Съмнение за развален съединител.

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: Съмнение за развален съединител.

Мнение от bmw325tds » 01 Ное 2012, 13:39

don't be написа:...Оприраш колата на бордюр с предните гуми , включваш 3-та предавка оборотите на 2 000 , 2500 ( по принцип на здрав съединител и колкото гас да даваш пак ще изгасне) Така пускаш съединителя...
И пасле като си счупи колато ти не отговаряш. Какви са тия методи? Какъв е тоя тес да се тръгва на 3-та?
Хамалски истории правите.

И колите от нашия форум могат да изкарат много километри с един съединител, зависи дали се кара градско или извънградски, зависи кой кара, дали изобщо може да кара и т.н.
Пример: колата ми е внесена от Италия и я карам 58 000 км, до сега аз съединител не съм сменял.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 466,5 см3 на цилиндър
Мечтае да кара: Нормално

Мнение от don't be » 01 Ное 2012, 16:02

bmw325tds написа:
don't be написа:...Оприраш колата на бордюр с предните гуми , включваш 3-та предавка оборотите на 2 000 , 2500 ( по принцип на здрав съединител и колкото гас да даваш пак ще изгасне) Така пускаш съединителя...
И пасле като си счупи колато ти не отговаряш. Какви са тия методи? Какъв е тоя тес да се тръгва на 3-та?

И колите от нашия форум могат да изкарат много километри с един съединител, зависи дали се кара градско или извънградски, зависи кой кара, дали изобщо може да кара и т.н.
Пример: колата ми е внесена от Италия и я карам 58 000 км, до сега аз съединител не съм сменял.

Стар шофиорски метод е това :) , недей да се обаждаш лично съм го пробвал 3-4 пъти . А и като гледам аз помагам в темата ти с какво помогна ? С какво посъветва колегата ? Затова несе меси !
За милиони-няма закони.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw325tds » 01 Ное 2012, 16:05

don't be написа:...Стар шофиорски метод е това :) , недей да се обаждаш лично съм го пробвал 3-4 пъти . А и като гледам аз помагам в темата ти с какво помогна ? С какво посъветва колегата ? Затова несе меси !
Помагаш му да си счупи колата. А аз му помагам да разбере, че това не е метода.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 466,5 см3 на цилиндър
Мечтае да кара: Нормално

Мнение от don't be » 01 Ное 2012, 16:26

bmw325tds написа:
don't be написа:...Стар шофиорски метод е това :) , недей да се обаждаш лично съм го пробвал 3-4 пъти . А и като гледам аз помагам в темата ти с какво помогна ? С какво посъветва колегата ? Затова несе меси !
Помагаш му да си счупи колата. А аз му помагам да разбере, че това не е метода.

Нека колегата сподели ,какво е направил . Но ако нея счупи кво правим ? :dummy:
За милиони-няма закони.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: кво му падне...
Мечтае да кара: М6 G-power

Мнение от jorko7120 » 11 Дек 2012, 20:46

bmw325tds написа:

И какво ? На баща ми компакта е навъртял 100 000 + от както я е взел и не боксува и си отделя долу . На мойта сужебната (шевролет спарк) Я купиха с боксуващ съединител и накрая беше толкова зле че на място с ръчна спирачка включваш пета даваш газ пускаш съединителя и не гасне ... Такаче недей да упрекваш методите на don't be ! Като си толкова сигурен че човека ще си счупи колата обясни да видиме как, какво и защо !
За Хелуин
Flash написа:Децата в Перник, като почукат на вратата на някой, вместо "номер или лакомство", казват "ракия или бой". :mhihi:

Изображение

Предишна

Назад към E36