Електрическа схема на Е39 Седан
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Електрическа схема на Е39 Седан
Някой да има случайно електрическа схема на Е39?
Проблема е, че ми се прецака ключето, което отваря багажника без ключ - над номера което е. Сега ключето цъка, но нищо не става - ключалката не сработва.
Мерихме ключето - работи си - проблема е че не можем да разберем какво напрежение трябва да отива към ключалката, за да я отвори, и дали въобще трябва да се подава напрежение, или само се затваря верига?
Или има прекъснат кабел, или някое реле се е прецакало, но за да разберем кое е, ще ми трябва схема.
Благодаря предварително.
Проблема е, че ми се прецака ключето, което отваря багажника без ключ - над номера което е. Сега ключето цъка, но нищо не става - ключалката не сработва.
Мерихме ключето - работи си - проблема е че не можем да разберем какво напрежение трябва да отива към ключалката, за да я отвори, и дали въобще трябва да се подава напрежение, или само се затваря верига?
Или има прекъснат кабел, или някое реле се е прецакало, но за да разберем кое е, ще ми трябва схема.
Благодаря предварително.
Touring & windsurf club
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
Абе затваря се той, ама само с ключ се отваря, а преди това се отваряще от ключето над номера.
Проверихме машинката за отваряне, ключето над номера и кабелите - всичко работи.
Проблема е, че не намерихме релето, което подава сигнал към машинката. Някой да знае на тези коли къде са им релетата?
Имам само три над акумулатора.
Проверихме машинката за отваряне, ключето над номера и кабелите - всичко работи.
Проблема е, че не намерихме релето, което подава сигнал към машинката. Някой да знае на тези коли къде са им релетата?
Имам само три над акумулатора.
Touring & windsurf club
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
Ми голяма част от функциите които нормално минават през релета тука са набутани по разни модули в случая най вероятно Base module лошото че ако е от него се сменя целия
150лева Гевгелийски.
Ма дано да не е това.

Ма дано да не е това.
Давам ти един линк за електрическите схеми.
Програмата работи само на техния сървър.
Версията е 5.0 и мисля, че ще ти свърши работа.
http://bmw.parsel.ru/wds/index.htm
Ако има някакъв проблем пиши.
Имам линк към 8.0 на тракер, но в момента не мога да го намеря.
Размера е 3.7гига.
Успех.
Програмата работи само на техния сървър.
Версията е 5.0 и мисля, че ще ти свърши работа.
http://bmw.parsel.ru/wds/index.htm
Ако има някакъв проблем пиши.
Имам линк към 8.0 на тракер, но в момента не мога да го намеря.
Размера е 3.7гига.
Успех.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
ТОЧНО ЗА ТАЗИ ТЕМА СЕ СЕТИХ, НО НЕЩО НЕ УСПЯВАМ ДА Я ОТКРИЯ....redex написа:Привет, имах същия проблем. Някой колега от форума ме посаветва да погледна гумата около самото копче. Много често копчето засяда заради гумата. Махнах гумата и ключа проработи. Шибаното е че без гума влизат боклуци. Опитах дано е това. Аз също си блъсках главата с кабели и.тн но всичко ок си беше.
Ако някой я намери, моля да я пост-не тук!

- Georgieff
- младши ентусиаст
-
Проблемът е, че като мерим ключето, си прекъсва правилно - като натиснеш прави контакт, като го отпуснеш, прекъсва.
Все пак ще прегледам и гумата.
Не ми се вярва да е в централния блок - поне още един изпищял трябваше да има досега.
Все пак ще прегледам и гумата.
Не ми се вярва да е в централния блок - поне още един изпищял трябваше да има досега.
Touring & windsurf club
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Точно за тази тема говорех колега!redex написа:Ето и темата за машинката на багажника
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=34778

11 мнения
• Страница 1 от 1