проблем с ключа и с радиото
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Re: проблем с ключа и с радиото
Провериха ключовете и се оказа че не излъчват никакъв сигнал. Прави се единия ключ. Оказа се че му е заминал някакъв кварц ли там не знам си какво. Днес чакат да дойде частта и утре ще е готов и ще видиме. Майстора каза, че всичките проблеми най вероятно идват от ключа. Като има резултат ще пиша.
- adovet
- старши ентусиаст
-
Проблема е решен. Всичко се оправи като оправиха ключа. Сега няма никакви проблеми. 

- RIDDICK
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 525D
- Мечтае да кара: M5
- Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....
adovet написа:Провериха ключовете и се оказа че не излъчват никакъв сигнал. Прави се единия ключ. Оказа се че му е заминал някакъв кварц ли там не знам си какво. Днес чакат да дойде частта и утре ще е готов и ще видиме. Майстора каза, че всичките проблеми най вероятно идват от ключа. Като има резултат ще пиша.
здравеи колега ,когато имаш време би ли ми дал малко по подродна информация за проблема с ключа че и аз имам същия проблем а не съм в България и тук нещата вървят към нов ключ което е около 200 евро..благодаря предварително
- adovet
- старши ентусиаст
-
RIDDICK написа:adovet написа:Провериха ключовете и се оказа че не излъчват никакъв сигнал. Прави се единия ключ. Оказа се че му е заминал някакъв кварц ли там не знам си какво. Днес чакат да дойде частта и утре ще е готов и ще видиме. Майстора каза, че всичките проблеми най вероятно идват от ключа. Като има резултат ще пиша.
здравеи колега ,когато имаш време би ли ми дал малко по подродна информация за проблема с ключа че и аз имам същия проблем а не съм в България и тук нещата вървят към нов ключ което е около 200 евро..благодаря предварително
Ами ключа почти не работеше - много рядко само заключваше. Всеки път влизах и излизах с отключване от бравата. Всеки път губеше настройки на радио и т.н. оказа се счупен някакъв кварц вътре, който се смени и всичко се оправи. Всичко струваше 30лв.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2