Ентусиаст
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Някой от вас знаят и видяха моя проект за РС в кола още преди събора, но просто заради тъпия монитор неможах да му се нарадвам, но аз поне го направих по-интелигетно. Изхвърлих си пепелника и си вградих монитора там, но просто нямаше нужните кабели за него ш неможах да го доподкарам. Иначе докато се правеха тестовете се ползваше нормален монитор. евала на пича, че си е играл да обясни всичко по реда, аз самия мислех да пусна подобна тема тук, но след окончателно завършване на проекта си.
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Някой спомена за топла вода - на бмв-тата не им трябва модификация, те сами си хвърлят топла вода от време на време
ТА по темата мисля, че е свършил страхотна работа човека, от години в hardwarebg форума се майсторят подобни неща и не е ново за мен, даже много се бях навил в Е30-ката да сложа такава шукарийка, но на този етап си купих cd player. Цялата работа е в ентусиазма и сам да си направиш схема на захранване и да си изградиш компютърна система в автомобила. Най-лесно е за тези които имат пари да си купят cd player/dvd player/laptop/GPS или някакъв готов компютър за монтаж в кола, но ако човек сам си модифицира компютъра и го монтира успешно си е по-яко. ПРосто е шукарско във Видин примерно да се появя по кафетата с домашното PC в колата. Едва ли някой друг знае как се правуюи
Лошото е, че не е лесна работа, иска си труд, особено ако няма много средства човек.

BMW only!
- dimitar_grozev
- Потребител
-
Задравей те
моето мнение е че за сега най компактният начин е малко Плексиглас и едино Pocket PC

моето мнение е че за сега най компактният начин е малко Плексиглас и едино Pocket PC
• Страница 2 от 2 • 1, 2