Проблем парно
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vako_ludiq
- кандидат ентусиаст
-
Re: Проблем парно
радиаторчето съм го чистилл,водната попа е нова .клапана го смених но не с нов,и колата си държи нормална температура,когато е на място духа студено а като подам газ 1500оборота нагоре и почва да идва топлото .
- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
Колеги помагаите, имам същия проблем, само че при мен като е на място почва да духа топло като я форсирам към 4000 - 45000 оборота ...

- clarcky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 e36 328i Тouring
- Мечтае да кара: e36 ///M3
zigo написа:Колеги помагаите, имам същия проблем, само че при мен като е на място почва да духа топло като я форсирам към 4000 - 45000 оборота ...
Виж си нивото на антифриза и обезвъздуши ама хубаво.Аз в какъв филм бях с тва парно.Сменях термостати,капачки на радиатори,водни помпи гледах.Термостата беше сменен в оторизиран сервиз,и там обезвъздушена,и въобще не мислех че може да е от това.Накрая се нагърбих и я обезвъздуших сам и се родих

- zigo
- младши ентусиаст
-
clarcky написа:zigo написа:Колеги помагаите, имам същия проблем, само че при мен като е на място почва да духа топло като я форсирам към 4000 - 45000 оборота ...
Виж си нивото на антифриза и обезвъздуши ама хубаво.Аз в какъв филм бях с тва парно.Сменях термостати,капачки на радиатори,водни помпи гледах.Термостата беше сменен в оторизиран сервиз,и там обезвъздушена,и въобще не мислех че може да е от това.Накрая се нагърбих и я обезвъздуших сам и се родихТакова парно не съм имал в колата до сега. Ако имаш въпроси питай,ще помагам. Поздрави!
Нивото на антифриза е на макс, но за по сигурно ще източа малко и ще налея 1 литър концентрат, ще я обезвъздуша и ще пиша дали има резултат

- clarcky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 e36 328i Тouring
- Мечтае да кара: e36 ///M3
zigo написа:clarcky написа:zigo написа:Колеги помагаите, имам същия проблем, само че при мен като е на място почва да духа топло като я форсирам към 4000 - 45000 оборота ...
Виж си нивото на антифриза и обезвъздуши ама хубаво.Аз в какъв филм бях с тва парно.Сменях термостати,капачки на радиатори,водни помпи гледах.Термостата беше сменен в оторизиран сервиз,и там обезвъздушена,и въобще не мислех че може да е от това.Накрая се нагърбих и я обезвъздуших сам и се родихТакова парно не съм имал в колата до сега. Ако имаш въпроси питай,ще помагам. Поздрави!
Нивото на антифриза е на макс, но за по сигурно ще източа малко и ще налея 1 литър концентрат, ще я обезвъздуша и ще пиша дали има резултат
Обезвъздушия я на някой наклон,да е вирната муцуната.Няма смисъл да източваш,тя ще си смукне

Водната помпа на какво дередже е

- zigo
- младши ентусиаст
-
ми за помпата нямам си идея, трябва да е здрава, колкото и да я тормоза не дига градуси. Забравих също да спомена че парното не ми работи на 2ра степен, и не духа в краката ???

- em1l
- младши ентусиаст
-
- Кара: Го на Ракйя
- Мечтае да кара: на ракия и да си разреждам с вода или бърза HONDA
И аз го имам този проблем с дигитално управление съм и когато натисна да духа в краката духа само в краката на пасажера когато натисна да духа отгоре до прозореца духа топло но на централните (средните) духалки няма нищо духа но леко хладък въздух.М41д17 ми е мотора и както знаеме той не се обезвъдушава водната ми помпа и термостатът са перфектни понеже ако имам проблем тдс-а е страшно капризен към тях и почват проблемите , стрелката на е 12 часът винаги.Незнам какви са тези електромагнитни клапи ако може да кажете по точно каде се намират как се ремонтират въобще къде да търся проблема 

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2