Регионална сбирка на Е36-ците
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Еми явно ще се получи добре, което е много хубаво. Аз от тука ще си направя списък и ще разпратя ЛС-и като всички стигнем до крайно решение. А това че Асен ще присъства ме радва много, предполагам както и всички други, без значение че е с е30ка. Ама да дойдеш с двете мадами!

жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

mafia_t.ie написа:Как ше пропусна...до петъка , ко трябва ше намера някой да ме вози с мойта...ко не баща миЛуд БМВ-джия е
![]()
Иначе или Калипсо или Антик в Хиподрума - има голям паркинг отпред
Ми аз Антик май се сещам кое е, но не съм сигурен.
Значи решихме за Петъка, никой не предложи за колко часа... аз мога и в 19:00 да съм там, ама май е много рано.
За мястото - нека първо се съберем на Борово на 9ката и после на място ще преценим къде ще ходим... Уточним ли и часа, срещата е готова!

- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
sappa написа:като гледам има интерес а и няма липса на баварци в околносттаказвайте час и място и аз съм там
Денят е Петък. Мястото е последната спирка на 9ката, там където има плац до автомивката. Часът искам предложение, ма нещо колегите ги има. Утре трябва да е решен часът, за да има време всеки да реагира!

- sappa
- младши ентусиаст
-
- sappa
- младши ентусиаст
-
да ел макароне е община триядица ако не се лъжа..а там кво толкова става на това калипсо че се надъхвате така? 

sappa написа:да ел макароне е община триядица ако не се лъжа..а там кво толкова става на това калипсо че се надъхвате така?
Абе бъзикам се, нищо не става... просто заведението е много приятно и луксозно направено, не е като обикновените квартални... а иначе там се концентрират местните мафиоти, които нито са малко, и част от които по случайност познавам... та отпреде само Мерджани можеш да видиш, има и няколко БМВ-та, ама не съм заглеждал... изощо лъскава работа. Няма да ходим в "Двата лъва", я!

- KickingKing
- ентусиаст
-
Lok-Tar!
Ариии още едно купе в кюпа...
Само там на 9 тролей нали? Да ни е близко до резиденцията
Иии там къде по-точно ще спрем?
Айде някой да пише и час и да дава телефон да го тормозим. Аз мога да дам моя ама не съм организатор, така че мафиотите да дават
Ариии още едно купе в кюпа...
Само там на 9 тролей нали? Да ни е близко до резиденцията

Иии там къде по-точно ще спрем?
Айде някой да пише и час и да дава телефон да го тормозим. Аз мога да дам моя ама не съм организатор, така че мафиотите да дават

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!