. Въглехидратите трябва да ги държиш на 5% ако искаш да гориш мазнини.
Ако спазваш това съотношение с превес на около 2-300 калории няма да имаш нужда зимата да качваш мазнини, които не ти носят нищо добро освен да изглеждаш по-зле и да ги носиш цяла зима и напролет да се чудиш как да ги свалиш.

Ако решиш да се върнеш към него качването на протеина ще е грешка. Имаш нужда от не повече от 2гр на килограм активно тегло. А даже и те са много. Това от което имаш нужда при това хранене имаш нужда от мазнини. Излишното количество протеин освен, че е скъпо е и неефективно защото ако е неусвоено се метаболизира като въглехидрат т.е. трупаш го като мазнини. Въглехидратите трябва да ги държиш на 5% ако искаш да гориш мазнини.
Ако спазваш това съотношение с превес на около 2-300 калории няма да имаш нужда зимата да качваш мазнини, които не ти носят нищо добро освен да изглеждаш по-зле и да ги носиш цяла зима и напролет да се чудиш как да ги свалиш.
- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
bum_bum написа:Нещо не си разбрал![]()
Еми явно ще си мина на миналия режим защото се чуствах по-добре, а и по-добре ми се отразяваше! Ще те послушам и ще увелича мазнините, аз преди около 6мес. точно по твойто хранене се ориентирах и маи пак ще си мина към него. Благодаря ти!