Айде пак- айфон 5

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Re: Айде пак- айфон 5

Мнение от Maverick_VS » 02 Ное 2012, 8:11

Бях твърде ентузиазиран снощи, за да ги питам за 4Г и забравих - но и да имат покритие, ще е само на територията на София предполагам ;). Но все пак, благодаря, че ме подсети за този въпрос - днес ще мина през някой офис да си поговорим на тази тема :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 02 Ное 2012, 9:30

Звъннах сега на Ментел и понеже уж имам уговорка с тях да си го взема днес и оня ми вика- има го в Сердика Център. Ама аз понеже съм го ял тоя викам- я по-добре да кажа офис до мен близо и да ми го донесете. И оня- там със сигурност го има, гаранция.. ама аз си настоявам да ми го донесат. И тоя вика- добре, изчакайте малко ако може. И след малк- ми съжалявам, че ви подведох ама го няма и няма да го има 2 седмици... :shock: А двете седмици преди станаха 3 месеца ако не се лъжа.

Обясних му на тоя "сътрудник", че съм клиент от времето когато СИМ картата струваше 200лв и от тогава съм ползвал единствено и само нея и ако днес нямам телефона явно не разбират какво означава лоялен клиент и нямат нужда от такива.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 02 Ное 2012, 10:11

Явно Ментел наистина не разбират значението на "лоялен клиент". Току що ми заявиха, че нямали бройки и няма да има в идните 2 седмици, въпреки че знам, че в МОЛ Сердика със сигурност има запазени бройки.

Мисля, че е време да им кажа довиждане.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 02 Ное 2012, 10:20

Ако бях на твое място щях да отида в някой офис да се правя на луд, за да видя какво още ще ме лъжат.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 02 Ное 2012, 11:05

Стига толкова съм им се молил да ми дадат възможност да им давам пари. Тия дни ще ида да си пусна заявлението да си местя номера към Глобул или Виваком и да го духат.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 02 Ное 2012, 11:10

In_Memoriam написа:Ако бях на твое място щях да отида в някой офис да се правя на луд, за да видя какво още ще ме лъжат.

ще му кажат че нямат, кво да направят продавачките, като шефчето на офиса си е запазил няколко ифона.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

Потребител
Аватар

Мнение от Johnnie1 » 02 Ное 2012, 12:02

steeN написа:
Johnnie1 написа:...

виж сега... технологиите не са ти силата очвидно ;) това го уточнихме вече де. ама явно и четеш избирателно. няма смисъл да повтаряме едно също. за ножа ти написах в контекст на айфон И андроид... така че не знам за каква ограниченост говориш.

да, не съм гийк, че да трябва да разбирам от технологии? ти са правиш на ударен, 3 пъти питах какво не може да прави bold 9900 в офиса, ти ми показваш някви клоуни в костюми. сега разбирам що един познат като види някво дърво и казва "тоя сигурно има айфон"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2004 530i, 6MT
Мечтае да кара: all M cars

Мнение от sandini » 02 Ное 2012, 14:18

bum_bum написа:Стига толкова съм им се молил да ми дадат възможност да им давам пари. Тия дни ще ида да си пусна заявлението да си местя номера към Глобул или Виваком и да го духат.

Не очаквай по-сърдечно отношение и в другите оператори. На всякъде сервират еднакви л@йн@ с различно лого на касовата бележка.
Продавам:
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 02 Ное 2012, 15:48

Не очаквам, но за мен това е правилния път да се случват нещата, ако всички го правят. Щом не уважават лоялните си клиенти те им казват "чао" за да потърсят някой, който би предложил нещо по-добро. Ако го направят достатъчно хора вероятно ще се запитат защо.
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 02 Ное 2012, 15:54

bum_bum написа:Не очаквам, но за мен това е правилния път да се случват нещата, ако всички го правят. Щом не уважават лоялните си клиенти те им казват "чао" за да потърсят някой, който би предложил нещо по-добро. Ако го направят достатъчно хора вероятно ще се запитат защо.

няма такова животно. бизнес лоялноста е отживелица в технологичните браншове. това че 10 години си си плащал сметките... тях не ги интересува (а и ти не трябва да му се връзваш) до колкото са на генерална печалба. аз на това му викам всъщност печалбарство, ама семантика.

дали е правилно? всеки си има някаква истина.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 02 Ное 2012, 16:08

Факт е, че при Глобул ще ми е дори по-евтино за същите неща.
Нямам нищо против печалбарството ама тук при тях е по-скоро връзкарство. Ще ги раздадат на сульо и пульо, дето са им познати и половината ще ги ползват с прими, а аз дето си плащам ще чакам.. ми няма да стане.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f80 M3 Competition Package
Мечтае да кара: M6 GC

Мнение от stasko5 » 02 Ное 2012, 16:39

Част от COOL ефекта е да може да се добереш до айфон преди другите.
Иначе ментел наистина вече са свършили бройките официално. Който има приятели там ще се уреди, другите ще чакат, българската действителност.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 02 Ное 2012, 17:22

Johnnie1 написа:
steeN написа:
Johnnie1 написа:...

виж сега... технологиите не са ти силата очвидно ;) това го уточнихме вече де. ама явно и четеш избирателно. няма смисъл да повтаряме едно също. за ножа ти написах в контекст на айфон И андроид... така че не знам за каква ограниченост говориш.

да, не съм гийк, че да трябва да разбирам от технологии? ти са правиш на ударен, 3 пъти питах какво не може да прави bold 9900 в офиса, ти ми показваш някви клоуни в костюми. сега разбирам що един познат като види някво дърво и казва "тоя сигурно има айфон"

в същност гиийковете са най-зле в тая област, защото си нямат идея какво би било полезно за обкновенния потребител. ;) така, че търси проблема другаде... в същност точно това беше проблема, че устройствата се правеха от гийкове за гийкове преди да излезе айфон. тая дискусия вече не ми е интересна...

п.с.
клоуна в костюм е шеф на компания за милиарди...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 02 Ное 2012, 18:08

bum_bum написа:Явно Ментел наистина не разбират значението на "лоялен клиент". Току що ми заявиха, че нямали бройки и няма да има в идните 2 седмици, въпреки че знам, че в МОЛ Сердика със сигурност има запазени бройки.

Мисля, че е време да им кажа довиждане.

Ами да ти кажа, аз преди три дни си пуснах заявлението в друг оператор, точно поради същата причина, че нямат никакво уважение към лоялните си клиенти, не може другите оператори да предлагат смартфони с едно годишни договори, а Ментел само с двугодишни, мене това лично много ме дразни, а аз им бях набрал и от доста време заради нереални сметки.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Johnnie1 » 03 Ное 2012, 15:13

steeN написа:

не разбирам, каква е целта на постоянните ти офф топици? кажи нещо съществено. писах по-рано не робувам на марки, имах SII.. точно 2 седмици по-късно го подарих на майка ми и си взех болд 9900. плюсовете на самсунга бяха, че беше удобен за сърфиране, имаше много игри, фб и много добра камера. минусите: нищо от изброените не помага за работа, големи размери, "бавна" поща и имах по 1 зарядно в колата, в офиса и вкъщи :mhihi: преди да си взема 9900 разгледах и 4S и видях галакси в умален вариант, с ограничение във софтуера. ако ми трябва телефон за фб, снимки и прочие, взимам iphone щото работи гладко. но за разговори и мейл?? iphone меко казано изостава.

единствено blackberry предлага истинска "push" функция, когато получиш писмо на BB, сървърите на RIM пращат нотификация на телефона за нов мейл, той се "събужда" изтегля писмото и уведомява собственика, това става в рамките на 10-20 секунди. при iphone телефона се настройва на най-малкият интервал от време 15 мин или по-лошо постоянна връзка да проверява пощата.. т.е ако настроя 7-те си пощи да ги проверява на 15 мин, iphone ще умре преди залез слънце :lol: да не споменавам как BB внимателно борави с "reply to" и всички фунции в пощата, всичките пощи са с отделни икони и различни звуци, дори лед светлината може да се настрои, никога не бъркаш към кого какво пращаш. знаеш и за услугите на RIM, които позволяват специфични данни да се изпращат само на фирмени контакти. отделно като добавиш nfc, bluetooth, физ.клавиатура, добрата батерия, кристалният звук и уникално качествената сглобка, няма как iphone да бие "пощальона". за това е направен този тел и в момента няма друг телефон, който да свърши по-добре тази работа, без значение какво казват хора дето робуват на марки. за мултимедия си има други телефони.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата